- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Sagol gülümUNLARLA İLGİLİ KARŞILAŞTIRMA TABLOSU
Eki Görüntüle 2110567
ben kurufasulye unu kullanıyorum bazı şeyleri yaparken..Sagol gülüm
Pro bayagı ıyıymıs tad nasılben kurufasulye unu kullanıyorum bazı şeyleri yaparken..
en iyisi o görünüyor bu karşılaştırmama göre..
inan hiç anlamazsın.Pro bayagı ıyıymıs tad nasıl
Benim çoğu egzersiz de oluyor canım. Dedigini yapayım inşallah sorun gider.Kuzum update yaparken uygulama kırılmıştır.. silip tekrar yüklemeni tavsiye ederim. Bu akşam bakayım aynı egzersizde bendede olacakmı
Günaydın canım hepimiz için güzel bir gün olsunGünaydın bayanlar güzel bir gün olsun.. :)
Hoş geldin canımGunaydin kizlar yeni topigimiz hayirli olsun
Aynen abla biz temiz beslenelim de diyet 3 günlük bir şey ama sağlıklı beslenme ömür boyu sürecek bir sey.Kızlar günaydın
Dün 7 saat hastanedeydım aksamı zombı gıbı gecırdım
Bırazdanda endokrın de randevum var
Bırde bugün karnaval var
Koş berıl koş
Ama yeter kıloda veremesem zamanında @Philosophilover un dedıgı gıbı temiz yıyecem
Yarında spora baslıyacam yuh bana
Aynada yüzüme tükürsem bır sürü ış çıkar
Ama gerçekten sopalık bır camişım
Canım geçmiş olsun hayırdır
Öte tarafa yazıyorsun degılmı
Karnelerınızı görmek ıstıyorum
Emek var çöpe atamayız
Aslında bakliyat unlari da denenebilir. Ben bir iki un denemesi de yapayım evde.Bır zamanlar evdekı nohutu cekıp un halıne getırmıstı eltım kahve makınedınde cekerdı
Acaba hazır baklıyat unlarına göre daha mı karataycı oluyor kı
Aklıma geldı işte
evde zorlu olabilir çünkü önce haşlamak lazım sonra onu fırında kurutmak en sonda güçlü bir blander lazım. ama Kenton markasının bakliyat unların da sorun yok. kullanabilirsiniz. migrosta ve carrefoursa da genelde gulitensiz ürünler bölümünde veya unların arasında bulunuyor.Aslında bakliyat unlari da denenebilir. Ben bir iki un denemesi de yapayım evde.
Gel sen de canım aramiza beraber yenelim bu sorunu. Eskiden bende evde tatlı oldu mu ki her zaman olurdu. Gözümü acar açmaz tatlı ile güne başlardım. Ama artık yapmıyorum öyle.kizceler kolay gelsin.benim de tatlı sorunum var ve napcam bilmiyorum.boy 167 kilo 57 olmuş ama ben böyle yersem çok kısa sürede çok daha fazlasını alcam.bide gece yemelerim var.siz günlük kaç kalori aliyorsunuz.tatlı isteğini nasil bastiriyorsunuz
Hoş gelsin canim gelen herkese kapımız açık.Kizlar grubunuz hayirli olsun :) ya bende size katilabilir miyim acabaa çünkü sizin düzene alistim valla. Kk ye ilk uyeligimi sizlerin yazışmalarını okuyup katılmıştım smdi sizi yine buldumbenide kabul ederseniz cok sevinirim.
Kızlar size şimdi taze taze pişirdiğim bir şeyin tarifini vereceğim. Hepimiz sabah aynı şekilde kahvaltı etmekten sikilabiliriz. Diyet adı altında bir çok şeyden mahrum kalabiliriz. Kahvaltilarda ya da gün için de gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz. Benim yaptığım ölçülerle 3 gün kahvaltı ogunu olabilir.
Fırinda Diyet Mücver
Malzemeler
1 orta boy kabak
1 küçük boy havuç
1 sap pirasa
1 yumurta
1 Yk lor peyniri
3 Yk yoğurt
3 Yk yulaf kepegi
Taze sogan
Maydanoz
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
Çok az tuz
Karabiber
Pul biber
Yapılışı
Kabak ve havuçu rendeleyin. Pirasayi ince ince dograyın. Bir kapta karıştırın. Yumurtayı kirin. Yoğurdu da ekleyip kaşıkla iyice karıştırın. Daha sonra tüm malzemeleri ekleyip kasik yardımı ile iyice karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş cam firin tepsisine boşaltıp önceden ısıtilmıs fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun Eki Görüntüle 2110410
Çok teşekkür ederim ama sizinki baya teferruatlı bir iş gibi duruyor. diyet yaptığım için şekeri ve beyaz unu mecburen keseceğim ama sizinki kadar teferruatlı olabileceğimi sanmıyorum. Yine de arada uğrar tariflerinize bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?