Şekersiz 7 Gün

Bır zamanlar evdekı nohutu cekıp un halıne getırmıstı eltım kahve makınedınde cekerdı
Acaba hazır baklıyat unlarına göre daha mı karataycı oluyor kı
Aklıma geldı işte
pişirilmemiş bakliyatın un haline getirip kullanmak hazımsızlık ve gaz sorunlarına yol açabilir diye düşünüyorum.

teferruat yok içindekiler bölümünü okuyup sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.

gece yemelerinin tatlı krizlerinin nedeni şeker ve karbonhidrat tüketmek bağımlı olmuşsun. hadi bize katıl. gün içinde ne yediğini saatleriyle yaz. biz de kontrol edelim 7 günde en kötü ihtimalle 15 günde bu kötü huylarından vazgeçeceksin.

tabiki kabul ederiz...hoşgeldin.
şekersiz günlere devam..

BAL KABAĞI TATLISI

balkabağını doğrayıp borcama yerleştirin hiç bir şey koymayın. sonra fırında tahmini 1 saat pişsin. nerdeyse yanmaya yakın bir halde. o zaman karamelize olup kabağın şekeri açığa çıkıyor.
ılık olarak üzerine sadece ceviz kırarak tüketin.
opsiyonel eğer seviyorsanız üzerine biraz tahin dökün.
tatlıdan farkı yok.

Deneyeceğim canım teşekkür ederim.

Geçmiş olsun canım inşallah kilo vereceksin ben inanıyorum.

UNLARLA İLGİLİ KARŞILAŞTIRMA TABLOSU
Eki Görüntüle 2110567

Benim çoğu egzersiz de oluyor canım. Dedigini yapayım inşallah sorun gider.

Günaydın canım hepimiz için güzel bir gün olsun

İyi günler olsun canım benimm..

Ben geçen gün yaptım, bize de KV'de getirdi köyden.. Fırın torbasının içine koyup, üstünü geçinceye kadar su koydum.
Bir kaç yerden deldim, 180 derece de suyunu çekene kadar pişirdim.
Üzerine cevizle afiyetle yedimm :)
Bir de balkabağının kendisini tatlı çıkınca daha keyifli oldu.

Ben bu akşam eve erken gidebilirsem evde ekmek yapmayı deneyeceğim başarılı olursam sonuçlarını paylaşırım

Ben biara ihe ten aldığım organik tam buğday unu ile yapıyordum güzel de oluyordu. Zamanla bıraktım hazıra kaçıyoruz

Mükemmel görünüyor ellerine sağlık

Kızlar biz hazırlandık çıkıyoruz kardeşimin dışarıda bikaç işi var bende minnak yeğenimle ilgilencem sonra inşallah evime geçicem ama eşim gel anneme gidelim diyor. Geleyim de bakarız dedim :)) düzenim şaşıyor hep böyle

Ya unutmadan ben sizin bu şekersiz günlerinize katılamicam. Çünkü ben bu tedavi sürecinde faydası olsun diye vitaminli şeyler aldım bu Gano nun ürünlerini ve içlerinde şeker var. Bu ürünlere çok inanıyorum ve kullanmak istiyorum. Yine de sizinle kalabilir miyim menü paylaşabilir miyim

o ürünler hariç başka şeker alımı yapma yinede sayarım seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…