- 28 Eylül 2018
- 5.967
- 21.505
- 348
Oooo harikasin masallaahhAyy bu arada diyet başında 110 cm olan kalcam da 97 cm olmuş. 13 cm incelmiş. Normalde aile icinde genetik kalçası büyük kisilerizdir. Mükreminle yarışırız yaniöyle garip bir diklik ve genişliği vardir. Tunik ve elbiseler de hep rahatsız olurdum. O da kucumancik olmus ayy nasil mutluyum.
Masallah kız 48 dk spor muSelaaammmm
Ben bugünü yazıp.dinlenme moduna gecicem Antrenman beni yerle yeksan ettibuz gibi bi soda gömdüm.az evvel, yanmışım
Sabah
1 muz
Salatalik
Ceviz
Peynir
Yeşil vat bi dilim.ekmek
Oglen
Tavuklu bezelye
Ayran
Domates soğan
1 dilim.ekmek
Ara 2 erik 2 ceviz
Spor öncesi 2 dilim.ekmek üstüne 2 tatli kaşığı fistik.ezmesi 1 bardak süt içine biraz kahve attim
Spor crossfit 3.antrenmanim bitti bugün kalca bacak kol hissetmiyorumtotal 48 dakka sürdü
Spor sonrasi ayran su soda ile gunu tamamlıyorum
Masallah kız 48 dk spor muben en son 10 sene önce o sürelerde spor yapabildim evde 15 dk yapinca halıya uzanıp şükrediyorum sen haftanın 1 günü mü tartiliyorsun
Oyy masallah vallahi alkışlıyorum. Spor salonuna gittiğim günler geldi aklıma. Çıkmak istemezdim. Cikinca da cift lavaş cigkofte dürüm yerdimspor benim icin aşk
Bazen 1 saati buluyor
Evet haftada 1 tartiliyorum, haftaya ctesi artik
teşekkür ederim canımOyy masallah vallahi alkışlıyorum. Spor salonuna gittiğim günler geldi aklıma. Çıkmak istemezdim. Cikinca da cift lavaş cigkofte dürüm yerdimbakma o zamanlar kilom yoktu vakit geçsin diye gidiyodum. 50 kiloydum. Simdi ise evde haliyle insanin hevesi bi yere kadar. Mutlaka cocuklar araya dalıyor kesiyor
Beslenme düzenini yazar mısın?Oyy masallah vallahi alkışlıyorum. Spor salonuna gittiğim günler geldi aklıma. Çıkmak istemezdim. Cikinca da cift lavaş cigkofte dürüm yerdimbakma o zamanlar kilom yoktu vakit geçsin diye gidiyodum. 50 kiloydum. Simdi ise evde haliyle insanin hevesi bi yere kadar. Mutlaka cocuklar araya dalıyor kesiyor
Tabii akşam öğünü sonrası canım ne çekecek de ölümüne yiyeceğim bilmiyorumBugünkü muhtemel menüler
Sabah
Zeytin
Kuruyemiş
Papatya çayı
Kahve
Öğle
Çeltik kebabı
Kereviz
Akşam
Yaz türlüsü
Crossfit öneririmLütfen beni akşamları yemek konusunda engelleyecek bir şeyler söyleyin.
Boğazıma beton döksem anca dururum. Bu nasıl bi arsızlıktır akşamları yaaa. Gündüz gayet iyi. Sonrası bomb*k
Evet gozde kalem fire camp instagramdan bakabilirsinBeslenme düzenini yazar mısın?
pofu
Sen crossfiti netten mi yapıyorsun?
Tatlı yemeye devam ettiğim için bel yağlarım gitmiyor. Haftada 3 gün fonksiyonel antrenmana rağmen.
Ben ctesinden beri 2019 da yaptığım listeme döndüm , arada açlık hissediyorum ama şu iciyorum kahve iciyorum ctesi tartılcam bakalim durum.neBu arada kilom 71 oluyor, 71.8 oluyor. Değişip duruyor istikrarım olmadığı için. Artık mutsuz etmeye başladı beni bu iradesizlik
Valla duzen yok diyeyim. O an evde ne varsa bana uyan. Genel olarak bahsedeyim. Sabahlari 1 bardak sirkeli su ama pes pese 3 günden fazla içmiyorum midem delinir diye korkuyorumBeslenme düzenini yazar mısın?
pofu
Sen crossfiti netten mi yapıyorsun?
Tatlı yemeye devam ettiğim için bel yağlarım gitmiyor. Haftada 3 gün fonksiyonel antrenmana rağmen.
Kan şekerin düşüyor akşamları, gündüz iş güç, dert tasa derken geçiştirebiliyorsun tabi ama aksam ki gelen açlığı sadece iraden alt edebilir. Kendini sartlandirman ve inandırman lazim. Baslarda 4 den sonra kola veya ıvır zıvır yememek cok zor oldu benim icin ki eşimle aksam 10dan sonra birer bardak soguk kola icer çekirdek çitler veya cips yerdik rutinimizdi. Kendimi orucluyum yimemem diye ikna ettimLütfen beni akşamları yemek konusunda engelleyecek bir şeyler söyleyin.
Boğazıma beton döksem anca dururum. Bu nasıl bi arsızlıktır akşamları yaaa. Gündüz gayet iyi. Sonrası bomb*k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?