- 18 Ağustos 2015
- 1.121
- 2.436
- 133
- 32
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Hayırdır tatlım neden keyfin yok ve moralin bozuk (özel değilse)? Yardım edebileceğimiz birşey var mı ?Selam arkadaslar. Yeni takimimiz hayirli olsun. Bu sekilde olmasina cok sevindim.
Benim gercekten hic keyfim yok hem saglik hem de moral acisindan. Bana bu hafta izin verin insallah en kisa surede aranizda olurum. Bu arada ben zaten sekersiz besleniyorum ve hic kacamak yapmiyorumBengi__ cim. O kunuda iciniz rahat olsun.
Bu bir sürü şeye göre değişiyor.peki ortalama günlük kaç kalori aliyorsunuz
Oooo Harika ama özleriz seni hatta özledim.Selam arkadaslar. Yeni takimimiz hayirli olsun. Bu sekilde olmasina cok sevindim.
Benim gercekten hic keyfim yok hem saglik hem de moral acisindan. Bana bu hafta izin verin insallah en kisa surede aranizda olurum. Bu arada ben zaten sekersiz besleniyorum ve hic kacamak yapmiyorumBengi__ cim. O kunuda iciniz rahat olsun.
Galeta? Nerden aldın paketli mi? Benim bildiğim içinde şeker olmayan 1 marka var.Yedim kızlar yazamadım :)) yanına galeta ilave ettim salata azdı çünkü
Teşekkür ederim canımAyy hayırlı olsun canım. Kendim işe girmiş gibi sevindim. Yeni işinde başarılar
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda sağlığına kavuşman için dualarimiz seninleSelam arkadaslar. Yeni takimimiz hayirli olsun. Bu sekilde olmasina cok sevindim.
Ufaklık kucağımda okudum göremedim şeker yazısı şimdi kıllandım bi daha bakayım inşallahh yokturGaleta? Nerden aldın paketli mi? Benim bildiğim içinde şeker olmayan 1 marka var.
Arı zeytinyağlı grisini veya arı organik grissini
Mükemmelsin. Baba şekeri bıraktım ben de..Kızlar tam eve geldim bakla yemenin hayali ile ne göreyim babam en sevdiğim şeyden almış ve annemle karşılıklı yiyorlar. Koz helvası. Ben eskiden gece babamı dışarı yollayıp bundan aldiran insandim. Babam resmen çocuk gibi yalvardı ye Kizim bir lokma ne olur al bir ısırık diye. Ama ben yedim mi hayır irademe sahip çıktım. Yine ben kazandım.
İcindekilere bak..Ufaklık kucağımda okudum göremedim şeker yazısı şimdi kıllandım bi daha bakayım inşallahh yoktur
İnanmıyorum varmış paketin kıvrılan yerinde şeker yazıyormuşGaleta? Nerden aldın paketli mi? Benim bildiğim içinde şeker olmayan 1 marka var.
Arı zeytinyağlı grisini veya arı organik grissini
Yaaa görüyorsunuz degil mi bize nasıl sürekli şeker yediriyorlar.İnanmıyorum varmış paketin kıvrılan yerinde şeker yazıyormuş
O şekersiz galetalardan bulacağım çok severim çünkü
Bu iki çeşidinde hem şeker yok hemde Palm yağı yok. Zeytinyağlı olan daha ucuz.İnanmıyorum varmış paketin kıvrılan yerinde şeker yazıyormuş
O şekersiz galetalardan bulacağım çok severim çünkü
Tamam sağol canım bakacağım bunlara.. Resmen gizlemişler içindekileri büyüteçle okunacak kadar küçük puntolarla yazılmışBu iki çeşidinde hem şeker yok hemde Palm yağı yok. Zeytinyağlı olan daha ucuz.
Diğer çeşitlerinde Palm yağı olabiliyor icindekielre bakmak lazım.
Migros’ta ve Carrefour da büyük marketlerde var.
Eki Görüntüle 2110771 Eki Görüntüle 2110772
Aha yakalandikNEHIR34 canim wasanin glikoz şurubu içeren çeşitleri var. İcindekileri okudun mu?
Benim kullandigim original wasa cavdarli olanNEHIR34 canim wasanin glikoz şurubu içeren çeşitleri var. İcindekileri okudun mu?
Diyorum demesine de anlamıyorlar. Çok kriz gelirse tarcinli süt içerim o beni bastırır.Mükemmelsin. Baba şekeri bıraktım ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?