- Konu Sahibi incesaz3506
itiraf ediyorum çikolata yedim 
hiçbir sey olmamisgibi devam mi etsem ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen devam :)
Ben börek yemistim gecen seferinde
Elisya da öyle :) o da şeker sonuçta
Yapmamiz lazım ama olabiliyor arada iste
Bende geri döndüm arkadaşlar hamilelikten önce 65 dim 90 la doğuma girdim doğumdan 1 ay sonra tartıldım 78 çıktım tam 7 ay ne yaptıysam kilo veremedim sporun alasını yaptım yok. Ramazandan önce nolduysa 2 kilo verdim ramazanda 5 kilo verdim şimdi 69.5 falanım hedef 65 şimdilik tabiki debugün başladım 1 gün oldu yarın eklerim kendimi yalnız bayramda napcaz 9 gün tatil bir yerlere gidecek olan varmı bende bozmak istemiyorum
![]()
Aynen devam :)
Ben börek yemistim gecen seferinde
Elisya da öyle :) o da şeker sonuçta
Yapmamiz lazım ama olabiliyor arada iste
o zaman devam :)Evet ben de bozmuş ama devam etmiştim.. Arada olur öyle, baştan başlamak motivasyonunu kaybettirebilir, kaldığın yerden devam :)
Hoşgeldin bitufully, şimdi bayramda bozarım diyorsan bayrama kadar şeker mi yiceksin., bence sen bayrama kadar bi ön hazırlık yap, şekerden ne kadar uzak dursan o kadar iyi.. Bayramda da biraz dikkat edersin, bittiğinde 21 günü hedeflersin.. Ben bayramda yalnızım, o yüzden bozmam diye düşünüyorum ama ailemle filan olsam bozardım herhalde.. Ama çok yememeye çalışırdım
Merhaba hanimlar bende araniza katila bilirmiyim bundan 10.5ay once dogum yaptiim 74kilo ile doguma girdim 6 7 ay içinde 56 57 ye kadar düştüm ama hedefim 50 haliyle bi gobek kalca var aşırı derecede tatli ve cikolata düşkünüyüm bu arada nasil yaparim hic bilmiyorum
Merhaba kizkar yasim 21 boyum 167 kilo 85
Sekeri birakmak istiyorum ekmek yemesemde olur pirincide oyle
Benide araniza alirmisiniz biara 79a kadr dustumbama hamile kalinca biraktim sonra yine ciktim 85e suan 85im evlenmeden once 73tum ilk hedefim 75e dusmek ikincib70 ucuncu 65 ve son 59
HAyrlisi
Tesekkurler hosbulduk cnm insalalh....Tabiki katılabilirsiniz kizlar :)
Kendinizi eklersiniz 1. Günün sonunda listeye.
Ben de aşırı derece tatli duskunuydum :) simdi canim çekmiyor. Cok nadiren. Ilk 21i yaptıktan sonra hala tatli isteği devam ederse ya da kontrollu yemeye devam etmek için 2. ye başlarsınız. Biz de oyle yapıyoruz.
Neye ekliycez canim ben anlamadimTabiki katılabilirsiniz kizlar :)
Ben de aşırı derece tatli duskunuydum :) simdi canim çekmiyor. Cok nadiren. Ilk 21i yaptıktan sonra hala tatli isteği devam ederse ya da kontrollu yemeye devam etmek için 2. ye başlarsınız. Biz de oyle yapıyoruz.
Neye ekliycez canim ben anlamadimsagol hosbulduk:))
Merhaba kizkar yasim 21 boyum 167 kilo 85
Sekeri birakmak istiyorum ekmek yemesemde olur pirincide oyle
Benide araniza alirmisiniz biara 79a kadr dustumbama hamile kalinca biraktim sonra yine ciktim 85e suan 85im evlenmeden once 73tum ilk hedefim 75e dusmek ikincib70 ucuncu 65 ve son 59
HAyrlisi
Tabiki katılabilirsiniz kizlar :)
Tskrler....merhaba hoşgeldin.. önceki sayfada bi liste var..1. günü tamamladığında 1. gün yazarak listeye katılabilirsin yani.. alıntılaman gerekiyor mesajı.. ben de çikolata bağımlısıydım uzak dura dura insan alışıyor, aramıyor pek..
hoşgeldin başarılar :)
Neye ekliycez canim ben anlamadimsagol hosbulduk:))
canım tartılıyor musun.. ben cuma günü tartılmayı düşünüyorum acaba kilo verdik mii![]()