- Konu Sahibi missplayful
-
hayy ağzımdan aldınn
tek kullandığım otobüs firması benim kamil koç...
hele ki koltukları tek kişilikseeee
değmeyin keyfimee
uzun zamandır otobüse binmediğim için fiyatları bilemiyorum.ama uçaklar da ucuzladı yani.önceden alırsan bayağı hesaplı.insanlarla ileri geri uğraşacağınıza uçakla gitsenize.saatlerce çekilmez yaa
evet bende o firmayı kullanıyorum
ama tek kişilk koltuklu arabanın saati bana pek uymuyo denk gelemiyoruz
hakikaten uçak fiyatları da uygun artık.. uçak imkanınız varsa gittiğiniz şehirlerde mis valla..
Söylediğiniz şey doğru fakat söyleme şekliniz yanlış geldi bana. Mesela burası benim yerim diyerek sert bi şekilde tepki vericeğinize, teyzecim benim migrenim var otobüs tutuyor ben cam kenarı özellikle bi kaç hafta önceden ayırmıştım kusura bakmayın tarzında söyleseniz çok daha farklı olurdu diye düşünüyorum
ayy bana da uymuyo biliyo musunnn
benim ya sabah çok erken, ya akşam çok geç saatte binmem gerekiyo..
orada da akşamüstü ya da öğlen saatlerinde oluyor o hat..
o yüzden çok nadir de olsa kullanıyorum
Bunu ben soyledim ama , moladan dondugumde yerime gecebilir miyim dedigimde elini pat pat kendi koridor yerindeki yerine vurup otur yavrum, otur gizim gel otur buraya demesi beni cileden cikardi. Benim yerim orasi degilki nerden kurnazlik yapiyor oyle... diger arkadasinda dedigi gibi otobusun yarisi akrabasiymis birisi verseyms o zaman cam kenarindan yerini. Ben israr edince ve hasta oldugumu 2 hafta onceden yert ayirttigimi soyledim. Ne farkeder diyorlar? yahu ben artik uyarmiycam bir kez soyleyecegim olmuyormu direk ustune kusacagim bitti yani benden bu kadar.
evet bende o firmayı kullanıyorum
ama tek kişilk koltuklu arabanın saati bana pek uymuyo denk gelemiyoruz
Bunu ben soyledim ama , moladan dondugumde yerime gecebilir miyim dedigimde elini pat pat kendi koridor yerindeki yerine vurup otur yavrum, otur gizim gel otur buraya demesi beni cileden cikardi. Benim yerim orasi degilki nerden kurnazlik yapiyor oyle... diger arkadasinda dedigi gibi otobusun yarisi akrabasiymis birisi verseyms o zaman cam kenarindan yerini. Ben israr edince ve hasta oldugumu 2 hafta onceden yert ayirttigimi soyledim. Ne farkeder diyorlar? yahu ben artik uyarmiycam bir kez soyleyecegim olmuyormu direk ustune kusacagim bitti yani benden bu kadar.
hayır sen neden uyarıyosunki arkadaşım çağır gelsin muavini görevi değilmi kaldırsın koysun herkesi yerli yerine
hem koltuk numarası koltuk sigortası denen bişey var
Zaten 15 kisi bana bagirmaya baslayinca muavin gelip mudahele etti. Tabi gec oldu ben dersimi aldim o ayri. Direk uyarmadan muavini cagirip yolculukta negatif elektrik olsun istemedim. malum yollar uzun surat hic cekilmiyor
sanki ben yazmışım gibi ya :))
aynı şekilde bende 8 saalik yolculuk yapıyorum sürekli öğrenciyim
bende o şekilde cevap veririm
özellikle cam kenarı alırım ve hep yerim önceden kapılır bana farketmez dedikleri an farketmezse buyrun yerinize derim
Söylediğiniz şey doğru fakat söyleme şekliniz yanlış geldi bana. Mesela burası benim yerim diyerek sert bi şekilde tepki vericeğinize, teyzecim benim migrenim var otobüs tutuyor ben cam kenarı özellikle bi kaç hafta önceden ayırmıştım kusura bakmayın tarzında söyleseniz çok daha farklı olurdu diye düşünüyorum
ay uçakta da benim yerime oturmuştu biri ya,otobüsde koridor ama uçakta mutlaka cam kenarı olmalı benim için ,online check in e açılır açılmaz chek inimi yaparım cam kenarına.Birgün bir de ne göreyim kadınlar oturmuşlar cam kenarına ,orası benim yerim diyorum yok benim diyor,biletimi gösteriyorum ya sen orda oturuversen ne olur diyor, hemen çağırdım hostesi,hostes kaldırdı ama zorlandı baya o da.Ben öyle onun gibi kaldıramazdım ya. Ya kafalarını gözlerini yarardım ya da oturup sinirden ağlardım herhalde.
Orada da kalmadı zaten havalimanında taksi sırası var herkes taksi bekliyo bunlar geçtiler öne.Sonra millet şikayet etmeye başlayınca tamam binmeyecez burada durcaz sadece dediler.Sonra taksiler gelmeye başlayınca ben de bunlara bakıyorum naapıcaklar diye ,tanıyorum ya artık. tabi hemen geçtiler öne adam da bunları aldı benim tepem attı ,onlar sırada değil diye bağırdım ,bi de dönmüş diyolar ki burdaki amca bize yerini verdi.Ben değil ama etrafımdakiler dövecekti bu sefer onları.Ama neticede binip gittiler.Ay hatırlayınca sinirim bozuldu ya gidip birkaç çay bardağı falan kırayım da sinirim geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?