- 28 Eylül 2018
- 5.967
- 21.505
- 348
Benim 3 cocuk ee bi de koca. Onlara yemek pisirmekten benim oturup yemeye zamanım yok resmendisipline sokmaya çalışıyorum kendimi ondan
Bi de ben kendim için yaşıyorum sadece tekim yani
ayyy Allah kolaylık versinnn hiç benlik değilBenim 3 cocuk ee bi de koca. Onlara yemek pisirmekten benim oturup yemeye zamanım yok resmensporu hafta icine de çektim. Veletleri okullarına bıraktıktan sonra eve gelip ilk isim spor olacak. 55 kusuru gördüm sonunda mutluluktan yarılıyorum
Ohh masallah masallah. Beslenecek bisey değil kocaayyy Allah kolaylık versinnn hiç benlik değilhele bi koca hiç çekemem 3 senedir yalnız yaşıyorum bu hayata alışınca evlenmek daha da zor geliyor
gel gelelim sana
evet çocuklar okula giidyorsa onlar gelene kadar 1 saatini ayırıp güzelce yapabilirsin..bence mantıklı
Selamm
Birkaç gündür yoktum. Tatil vs
Neyse devam ediyoruz.
Bu sabah
Domates
Salatalık
Biber
Avokado
Zeytin
Öğlen
1 hamburger köftesi
Yanında 2-3 dilim patates. Haşlama desem değil kızartma desem değil. Bi garip patates.
Akşama da nasip
selamlarr ay dün antrenman beni çok yordu o yüzden yazamadımhamile kalmadan once paket gıda seker beyaz un tamamen keserek (cavdar ekmegı yemıstım ) 4 ,7kg verdım 4 haftada.. hem de sırf yagdan . kas grubum da artmıstı. onerırım. hatta bunu yaparken aksam 8den sonra meyve sut bile kalori almadım.. 11 gıbı kahvaltı edene kadar aralıklı oruc gıbı de yapmıs oldum ac durarak. bence cok guzel kılo verecektım :)) nasip cocuktan sonra yıne yapıcam. sekerın bı hayrı yok zaten. 40 gun bıle sekersız durdugum oldu zamanında ama cok zorlanmıstım sonra bı gıdım seker yesen bas agrısından beynın catlıyor.
Sonuna kadar haklısın.
ÖğlenDün akşam
Tavuk
Salata
Spor sonrası da birkaç tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Bu sabah
1 muz
ayyyy sınavlardan hep nefret etmişimdir , kolaylıklar dilerim.. ben de stres olunca asla yiyemiyorum :SBu hafta sonu sınavlar açıköğretim. Beynim sulandı. Stres bana daha çok açlık hissettiriyor
ben dün akşam arkadaşımla buluştumÖğlen
Çıtır Tavuk parçaları (fabrikada çıkan yemek)
Ve hafif bir tatlı
AkşamÖğlen
Çıtır Tavuk parçaları (fabrikada çıkan yemek)
Ve hafif bir tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?