- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi philosophergirl
-
huu helal :)Allonsy yok canım ya ne yemesi pastayı ben çay içtim karşımda yediler. canım bile çekmedi. glikoz şuruplu yapay kremalı pastamsı şeyi..
tabiki ederim canım benim.Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah hayırlı evlatların olsun.Tevekkül et olur mu inan her duamda tanıdık tanımadık herkes var.
ben yapay şekerleri katkılı paketli ürünlerden 1 yıldan fazladır yemiyorum.huu helal :)
Allonsy yok canım ya ne yemesi pastayı ben çay içtim karşımda yediler. canım bile çekmedi. glikoz şuruplu yapay kremalı pastamsı şeyi..
:) seker orucunda değilim ben. hayatımda şeker yer vermiyorum. onun bağımlısı olmuyorum. onsuz mutluyum. onsuz sağlıklıyım. bir süre sonra zaten bu bakış açısında oluyorsunuz.Bende diyorum bu kızçe böyle bir hata yapmaz. İçim rahatladı vallaha :)
:) seker orucunda değilim ben. hayatımda şeker yer vermiyorum. onun bağımlısı olmuyorum. onsuz mutluyum. onsuz sağlıklıyım. bir süre sonra zaten bu bakış açısında oluyorsunuz.
sizin için sanki zehirmiş gibi gelecek ama bu duruma gelmek kolay olmuyor. sabır..
şart değilse içme. fazladan kalori almaya gerek yok. içeceklerden alınan kaloriler çok gereksiz.En güzelini yapıyorsun tatlım. Bende şekerleri doğal yollardan almaya çalışıyorum. Mesela anneannem elmaları,ayvaları,armutları ya da kuru kayısıyı (evde hangi meyve varsa) doğrar kaynatır.Şeker koymaz. Sonra suyu dolaba koyar. Diyete başlamadan önce akşamları yemekte meyve suyu niyetine içerdim. Diyete başladığımdan beri içmiyorum.Bu tarz şeyleri içmemizin sakıncası var mı?
Dediğim gibi diyete başladığımdan beri tüketmiyorum. Bu açıklamadan sonra daha da dikkat ederim :)şart değilse içme. fazladan kalori almaya gerek yok. içeceklerden alınan kaloriler çok gereksiz.
Öğlen ton balıklı salata yemiştim biraz kaldı ara öğünde onu tüketsem olur mu sizce
neden olmasın. doyacaksan.. yeterli olacaksa..Öğlen ton balıklı salata yemiştim biraz kaldı ara öğünde onu tüketsem olur mu sizce
Kızlar şimdi milli eğitimden aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış gorusmek için çağırdılar simdi haZırlanıp oraya gideceğim
Bende de insülin direnci var bunu kıracağım aşırı tatlı isteği oluyor ama turabiliriz kendimizi sağlığımız için
Öğlen ton balıklı salata yemiştim biraz kaldı ara öğünde onu tüketsem olur mu sizce
Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Aa cok sevindim arkadasim hayirli olsun.Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Ay canııımm çok sevindim yaa hadi hayırlı olsun inşallahh:))Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?