- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi philosophergirl
-
sabah kaçta kalkıyorsun 12de kahvaltı yapmanın sebebi ne?genelde 12 de kahvaltı 6 da aksam yemeği 9 gibi mutlaka yine yiyorum.ama gece 2 3 gibi istisnasız bişeyler yiyorum.
sabah 9 da ayaktayım ama gece yiyince tok uyanıyorum.yok eğer gece yemediysem 9 30 gibi acıkmış oluyorumsabah kaçta kalkıyorsun 12de kahvaltı yapmanın sebebi ne?
çok geç mi yatıyorsun yoksa gece kalkıp mı yiyorsun?
Bı dediğine katılıyorum.. Genç yaşta hasta ediyoruz kendimizi kendi ellerimizle...olur canım anlaştık. eğer duzelmezsem hasta olcam bi de bunun ileri yaşları var. yardımcı olmana çok sevindim
bu tatlı krizleri yüzünden hamilelikte çok sıkıntı yaşadım.elim ayağım ateş gibi yanıyor.sabaha kadar kaç kere yıkıyorum inanBı dediğine katılıyorum.. Genç yaşta hasta ediyoruz kendimizi kendi ellerimizle...
Bende de insülin direnci var bunu kıracağım aşırı tatlı isteği oluyor ama turabiliriz kendimizi sağlığımız içinbu tatlı krizleri yüzünden hamilelikte çok sıkıntı yaşadım.elim ayağım ateş gibi yanıyor.sabaha kadar kaç kere yıkıyorum inan
harika erken kalkmana sevindim. şimdi sana bir liste yazacağım. birde elinde listeye göre değiştirebileceğin şeyler olacak. 1 kaç gün cidden zor olabilir ama hep birlikte motivasyon ile başarabiliriz. sonra zaten miden rahatladıkça kendini mutlu hissedeceksin.sabah 9 da ayaktayım ama gece yiyince tok uyanıyorum.yok eğer gece yemediysem 9 30 gibi acıkmış oluyorum
yok yok yiyecek ayırt etmem ne olsa yerim yani :) teşekkür ederim cancağızım hakkını helal etharika erken kalkmana sevindim. şimdi sana bir liste yazacağım. birde elinde listeye göre değiştirebileceğin şeyler olacak. 1 kaç gün cidden zor olabilir ama hep birlikte motivasyon ile başarabiliriz. sonra zaten miden rahatladıkça kendini mutlu hissedeceksin.
listede ben bunu yemem bu bana uygun değil dersen alternatif üretiriz. her şeyi sorabilirsin.
sağlık yoksa hiçiz baby kimler neleri başarmiyor insülin direnci de neymiş :)Bende de insülin direnci var bunu kıracağım aşırı tatlı isteği oluyor ama turabiliriz kendimizi sağlığımız için
yok çok güzel menü hadi bismillah deyip akşam menüsünden başlıyorum1 porsiyon meyve;
100 gr elma (orta boy)
100 gr portakal
2 mandalina
3 gün kurusu kayısı
15 kuru üzüm
1 hurma büyük boy
1 incir büyük boy
1 adet küçük muz
2 havuç
1 porsiyon kuruyemiş(çiğ ve tuzsuz)
12 badem
2 ceviz
10 fındık
10 fıstık
20 gr kabak çekirdeği
7 zeytin
1 porsiyon ekmek
1 kepçe çorba
100 gr patates (orta boy)
1/4 yufka
3 yk kısır
2 yk makarna
2 yk pirinç pilavı
3 yk bulgur pilavı
1 su bardağı patlamis yağsız Mısır
3 kestane
1 avuç leblebi
1/4 simit
1/4 poğaça
2 yk yulaf ezmesi
1 porsiyon süt ürünü
30 gr beyaz peynir
20 gr kasar
20 gr tulum peyniri
50 gr lor
200 gr yogurt (su bardağı)
200 mlt süt ( su bardağı)
200 mlt kefir (su bardağı)
1 porsiyon protein
4 köfte
1 but (kalçalı but)
1 orta boy balık (200 gr)
1/2 tavuk göğüs
12 adet kuşbaşı
180 gr kırmızı et
2 yumurta
1 porsiyon yemek
7 yk kaşığı sebze yemeği etli ise yağsız pişecek
5 yk kaşığı bakliyat
hiç bir şeyi kızartma..
Tüm çiğ yağsız yeşillikler sınırsız..
ne kadar az şeker ve karbonhidrat tüketisen o kdar kolay kırılır insülin direnciBende de insülin direnci var bunu kıracağım aşırı tatlı isteği oluyor ama turabiliriz kendimizi sağlığımız için
tamam canım anlaştık.zaten bu yeme düzenim oturursa kilo dert olmicak.G Gokdenizim bu liste ile sağlıklı olarak kiloda vereceksin ama yavaş yavaş.
doymaman imkansız.
3-4 gün dayan listeye uy bir parça bile extra tatlı falan yeme.
haftaya cuma tartıl.
haftaya ara öğün olabilecek şekersiz tatlı önerilerinde bulunurum.
herşeye tarçın dökebilirsin. elmanın üzerine iyi gider.
akşamla öğlen yer değişebilir. sorun yok onda..yok çok güzel menü hadi bismillah deyip akşam menüsünden başlıyorum
şu saate kadar 91 gram karbonhidrat almışım tüm gün qlmam gereken galibaşka
Ben aç duramam ay 1 buçuk yaşında oğlum var akşama kadar hiç oturmuyor. :)
tamam canım bu akşamdan başlıcam insallahakşamla öğlen yer değişebilir. sorun yok onda..
yediklerini akşamları veyda ertesi gün sana gönderdiğim formatta paylaş.
tamam canım bu akşamdan başlıcam insallahakşamla öğlen yer değişebilir. sorun yok onda..
yediklerini akşamları veyda ertesi gün sana gönderdiğim formatta paylaş.
tabiki ederim canım benim.Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah hayırlı evlatların olsun.Tevekkül et olur mu inan her duamda tanıdık tanımadık herkes var.Allah bağışlasın canım. Bende çocuğum olması için tüp bebek tedavisine başladım. Rabbim bana da nasip etsin inşallah benim için dua eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?