Şekersiz 7 Gün

Rakibem hemen dilimleme soğusun biraz. Bir de tuzu iyi ayarlamak lazım. Yulaf kepegi hiç sevmiyor tuzu. Benim ki çok lezzetli oldu. Inşallah seninki de olur. Yorum yapmayı unutma yedikten sonra
Yaaa benimki super olmus okula göturuyorum öğle niyetime yogurtla beraber yiyecegim 1 dilim paketlerken gömdüm cok leziz hep yapacagim

sabah 8 30 40 gram bitter çikolata. öğle 12 00 1 tabak makarna+2 tatlı kaşığı mayonezle ,yarım cay bardağı fanta . bugün hazırlıksız oldu ama akşam mesela ne yesem dengelerin.dibine kadar bağımlıyım valla

istiyorum tabi.çünkü bu gece yemeleri yüzünden şekerim ve tansiyonum yükseliyor.beni çok fena hasta etcek daha bu yaşta (27)

Canım sen istisnasın. Tedavi sürecinde eminim bengi_ sana yararlı fikirler vermeye devam edecektir. Yine de çok kopmamaya çalış bizden. Birbirimize güzel destek oluyoruz.

Kızlar şimdi milli eğitimden aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış gorusmek için çağırdılar simdi haZırlanıp oraya gideceğim

Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah tatlım :)

Ooo ooooo tatlım bunlar da ne sen akşama artık bişe yeme en iyisi :)))) ama en iyisini Bengi__ bilir :))

Aynen canım bende bu yüzden burda kalmak istiyorum Bengi__ gerçekten çok yardımcı oluyor sağolsun. Bende elimden geldiğince dikkat ediyorum daha fazla gayret edicem

Teşekkür ederim canım bu akşam ya da yarin deneyeceğim. Annem kendilerine hazırladı ama koyduğu şekeri söyleyemem

şu saate kadar 91 gram karbonhidrat almışım tüm gün qlmam gereken galibaşka
Ben aç duramam ay 1 buçuk yaşında oğlum var akşama kadar hiç oturmuyor. :)

canım eğer yazıklarımı uygularsan seni bu bağımlıkta kurtaracağıma emin olabilirsin.
öncelikte bunu gerçekten istiyor musun? ve birlikte uygulamaya geçecek miyiz?
sonra senden yanıtlama mı istediğim sorular olacak

menü paylaşımlarını şu şekilde yapmanı rica edeceğim.
örnek olarak dünkü menümü paylaşıyorum.
yediklerime takılma sadece formata bak.

12 şubat Pazartesi
Sabah 07:00

1 tam 1 beyaz haslanmis yumurta
40 gr lor
Maydonoz
Dereotu
Nane

Oglen 12.30
3 yk ıspanak sote uzerine
Kremalı kori soslu ızgara levrek
Yağsız salata

Akşam 18:00
40 gr lor
3 yumurta beyazı
Bol yeşillik

Ara 21:00
2 ceviz

Spor
2 saat dans dersi

olur canım anlaştık. eğer duzelmezsem hasta olcam bi de bunun ileri yaşları var. yardımcı olmana çok sevindim

olur canım anlaştık. eğer duzelmezsem hasta olcam bi de bunun ileri yaşları var. yardımcı olmana çok sevindim
bunlara neden yazıyorum kendimi açıklayayım.
emek harcıyorum yazıyorum çiziyorum yol göstermeye çalışıyorum ama sonra bakıyorum ciddiye alan yok insanın keyfi kaçıyor veya bırakıp gidiyor. yazmıyor sonra. durum bu...

haklısın tabi ki insan sonucunu görmek ister emek verince.sıkıntı yok ben gün içinde en az 30 kere giriyorum kk ya kendim için netice de yapacam ve istiyorum bunu yapmak

sorular:
boy
daha önce vücut ölçümü yaptırdın mı
yaptırdıysan yağ oranın
metabolizma hızın?
ne zaman doğum yaptın;
gün içinde genellikle normalde ne yiyorsun
öğün saatlerin neler
çalışıyor musun?
spor yapıyor musun?
en büyük zaafın olan yiyecek ne?
tıkırcasına mı (hiç durmadan) yiyorsun.
bir tatlıdan bir parça alıp kalanı bırakabiliyor musun yoksa bir parça yiyeceğim diyip sonra hepsini bitirip üzerine başka tatlı da yiyor muusn?
şok diyetler yaptın
daha önce yaptığın diyet yöntemleri var mı(karatay,dukan, hurma diyeti, yoğurt detoksu vs..)

boy:167
kilo:57.1
vücut ölçümü yaptırmadım
18 ay önce doğum yaptım.
gün içinde yemekle birlikte ekmek çok tüketiyorum.
günde 1 saat yürüyüş yapıyorum.
kurabiye çok severim bitirene kadar yerim.
hiç diyet yapmadım.

genelde 12 de kahvaltı 6 da aksam yemeği 9 gibi mutlaka yine yiyorum.ama gece 2 3 gibi istisnasız bişeyler yiyorum.

kilo sorunun yok şeker bağımlığın var. değil mi birde gece yiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…