- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Kızlar şimdi milli eğitimden aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış gorusmek için çağırdılar simdi haZırlanıp oraya gideceğim
Yaaa benimki super olmus okula göturuyorum öğle niyetime yogurtla beraber yiyecegim 1 dilim paketlerken gömdüm cok leziz hep yapacagimRakibem hemen dilimleme soğusun biraz. Bir de tuzu iyi ayarlamak lazım. Yulaf kepegi hiç sevmiyor tuzu. Benim ki çok lezzetli oldu. Inşallah seninki de olur. Yorum yapmayı unutma yedikten sonra
sabah 8 30 40 gram bitter çikolata. öğle 12 00 1 tabak makarna+2 tatlı kaşığı mayonezle ,yarım cay bardağı fanta . bugün hazırlıksız oldu ama akşam mesela ne yesem dengelerin.dibine kadar bağımlıyım vallagece yemelerinin tatlı krizlerinin nedeni şeker ve karbonhidrat tüketmek bağımlı olmuşsun. hadi bize katıl. gün içinde ne yediğini saatleriyle yaz. biz de kontrol edelim 7 günde en kötü ihtimalle 15 günde bu kötü huylarından vazgeçeceksin.
istiyorum tabi.çünkü bu gece yemeleri yüzünden şekerim ve tansiyonum yükseliyor.beni çok fena hasta etcek daha bu yaşta (27)Gel sen de canım aramiza beraber yenelim bu sorunu. Eskiden bende evde tatlı oldu mu ki her zaman olurdu. Gözümü acar açmaz tatlı ile güne başlardım. Ama artık yapmıyorum öyle.
Öncelikle gece yemelerinden vazgeçmek zorundasın.Aliskanliktan başka bir şey değil.
Tarçın tuketebilirsin. Meyve veya süt ile. Için de şeker vb şeyler olmayan tatlılar yapabilirsin ki ben tarif falan da paylaşırim sizinle. Sağlıklı beslenmek istiyorsan buyur
Kızlar biz hazırlandık çıkıyoruz kardeşimin dışarıda bikaç işi var bende minnak yeğenimle ilgilencem sonra inşallah evime geçicem ama eşim gel anneme gidelim diyor. Geleyim de bakarız dedim :)) düzenim şaşıyor hep böyle
Ya unutmadan ben sizin bu şekersiz günlerinize katılamicam. Çünkü ben bu tedavi sürecinde faydası olsun diye vitaminli şeyler aldım bu Gano nun ürünlerini ve içlerinde şeker var. Bu ürünlere çok inanıyorum ve kullanmak istiyorum. Yine de sizinle kalabilir miyim menü paylaşabilir miyim
Kızlar şimdi milli eğitimden aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış gorusmek için çağırdılar simdi haZırlanıp oraya gideceğim
sabah 8 30 40 gram bitter çikolata. öğle 12 00 1 tabak makarna+2 tatlı kaşığı mayonezle ,yarım cay bardağı fanta . bugün hazırlıksız oldu ama akşam mesela ne yesem dengelerin.dibine kadar bağımlıyım valla
Canım sen istisnasın. Tedavi sürecinde eminimbengi_ sana yararlı fikirler vermeye devam edecektir. Yine de çok kopmamaya çalış bizden. Birbirimize güzel destek oluyoruz.
Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah tatlım :)
Teşekkür ederim canım bu akşam ya da yarin deneyeceğim. Annem kendilerine hazırladı ama koyduğu şekeri söyleyememBAL KABAĞI TATLISI
balkabağını doğrayıp borcama yerleştirin hiç bir şey koymayın. sonra fırında tahmini 1 saat pişsin. nerdeyse yanmaya yakın bir halde. o zaman karamelize olup kabağın şekeri açığa çıkıyor.
ılık olarak üzerine sadece ceviz kırarak tüketin.
opsiyonel eğer seviyorsanız üzerine biraz tahin dökün.
tatlıdan farkı yok.
Eki Görüntüle 2110610
Ben aç duramam ay 1 buçuk yaşında oğlum var akşama kadar hiç oturmuyor. :)
Beni takipte kal rakibemYaaa benimki super olmus okula göturuyorum öğle niyetime yogurtla beraber yiyecegim 1 dilim paketlerken gömdüm cok leziz hep yapacagim
canım eğer yazıklarımı uygularsan seni bu bağımlıkta kurtaracağıma emin olabilirsin.sabah 8 30 40 gram bitter çikolata. öğle 12 00 1 tabak makarna+2 tatlı kaşığı mayonezle ,yarım cay bardağı fanta . bugün hazırlıksız oldu ama akşam mesela ne yesem dengelerin.dibine kadar bağımlıyım valla
asla aç kalmayacaksın. seni şeker bağımlığından kurtaracağız. ama bana güvenmen lazım.şu saate kadar 91 gram karbonhidrat almışım tüm gün qlmam gereken galibaşka
Ben aç duramam ay 1 buçuk yaşında oğlum var akşama kadar hiç oturmuyor. :)
olur canım anlaştık. eğer duzelmezsem hasta olcam bi de bunun ileri yaşları var. yardımcı olmana çok sevindimcanım eğer yazıklarımı uygularsan seni bu bağımlıkta kurtaracağıma emin olabilirsin.
öncelikte bunu gerçekten istiyor musun? ve birlikte uygulamaya geçecek miyiz?
sonra senden yanıtlama mı istediğim sorular olacak
menü paylaşımlarını şu şekilde yapmanı rica edeceğim.
örnek olarak dünkü menümü paylaşıyorum.
yediklerime takılma sadece formata bak.
12 şubat Pazartesi
Sabah 07:00
1 tam 1 beyaz haslanmis yumurta
40 gr lor
Maydonoz
Dereotu
Nane
Oglen 12.30
3 yk ıspanak sote uzerine
Kremalı kori soslu ızgara levrek
Yağsız salata
Akşam 18:00
40 gr lor
3 yumurta beyazı
Bol yeşillik
Ara 21:00
2 ceviz
Spor
2 saat dans dersi
anlaştık canım neden guvenmeyeyim bilinçli birinden yardım almak güzel olur
bunlara neden yazıyorum kendimi açıklayayım.olur canım anlaştık. eğer duzelmezsem hasta olcam bi de bunun ileri yaşları var. yardımcı olmana çok sevindim
haklısın tabi ki insan sonucunu görmek ister emek verince.sıkıntı yok ben gün içinde en az 30 kere giriyorum kk ya kendim için netice de yapacam ve istiyorum bunu yapmakbunlara neden yazıyorum kendimi açıklayayım.
emek harcıyorum yazıyorum çiziyorum yol göstermeye çalışıyorum ama sonra bakıyorum ciddiye alan yok insanın keyfi kaçıyor veya bırakıp gidiyor. yazmıyor sonra. durum bu...
boy
daha önce vücut ölçümü yaptırdın mı
yaptırdıysan yağ oranın
metabolizma hızın?
ne zaman doğum yaptın;
gün içinde genellikle normalde ne yiyorsun
öğün saatlerin neler
çalışıyor musun?
spor yapıyor musun?
en büyük zaafın olan yiyecek ne?
tıkırcasına mı (hiç durmadan) yiyorsun.
bir tatlıdan bir parça alıp kalanı bırakabiliyor musun yoksa bir parça yiyeceğim diyip sonra hepsini bitirip üzerine başka tatlı da yiyor muusn?
şok diyetler yaptın
daha önce yaptığın diyet yöntemleri var mı(karatay,dukan, hurma diyeti, yoğurt detoksu vs..)
genelde 12 de kahvaltı 6 da aksam yemeği 9 gibi mutlaka yine yiyorum.ama gece 2 3 gibi istisnasız bişeyler yiyorum.sorular:
boy
daha önce vücut ölçümü yaptırdın mı
yaptırdıysan yağ oranın
metabolizma hızın?
ne zaman doğum yaptın;
gün içinde genellikle normalde ne yiyorsun
öğün saatlerin neler
çalışıyor musun?
spor yapıyor musun?
en büyük zaafın olan yiyecek ne?
tıkırcasına mı (hiç durmadan) yiyorsun.
bir tatlıdan bir parça alıp kalanı bırakabiliyor musun yoksa bir parça yiyeceğim diyip sonra hepsini bitirip üzerine başka tatlı da yiyor muusn?
şok diyetler yaptın
daha önce yaptığın diyet yöntemleri var mı(karatay,dukan, hurma diyeti, yoğurt detoksu vs..)
kilo sorunun yok şeker bağımlığın var. değil mi birde gece yiyorsun.yaş:27
boy:167
kilo:57.1
vücut ölçümü yaptırmadım
18 ay önce doğum yaptım.
gün içinde yemekle birlikte ekmek çok tüketiyorum.
günde 1 saat yürüyüş yapıyorum.
kurabiye çok severim bitirene kadar yerim.
hiç diyet yapmadım.
evet aslında kilo 54 ideal bana ve ciddi şekilde şeker bağımlılığı var.kilo sorunun yok şeker bağımlığın var. değil mi birde gece yiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?