Şekersiz 7 Gün

Hayırlı olsun rakibem meslektaşım
 
Her birinin 1 porsiyon meyve olduğunu düşün. İncirin glisemik indeksi yok yüksek o yüzden yedikçe yediren bir sey şeker oranı yüksek. Başka meyveleri tercih etmeni tavsiye ederim.
Ve lütfen bugün başka yeme.
Bitki çayı iç. Su iç..
 
Kızlar kas yapmak isteyenler spordan sonda protein almak zorundaymış.. bir arkadaş en azından pirinç lapası yada makarna yememi söyledi bu arada sade tuzsuz.. kafam karıştı şimdi :/
O arkadaşına söyle kafasına göre tavsiye vermesin. Yagsiz Kas yapmak icin protein yemek lazım. Ama yine de kilo almamak icin bu protein miktarı harcagin kaloriden fazla olmamalı ve Bu karbonhidratsız protein olmalıdır. Yoksa hem kaslanir hemde yağlanırsın. Benim protein tozu içmem gibi. Yumurta beyazi olur, lor olur. Makarna pilav erkekler icin bulk döneminde yağla beraber kas alıp irilesmek içindir.
 
Pirinç lapasınin kilo verdirmek sadece kalori açığı ile olur. Sen harcagindan çok kalori alıp içerine spor yapıyorum pirinç yemem lazım diye yemeye başlarsan hem kasların gelişir hemde yağ alırsın. Sonra sporu bırakınca kaslar calismasigin icin küçülür elinde yağ kalır.
 
Akşamki kahvenin yanında kuruyemiş yiyebilirsin isersen tabi 1 porsiyon
 
Afiyet olsun Canım çok başaralı..
Pırasada pirinç yoksa 7 yk kadar yiyebilirsin. Pirinç varsa çorba içmeyip 7 yk yiyebilirsin. Pirinç varsa bu porsiyon mükemmel.
 
Afiyet olsun Canım çok başaralı..
Pırasada pirinç yoksa 7 yk kadar yiyebilirsin. Pirinç varsa çorba içmeyip 7 yk yiyebilirsin. Pirinç varsa bu porsiyon mükemmel.
Canim pirinç olduğu için 4 yk tercih ettim. Anneannem Pirasayi susuz yapar. Bende pirinci az pirasasi çok olan yerlerinden aldım. Pirinci de mümkün olduğunca az tükettim yani. Üzerine birkaç damla limon da sıktım
 
13.02.18 menü

Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Öğle 16.00
4 dilim kabak mücveri yulaflı
4 yk yoğurt

Aksam 20.30
Çok toktum yiyemedim hic birsey rakibem sağol

Su en az 2 lt
Spor mükemmel 10 egzersiz
Bengi__ philosophergirl
 
Afiyet olsun rakibem beğenmene sevindim.
 
Bak ya beni Herkül yapacakmış bu arkadaş :)))))
 
Tamam canım ya kuru incir ya bide bir lokma
Yarın daha dikkatli olucam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…