- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Selam arkadaslar. Yeni takimimiz hayirli olsun. Bu sekilde olmasina cok sevindim.
Benim gercekten hic keyfim yok hem saglik hem de moral acisindan. Bana bu hafta izin verin insallah en kisa surede aranizda olurum. Bu arada ben zaten sekersiz besleniyorum ve hic kacamak yapmiyorumBengi__ cim. O kunuda iciniz rahat olsun.
Kızlar tam eve geldim bakla yemenin hayali ile ne göreyim babam en sevdiğim şeyden almış ve annemle karşılıklı yiyorlar. Koz helvası. Ben eskiden gece babamı dışarı yollayıp bundan aldiran insandim. Babam resmen çocuk gibi yalvardı ye Kizim bir lokma ne olur al bir ısırık diye. Ama ben yedim mi hayır irademe sahip çıktım. Yine ben kazandım.
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Gerçekten helal olsun tebrikler
Biz bu işi başaracağız canımKızlar akşam yemeğini dışarıda yaptırıp hep birlikte eve geldik yedik ve yemek sonrası kahve+pasta veeeee ben herkese ikram ettim kendim yemedim
Teşekkür ederim canım
Biz bu işi başaracağız canım
Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Ay canııımm çok sevindim yaa hadi hayırlı olsun inşallahh:))
Kızlar akşam yemeğini dışarıda yaptırıp hep birlikte eve geldik yedik ve yemek sonrası kahve+pasta veeeee ben herkese ikram ettim kendim yemedim
Hayırlı olsun canım Rabbim güzel kapılar açsın inşaallahBen geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Basdonmesi bulanti kusmam var canim. Ekrana bakamiyordum ama bu gun biraz daha iyiyim. Moral bozuklugumsa ben kizim 6 aylikken esimden ayrildim ve bosanma detaylarini kizimi uzecegi icin anlatmamistim bu hafta sonu halasindan ogrenmis. Ve onunla paylasmadigim icin bana kizgin olaylarin agirligi altinda uzgun kac gundur dogru duzgun yemek yemiyor. Bunu neden ondan sakladigimi elbet anlayacak ama iste zaman istiyor.Hayırdır tatlım neden keyfin yok ve moralin bozuk (özel değilse)? Yardım edebileceğimiz birşey var mı ?
Basdonmesi bulanti kusmam var canim. Ekrana bakamiyordum ama bu gun biraz daha iyiyim. Moral bozuklugumsa ben kizim 6 aylikken esimden ayrildim ve bosanma detaylarini kizimi uzecegi icin anlatmamistim bu hafta sonu halasindan ogrenmis. Ve onunla paylasmadigim icin bana kizgin olaylarin agirligi altinda uzgun kac gundur dogru duzgun yemek yemiyor. Bunu neden ondan sakladigimi elbet anlayacak ama iste zaman istiyor.
Iste boyle canim. 24 yillik kizimi bu olaylardan uzak tutma cabam 1 cumleyle yok oldu. Birsey degil benim zorumla babasiyla goruyordu bir daha yuzumu goremez diyor uzulmekten baska bir sey gelmiyor elimden.
Neden insanların hayatlarına karışırlar ki.. ama olan olmuş çok üzümdüm kuzum. Sende kendini yıpratma daha fazla, kızının sana ihtiyacı var unutmaO guzel dilekriniz icin cok tesekkur ederim
Yaradanim cumle hastalara sifa versin. Yazilanlari okumak cok zorluyor beni o yuzden cikiyorum canlarim. Optum hepinizi. Seviliyorsunuz.
Spor yok mu canım ?Kızlar iyi akşamlar
13 şubat menüm
08:30 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık yeşillik
10:30 1 bardak süt
12:30 4 ızgara köfte yoğurt
14:00 10 fındık
16:30 10 badem
19:00 Ton balıklı salata
Su: 3 litre
Basdonmesi bulanti kusmam var canim. Ekrana bakamiyordum ama bu gun biraz daha iyiyim. Moral bozuklugumsa ben kizim 6 aylikken esimden ayrildim ve bosanma detaylarini kizimi uzecegi icin anlatmamistim bu hafta sonu halasindan ogrenmis. Ve onunla paylasmadigim icin bana kizgin olaylarin agirligi altinda uzgun kac gundur dogru duzgun yemek yemiyor. Bunu neden ondan sakladigimi elbet anlayacak ama iste zaman istiyor.
Iste boyle canim. 24 yillik kizimi bu olaylardan uzak tutma cabam 1 cumleyle yok oldu. Birsey degil benim zorumla babasiyla goruyordu bir daha yuzumu goremez diyor uzulmekten baska bir sey gelmiyor elimden.
Canim birazdan bir foto atacağım spor sonrası yenilecek şeyler için. Yarın da detaylı bir makale paylasimi yaparımAlın size tartışma konusu :)))
Kızlar kas yapmak isteyenler spordan sonda protein almak zorundaymış.. bir arkadaş en azından pirinç lapası yada makarna yememi söyledi bu arada sade tuzsuz.. kafam karıştı şimdi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?