- Konu Sahibi incesaz3506
b planlarina bayildim canim bunlar aklimda olsun.Ben de kalori sayıyorum, bir yandan da Karatay yapıyorum, çok etkili oluyor. Excel tablolarım var bilgisayarda, bunlarla çok kolay oluyor. Kopyala-yapıştır, sabah o günü planlamam 5 dakikamı ancak alıyor, sonra da onun dışına çıkmıyorum o gün, ben de atakların önüne böyle geçiyorum. Mutfak tartım da var, hatta annem oraya gidince zor oluyor diye, bir tane de kendi evine almış benim için, canım annem ya. Kaynana da bırak diyete yardımcı olmayı, kek-börek pişirip ye diye tuttutur
.
C cranial , canım, kalori saymasan bile, önceden yiyeceklerini planlamak çok işe yarıyor, beynini sabahtan şartlamış oluyorsun, canın pek başka bir şey istemiyor, istese bile krizler çok güçlü olmuyor, kolay atlatılıyor, bir dene istersen.
O, senin de bildiğin instagram hesabında da bu tavsiyede bulunuyorlar zaten, bizim gibiler için. Bir de her zaman "b planı" bir menünüz olsun, ve hep aynı menü olsun diyor. Şöyle ki; eve geldiğinizde yemek yok mu, ne yiyeceğim ki yemek yok diye düşünüp, kaçamağa meyledeceğinize çok basit bir menü bile olsa o "b planı" bu durumda hayat kurtarıyor. Ben farkında olmadan bunu da yapıyormuşum mesela, okuyunca çok şaşırdım hatta. Dışarıya çıkınca yanıma mutlaka çiğ badem alıyorum, öğle yemeği yiyecek pozisyon bulamazsam 25 tane badem yiyorum ve öğle yemeğim aradan çıkmış oluyor. Ya da akşam eve geldiğimde yemek olmazsa, koyu bir cacık yapıyorum, o akşam yemeğim oluyor. Sonuçta içinde sebze-yoğurt-bol zeytinyağı oluyor, gayet de sağlıklı. Bu ikisi benim değişmez b planlarım. Birisi öğle yemeği için, diğeri akşam için.
simdilik evde oldugum icin evde ne piserse onu yiyorum şekere de veda ettik insallah olacak bence olacak :)