Şekersiz 7 Gün

Bende diyorum bu kızçe böyle bir hata yapmaz. İçim rahatladı vallaha :)
:) seker orucunda değilim ben. hayatımda şeker yer vermiyorum. onun bağımlısı olmuyorum. onsuz mutluyum. onsuz sağlıklıyım. bir süre sonra zaten bu bakış açısında oluyorsunuz.
sizin için sanki zehirmiş gibi gelecek ama bu duruma gelmek kolay olmuyor. sabır..

En güzelini yapıyorsun tatlım. Bende şekerleri doğal yollardan almaya çalışıyorum. Mesela anneannem elmaları,ayvaları,armutları ya da kuru kayısıyı (evde hangi meyve varsa) doğrar kaynatır.Şeker koymaz. Sonra suyu dolaba koyar. Diyete başlamadan önce akşamları yemekte meyve suyu niyetine içerdim. Diyete başladığımdan beri içmiyorum.Bu tarz şeyleri içmemizin sakıncası var mı?

şart değilse içme. fazladan kalori almaya gerek yok. içeceklerden alınan kaloriler çok gereksiz.

Kızlar şimdi milli eğitimden aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış gorusmek için çağırdılar simdi haZırlanıp oraya gideceğim

Aaaa süper hakkında hayırlısı olsun canımm, güzel haberlerle gelll :)

Bende de insülin direnci var bunu kıracağım aşırı tatlı isteği oluyor ama turabiliriz kendimizi sağlığımız için

Bende de var ama şekeri kesince olmuyor çok şükür..

Öğlen ton balıklı salata yemiştim biraz kaldı ara öğünde onu tüketsem olur mu sizce

Neden olmasın ya afiyet olsunn

Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.

Ayy hayırlı olsun canım. Kendim işe girmiş gibi sevindim. Yeni işinde başarılar

Aa cok sevindim arkadasim hayirli olsun.

Ay canııımm çok sevindim yaa hadi hayırlı olsun inşallahh:))

Selam arkadaslar. Yeni takimimiz hayirli olsun. Bu sekilde olmasina cok sevindim.
Benim gercekten hic keyfim yok hem saglik hem de moral acisindan. Bana bu hafta izin verin insallah en kisa surede aranizda olurum. Bu arada ben zaten sekersiz besleniyorum ve hic kacamak yapmiyorum Bengi__ cim. O kunuda iciniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…