Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ayy bu arada diyet başında 110 cm olan kalcam da 97 cm olmuş. 13 cm incelmiş. Normalde aile icinde genetik kalçası büyük kisilerizdir. Mükreminle yarışırız yani öyle garip bir diklik ve genişliği vardir. Tunik ve elbiseler de hep rahatsız olurdum. O da kucumancik olmus ayy nasil mutluyum.

Oooo harikasin masallaahh

Selaaammmm

Ben bugünü yazıp.dinlenme moduna gecicem Antrenman beni yerle yeksan etti buz gibi bi soda gömdüm.az evvel, yanmışım

Sabah
1 muz
Salatalik
Ceviz
Peynir
Yeşil vat bi dilim.ekmek

Oglen
Tavuklu bezelye
Ayran
Domates soğan
1 dilim.ekmek

Ara 2 erik 2 ceviz

Spor öncesi 2 dilim.ekmek üstüne 2 tatli kaşığı fistik.ezmesi 1 bardak süt içine biraz kahve attim

Spor crossfit 3.antrenmanim bitti bugün kalca bacak kol hissetmiyorum total 48 dakka sürdü

Spor sonrasi ayran su soda ile gunu tamamlıyorum

Eklentiler

• 1000125505.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 8
Masallah kız 48 dk spor mu ben en son 10 sene önce o sürelerde spor yapabildim evde 15 dk yapinca halıya uzanıp şükrediyorum sen haftanın 1 günü mü tartiliyorsun

Masallah kız 48 dk spor mu ben en son 10 sene önce o sürelerde spor yapabildim evde 15 dk yapinca halıya uzanıp şükrediyorum sen haftanın 1 günü mü tartiliyorsun
spor benim icin aşk
Bazen 1 saati buluyor
Evet haftada 1 tartiliyorum, haftaya ctesi artik

spor benim icin aşk
Bazen 1 saati buluyor
Evet haftada 1 tartiliyorum, haftaya ctesi artik
Oyy masallah vallahi alkışlıyorum. Spor salonuna gittiğim günler geldi aklıma. Çıkmak istemezdim. Cikinca da cift lavaş cigkofte dürüm yerdim bakma o zamanlar kilom yoktu vakit geçsin diye gidiyodum. 50 kiloydum. Simdi ise evde haliyle insanin hevesi bi yere kadar. Mutlaka cocuklar araya dalıyor kesiyor

teşekkür ederim canım
ay ben bi başımayım onun çok büyük artısı var doğruya doğru
senin şuanda da pek kilon yok
senin kilonu ben en son lisede görmüştüm

Veeee bugünü de kazasız belasız atlattım

Sabah bi koca bardak su
Kahvalti
2 yumurtalı menemen 2 dilim.ekmek ve peynir sekersiz cay

Oglen
Bezelye
Yogurt
Bulgur pilavi (bunu bimden aldim, tat markasının, domatesli, begendim)

Arada 1 bardak süt içine biraz kahve attim yanina muz

Aksam 2 parça beyti et (100gram)
Salata ayran

Spor 45 dakka spinning bike
Su 3lt gectim
Simdi.bi soda su
Cok acikirsam kefir içerim
Totalim bu sekilde

Eklentiler

• 1000125703.webp
    57 KB · Görüntüleme: 9
Beslenme düzenini yazar mısın?

pofu
Sen crossfiti netten mi yapıyorsun?
Tatlı yemeye devam ettiğim için bel yağlarım gitmiyor. Haftada 3 gün fonksiyonel antrenmana rağmen.

Lütfen beni akşamları yemek konusunda engelleyecek bir şeyler söyleyin.

Boğazıma beton döksem anca dururum. Bu nasıl bi arsızlıktır akşamları yaaa. Gündüz gayet iyi. Sonrası bomb*k
Crossfit öneririm
Antrenman sonrası o kadar yorulup mutlu oluyosun ki yemek aklına gelmiyo

Bu arada kilom 71 oluyor, 71.8 oluyor. Değişip duruyor istikrarım olmadığı için. Artık mutsuz etmeye başladı beni bu iradesizlik
Ben ctesinden beri 2019 da yaptığım listeme döndüm , arada açlık hissediyorum ama şu iciyorum kahve iciyorum ctesi tartılcam bakalim durum.ne
En son manyak gibi yedim +2.5 odemle döndüm düşün benimki de sürekli bi yukarı iki aşağı ctesi bakalim nolucak

Beslenme düzenini yazar mısın?

pofu
Sen crossfiti netten mi yapıyorsun?
Tatlı yemeye devam ettiğim için bel yağlarım gitmiyor. Haftada 3 gün fonksiyonel antrenmana rağmen.
Valla duzen yok diyeyim. O an evde ne varsa bana uyan. Genel olarak bahsedeyim. Sabahlari 1 bardak sirkeli su ama pes pese 3 günden fazla içmiyorum midem delinir diye korkuyorum cocuklari okula gotur telaşından sonra eve gelip 15 dk leslie pesinden ev isi vaktim varsa 1 bardak granül kahve. 12de cocuk almaya çıkıyorum. Gelirken marketten sebze, tavuk veya mantar tarzı biseyler aliyorum. Diyetimi başından beri ilk defa dün 1 ekler ve kurabiye yedim. O da misafirlikteydim karnıma yemek olarak bisey girsin bayilmayayim diyeydi dünkü kacamak harici tamamen şekersiz sekilde beslenir oldum. Belim 6 cm incelmiş. Pantolonlar bol geliyor, bellerini kasicam artik ve mutlaka 4 den sonra bisey yememeye özen gösteriyorum. Eger acıkırsam ki dün gece cok şeytan dürttü tavuk kanat kizartmistim. Hemen tartıya çıktım yapma kendine bak bozma diye teselli verdim eğer çok acıkırsam form çayı veya normal çay şekersiz tüketiyorum. Fazla su içme alışkanlığım yok. Onu aşamıyorum. Hep içtiğim çaylar veya kahveden medet umuyorum. Kilonun çoğunu yağdan verdiğimi düşünüyorum. Artık yüzüm de fazla değişti. O zayıf kuru ifade geldi ki hiç sevmem yüzüm tombisken tatlı bence

Lütfen beni akşamları yemek konusunda engelleyecek bir şeyler söyleyin.

Boğazıma beton döksem anca dururum. Bu nasıl bi arsızlıktır akşamları yaaa. Gündüz gayet iyi. Sonrası bomb*k
Kan şekerin düşüyor akşamları, gündüz iş güç, dert tasa derken geçiştirebiliyorsun tabi ama aksam ki gelen açlığı sadece iraden alt edebilir. Kendini sartlandirman ve inandırman lazim. Baslarda 4 den sonra kola veya ıvır zıvır yememek cok zor oldu benim icin ki eşimle aksam 10dan sonra birer bardak soguk kola icer çekirdek çitler veya cips yerdik rutinimizdi. Kendimi orucluyum yimemem diye ikna ettim

Gunayyddiinnn

Bugun evdeyim ve hemen tartildimmm
Cunku regl olcam eli kulağında
Veeeee -4 kilo ile yola devaammmm
Son 2 kilo sonra ilk hedefimi yakalamış olucammmm hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…