• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker Orucu Hedef:21

Canım, yıllık doktor kontrollerim vardı, oralarda koşturuyordum. Hastanelerde koşturmak çok yoruyor beni, sağlam gidip eve hasta gibi dönüyorum neredeyse. Senin nasıl gidiyor, iyisindir umarım? Ben devam ediyorum şeker orucuna ama gün gün gelip yazamıyorum buraya. Beni listeden çıkarın isterseniz.

Topic'teki herkese kolay gelsin diliyorum. Elisya Elisya , Feministka Feministka sizler de iyisinizdir umarım.
Hepinizi öpüyorum, iyi bayramlar diliyorum :KK200:.

Sağol canım :) Sana da iyi bayramlar.
Geçmiş olsun. Listede kalsın canım ismin nolacak :)

şeker orucunu bozmadım ama diyeti baya bozdum yediklerimle :KK43:

Ah sorma seker orucunda benimde problem yok da diyeti ben de pis bozdum :KK45::kızgın:

En dayanıklı benim.ikram ettiğim şeker tatlıdan hiç yemedim.1.gün nişasta günümdü 1 lokum çokk erken saatte aç karnına yedim.diyete devam :kahve: kızlar sizde meyve serbest kalkınca biraz ssağ-sol dolandıkdan sonra ılık su için açlık hissedince elma yiyin 1-2 olur.sonra mutlaka açıkınca kahvaltıya geçin.çok faydasını göreceksiniz :KK72:

Son düzenleme:
IMG_20160914_082758-1.webp
IMG_20160914_082857-1.webp

Hey, what's up? :KK54::KK54:
Herkes nerelerde bakalım? Topic çöl gibi ıssız kalmış, tekrar canlandıralım buraları ne dersiniz? Ben bugün şeker orucuna başlıyorum, yapmak isteyenler çıksın çıksın gelsin:halay:.

Artık kilo korumadayım, ama vücudumu zararlı şeylerle doldurmak istemiyorum. O yüzden "No sugar" diyorum.

24 EYLÜL CUMARTESİ

N nesevenezaket 1. GÜN

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim. Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.

25 EYLÜL PAZAR

N nesevenezaket 2. GÜN BİTTİ

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim. Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.

26 EYLÜL PAZARTESİ

N nesevenezaket 3. GÜN BİTTİ

Hey, what's up? :KK54::KK54:
Herkes nerelerde bakalım? Topic çöl gibi ıssız kalmış, tekrar canlandıralım buraları ne dersiniz? Ben bugün şeker orucuna başlıyorum, yapmak isteyenler çıksın çıksın gelsin:halay:.

Artık kilo korumadayım, ama vücudumu zararlı şeylerle doldurmak istemiyorum. O yüzden "No sugar" diyorum.
merhaba canım geri döndün mu tamamlayabildin mi şeker orucunu

27 EYLÜL SALI

N nesevenezaket 4. GÜN BİTTİ

Back
X