Şekersiz 7 Gün

Hayırlı olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Gerçekten helal olsun tebrikler

13 şubat menüsü... Bengi__

sabah
11:00

2 dilim ekmek
Tavada 1 yumurta kaşarlı
2 çatal peynir
1 bardak çay

Ara
13:00
1 kupa Gano mocha kahve

Akşam
17:00
Izgara levrek
2 parça kalamar
Az salata

Ara
1 fincan Gano 3ü1 arada

Su 2 lt olur philosophergirl
Spor interval cardio düşünüyorum
Yarım saat sürüyor Allonsy

Ay hadi hayırlı uğurlu olsuun canım, başarılarının devamı gelsin inşallaah Bugün işleme almadılarsa, perşembe günü iş başı yaparsın diye düşünüyorum.

Ay canııımm çok sevindim yaa hadi hayırlı olsun inşallahh:))

Kızlar akşam yemeğini dışarıda yaptırıp hep birlikte eve geldik yedik ve yemek sonrası kahve+pasta veeeee ben herkese ikram ettim kendim yemedim

Süpersiiiiiinnnn

Kızlar şekersiz 2. Gün başardım sanırım
Ev gezmesi vardı ama garnitür olarak zeytin yağlı kereviz ve bulgur salatası vardı açık büfe de olunca oh benim içim süper oldu kimse yemediğimi de anlamadı
Yoksa ev sahibi çok ısrar ediyor
Bugğnüde atlattım sanırım
Canım çok incir çekiyo bugün üç tane yedim sizce çokmu

Kızlar iyi akşamlar

13 şubat menüm

08:30 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık yeşillik

10:30 1 bardak süt

12:30 4 ızgara köfte yoğurt

14:00 10 fındık

16:30 10 badem

19:00 Ton balıklı salata

Su: 3 litre

Hayırlı olsun canım Rabbim güzel kapılar açsın inşaallah

Hayırdır tatlım neden keyfin yok ve moralin bozuk (özel değilse)? Yardım edebileceğimiz birşey var mı ?
Basdonmesi bulanti kusmam var canim. Ekrana bakamiyordum ama bu gun biraz daha iyiyim. Moral bozuklugumsa ben kizim 6 aylikken esimden ayrildim ve bosanma detaylarini kizimi uzecegi icin anlatmamistim bu hafta sonu halasindan ogrenmis. Ve onunla paylasmadigim icin bana kizgin olaylarin agirligi altinda uzgun kac gundur dogru duzgun yemek yemiyor. Bunu neden ondan sakladigimi elbet anlayacak ama iste zaman istiyor.
Iste boyle canim. 24 yillik kizimi bu olaylardan uzak tutma cabam 1 cumleyle yok oldu. Birsey degil benim zorumla babasiyla goruyordu bir daha yuzumu goremez diyor uzulmekten baska bir sey gelmiyor elimden.

O guzel dilekriniz icin cok tesekkur ederim
Yaradanim cumle hastalara sifa versin. Yazilanlari okumak cok zorluyor beni o yuzden cikiyorum canlarim. Optum hepinizi. Seviliyorsunuz.

Çok üzüldüm ya inşallah en kısa zamanda çözersiniz

Kızlar kas yapmak isteyenler spordan sonda protein almak zorundaymış.. bir arkadaş en azından pirinç lapası yada makarna yememi söyledi bu arada sade tuzsuz.. kafam karıştı şimdi :/

O guzel dilekriniz icin cok tesekkur ederim
Yaradanim cumle hastalara sifa versin. Yazilanlari okumak cok zorluyor beni o yuzden cikiyorum canlarim. Optum hepinizi. Seviliyorsunuz.
Neden insanların hayatlarına karışırlar ki.. ama olan olmuş çok üzümdüm kuzum. Sende kendini yıpratma daha fazla, kızının sana ihtiyacı var unutma

Spor yok mu canım ?

Oncelikle çok geçmiş olsun canım. Mutlaka doktora git. Gerçi stres de arttirmis olabilir. Kızinda en kisa zamanda onun iyiligini düşünüp bu şekilde devam ettiğini anlayacaktir. Şu an babasına kizginliginin yanında senin bunu ona soylememene kızmıştır. Babasının kötü birsey yapmasına rağmen senin onunla görüşmesi konusundaki ısrarını anlamıyordur. İnşallah en kisa surede aranız düzelir. Haberdar et bizi. Hatta kızına bir mektup yaz neden bu şekilde bir karar alıp söylemediGine dair.

Alın size tartışma konusu :)))
Canim birazdan bir foto atacağım spor sonrası yenilecek şeyler için. Yarın da detaylı bir makale paylasimi yaparım

Kızlar kas yapmak isteyenler spordan sonda protein almak zorundaymış.. bir arkadaş en azından pirinç lapası yada makarna yememi söyledi bu arada sade tuzsuz.. kafam karıştı şimdi :/

Yani evet bende iyi diye tekrar pirinç lapası yemeye başladım ton balığı ve mısır eşliğinde ama Bengi__ asla yeme dedi. Spora gittiğim dönem oradaki hocam da önermişti. Ve ben onları yerken çok güzel kilo verdim göbek fln sıfırdı yani. Normal beslenme döneminde bikaç kilo aldım ve kilom oturmuştu. Ben hormon ilaçlarından sonra kilo almaya başladım tüp bebek için gördüğüm tedavilerde.

13.02.2018

ara16.00
yarım elma

akşam 18.00
haslanmis tavuk.gogsu
bol salata (az yağlı ve az tuzlu)
2 dilim ekmek (çok açtım 1 dilim fazla kaçtı valla)

spor
1 saat yürüyüş (6300 adim)

13.02.2018
Menü
10.00
Beşi bir yerde çay
11.00
2 dilim fırında diyet Mücver (3yk yulaf kepegi ile yapıldı.
1 haşlanmış yumurta
1 kiraz domates
1/2 salatalık
30 gr süzme beyaz peynir
1 bardak çay
1 ince dilim sucuk)
13.00
Türk Kahvesi
18.00
1 dilim tam buğday ekmeği
4yk bakla
3 dereotlu yoğurt
19.00
Yeşil çay
21.30
Tarçınlı süt
23.00 Yeşil çay
Genel
2.5 litre su
Spor
Dinlenmek yok (45 dakika~160 kalori)
Bengi__
Allonsy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…