Sehirlerarasi otobuslerde yer kavgasi!

trabzona giderken bindiğim tokat yıldızı bir faciaydıı.o firmede sık sık oluyomuş zaten...cam kenarını falan bırak otobüste yer yok aynı bileti başkasınada kesmişler...2 defa tekrarlandı bu..ayrıca bir şoför vardı,samsundan orduya kadar tel le konuştu,,uyarsanda kar etmiyoki adama yapışmış kulağına

bu arada o kadar ş,kayet ed,yorum falan ama..
eminim ki üniversiteden mezun olunca sinir olduğum zamanları bile özleyeceğim
yine de seviyorum otobüs yolculuğunu be

ay uçakta da benim yerime oturmuştu biri ya,otobüsde koridor ama uçakta mutlaka cam kenarı olmalı benim için ,online check in e açılır açılmaz chek inimi yaparım cam kenarına.Birgün bir de ne göreyim kadınlar oturmuşlar cam kenarına ,orası benim yerim diyorum yok benim diyor,biletimi gösteriyorum ya sen orda oturuversen ne olur diyor, hemen çağırdım hostesi,hostes kaldırdı ama zorlandı baya o da.Ben öyle onun gibi kaldıramazdım ya. Ya kafalarını gözlerini yarardım ya da oturup sinirden ağlardım herhalde.

Orada da kalmadı zaten havalimanında taksi sırası var herkes taksi bekliyo bunlar geçtiler öne.Sonra millet şikayet etmeye başlayınca tamam binmeyecez burada durcaz sadece dediler.Sonra taksiler gelmeye başlayınca ben de bunlara bakıyorum naapıcaklar diye ,tanıyorum ya artık. tabi hemen geçtiler öne adam da bunları aldı benim tepem attı ,onlar sırada değil diye bağırdım ,bi de dönmüş diyolar ki burdaki amca bize yerini verdi.Ben değil ama etrafımdakiler dövecekti bu sefer onları.Ama neticede binip gittiler.Ay hatırlayınca sinirim bozuldu ya gidip birkaç çay bardağı falan kırayım da sinirim geçsin

Son düzenleme:
evet bende o firmayı kullanıyorum
ama tek kişilk koltuklu arabanın saati bana pek uymuyo denk gelemiyoruz

ayy bana da uymuyo biliyo musunnn
benim ya sabah çok erken, ya akşam çok geç saatte binmem gerekiyo..
orada da akşamüstü ya da öğlen saatlerinde oluyor o hat..
o yüzden çok nadir de olsa kullanıyorum

hakikaten uçak fiyatları da uygun artık.. uçak imkanınız varsa gittiğiniz şehirlerde mis valla..

yanımda kafa dengi birisi varsa ben severim uzun otobüs yolculuklarını.uçak biletini önceden alırsanız ve kış tarifesinde gerçekten ucuz oluyor ama bazen plan dışı oluyor bilette bulamıyorsun yada 200 civarı fiyatlarla karşılaşıyorsun ben duruma göre istanbul'dan bazen uçakla bazen otobüsle dönüyorum İzmir'e.doğrusu bundan sonra aktarmalı yurtdışı, içi olarak alıcam gibi.herkese kazasız belasız yolculuklar.

Bunu ben soyledim ama , moladan dondugumde yerime gecebilir miyim dedigimde elini pat pat kendi koridor yerindeki yerine vurup otur yavrum, otur gizim gel otur buraya demesi beni cileden cikardi. Benim yerim orasi degilki nerden kurnazlik yapiyor oyle... diger arkadasinda dedigi gibi otobusun yarisi akrabasiymis birisi verseyms o zaman cam kenarindan yerini. Ben israr edince ve hasta oldugumu 2 hafta onceden yert ayirttigimi soyledim. Ne farkeder diyorlar? yahu ben artik uyarmiycam bir kez soyleyecegim olmuyormu direk ustune kusacagim bitti yani benden bu kadar.

ayy bana da uymuyo biliyo musunnn
benim ya sabah çok erken, ya akşam çok geç saatte binmem gerekiyo..
orada da akşamüstü ya da öğlen saatlerinde oluyor o hat..
o yüzden çok nadir de olsa kullanıyorum

benimde hep akşam seferlerinde oluyomuş o yüzden gidemiyorum
ama benim yolum yakın olduğu için farketmiyo

Böyle sinsi teyzelere sinir oluyorum. Ben olsam bi kere güzellikle söylerdim baktım oralı olmuyor zor durumdayım tınlamıyo anlamıyo iki kereden fazla söyleyip kendimi yormazdım gidip sakin bi şekilde muavine söylerdim zaten anlamayan 5 kere söylesen yine anlamaz

Son düzenleme:
Bende surekli fosur fosur cam acik sigara icen soforleri goruyorum. Bende cok sigara icerim , yolcular nasil bekliyorsa onlarinda beklemesi gerekir. NE yani o dayanmiyor sigarasizliga soforlerin cani canda benimki patlican mi!!!

canım tepkın de cok haklısın.sonuc da sen yer ayırtmıssın tabıkı de yerıne oturacaksın .

baskasının yerı ıcın kavga etmıyorsun yaa .yaslı kadına saygısızlıkla bunun ne alakası

var anlamadım valla .sankı kadına kalk sen ayakta dur dıyorsun hayret bırsey yaa .

ayırttıgın yere gecmeye calısıyorsun sen ,asıl o yaslı kadın ve sulalesının yaptıgı

terbıyesızlık .sıze zorluk cıkarmaya ne hakları var .emzıklı kadın ıse tam olaylık .

1 saat de bı yer degıstırmek 8 saatlık yol boyunca şaka gıbı yaa .

bebegını dusunerek yer ayırtsaymıs o zaman ,-sen mecbur degılsın kı

onun bebegını dusunmeye hanımın konforunu saglamaya .

ayy ne cahıl ınsanlar var yaa gercekten sınır oldum okurken .

Bazıları rahatï ičin nasıl zaman ayırıp,düsùnüp önceden yer ayırtıyorsa,kimseye hesap vermek zorunda değil.yerime geçebilirmiyim dersin olur biter. Ama o kadar anlayışlı olsalar başkasının hakkını gaspetmezler. Bi keresinde yanımdaki koltuğa bi teyzeyi oturtacaklardı.bana baktı,oy bu kadın şişman ben nasıl burda oturcam dedi.Ben böyle dumur oldum:18: Ama yemin ederim kendisi benim üç katım şişman. Sadece şey diyebildim: kusura bakma teyze darılacağını bilemedim,yoksa zayıflar gelirdim. Napıyım bu saatten sonra? Muavinin gözünün içine bakınca onu arkaya oturtmuştu.. Var iśte böyle çeşit çeşit napıcan?

Son düzenleme:

hayır sen neden uyarıyosunki arkadaşım çağır gelsin muavini görevi değilmi kaldırsın koysun herkesi yerli yerine
hem koltuk numarası koltuk sigortası denen bişey var

hayır sen neden uyarıyosunki arkadaşım çağır gelsin muavini görevi değilmi kaldırsın koysun herkesi yerli yerine
hem koltuk numarası koltuk sigortası denen bişey var

Zaten 15 kisi bana bagirmaya baslayinca muavin gelip mudahele etti. Tabi gec oldu ben dersimi aldim o ayri. Direk uyarmadan muavini cagirip yolculukta negatif elektrik olsun istemedim. malum yollar uzun surat hic cekilmiyor

Zaten 15 kisi bana bagirmaya baslayinca muavin gelip mudahele etti. Tabi gec oldu ben dersimi aldim o ayri. Direk uyarmadan muavini cagirip yolculukta negatif elektrik olsun istemedim. malum yollar uzun surat hic cekilmiyor

negatif elektirikle ne alakası var biletini göster cam kenarı değilmi diye sor bu kadar ben artık hep böyle yapıyorum
onlarda ne terbiyesizmiş gerçekten
zaten ben yanıma oturanların çoğuyla konuşmam bu sebepten başkasının hakkına bile bile oturan birde üstüne tirip atan kendini bilmez insanlarla ne muhabbet ederim nede yüzlerine bakarım

Evet evet fark etmezse neden cam kenarına geçiyorlar anlamam. :)

Aslında yanlış değil,aldığımız yere oturmamız en doğal hakkımız.
Uzun uzun açıklama yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum,tabii yaşlı olursa cam kenarı için bir hafta önce alıyorum biletimi diyorum.
Aldığım numaraya oturmak için hasta olmaya ya da herhangi bir bahanem olmasına gerek yok.

Sinir bozucu gerçekten! Ama çay bardaklarına yazık lakeoftears!!!!! :):):)

Ah eğitim ah, bir çağ atlayamadı ülkemizde, ama nasıl atlasın ki sistem sürekli değişip duruyor:)

Ben de yolculuk yapacağım zaman yanıma en görgülüsünden bir insan diliyorum binmeden önce!:) Sağ salim varayımdan da önce geliyor bu dilek nedense

Kızlar ben sizin kadar iyi niyetli yada kibar değilim bu konuda, direkt yerime geçebilir myim derim ama açıklama yapmak zorunda değilim, kimsenin sorunu da beni ilgilendirmez, beğenmiyorsa yerini otobüs firması ile halletsin, ben firmanın, otobüsün sahibi, hostu değilim. Yerime geçmek isterim konuşumaya devam ederse hostla halledin sorunuzu derim ki artık tek kişilik koltuklar sayesinde bu muhabbetlere gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…