- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Sadece insanları geri çevirmekte zorlanıyorum ona da bi çözüm bulsam süper olacak.Supersin canim masallah
Karnim tok midem bulaniyoSadece insanları geri çevirmekte zorlanıyorum ona da bi çözüm bulsam süper olacak.
Persembe günü eggfast yapmak ister misin? 1 günde acayip fark olacak. Yumurtanın beyazı olduğu icin sorunsuz yersin bence..Bu haftada düzgün kilo vermezsem doktora gidecem artık hamileyken tiroid cikmisti annemde tiroit hastası. Doktor o zaman bebek 6 aylık olunca tekrar baktır demisti ama ben hala gitmedim. Eskiden 1 hafta dikkat etsem hemen veriyordum ustelik hic spor yapmadan. Bu kez cok uzadi ozellikle 63 e indikten sonra gram gram vermeye basladim
Her bünye faklı demeķki beni hiç etkilemedi.Gunaydin kizlar
Dun sekersiz ilk gunumdu epey zorladi beni gunduz basim agriyordu ilac ictim dayanamadim etkisi gecince yine basladi gece midem de bulandi cok kotuydu dun gece
Bakalim bugun nasil gecicek
Kahvaltimi 8 de yaptim bu sabah erkenciyim.
Emzirmeye sorun olmazsa yaparim tabiPersembe günü eggfast yapmak ister misin? 1 günde acayip fark olacak. Yumurtanın beyazı olduğu icin sorunsuz yersin bence..
Canım bas agrinin nedeninin şekersizlik olduğunu sanmıyorum Canım. Az yemiş veya az karbonhidrat almış olabilirsin.Gunaydin kizlar
Dun sekersiz ilk gunumdu epey zorladi beni gunduz basim agriyordu ilac ictim dayanamadim etkisi gecince yine basladi gece midem de bulandi cok kotuydu dun gece
Bakalim bugun nasil gecicek
Kahvaltimi 8 de yaptim bu sabah erkenciyim.
Yaaa doğru ben onu unuttum ama duraklama var yapalım sadece sana uyarlarız. Dayanamazsan alternatif yiyecekler koyarız.Emzirmeye sorun olmazsa yaparim tabi
Yaparız tabi 21 günden sonra zaten durum giderek iyileşiyor. Yemek istemiyorsun.Ben bu işi 21 gün yapabilecem sanırım kızlar.
Olabilir canim bugunde oyle olursa vasayi artiririmCanım bas agrinin nedeninin şekersizlik olduğunu sanmıyorum Canım. Az yemiş veya az karbonhidrat almış olabilirsin.
Benim yöntemim su açık açık diyorum ben rafine şekeri bıraktım. Şeker içeren bir sey yemiyorum. Şekerin kendim ve bebeğim icin sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Diyet degil bu. Sağlıklı beslenme diyeceksin. Diyet dediğin an zaten daha çok ısrar ediyorlar.Sadece insanları geri çevirmekte zorlanıyorum ona da bi çözüm bulsam süper olacak.
Wasa degil de normal ekmek yesen.Olabilir canim bugunde oyle olursa vasayi artiririm
Harika tercih Canım.. anneannen birde Bulgurlu yapsın pırasayı bakalım nasıl olacak.Canim pirinç olduğu için 4 yk tercih ettim. Anneannem Pirasayi susuz yapar. Bende pirinci az pirasasi çok olan yerlerinden aldım. Pirinci de mümkün olduğunca az tükettim yani. Üzerine birkaç damla limon da sıktım
İncir yerine 3 gunkurusu kayısısı yiyebilirsin içinden ceviz koy. 1 incir=3 küçük gunkurusuTamam canım ya kuru incir ya bide bir lokma
Yarın daha dikkatli olucam
Harika tercih Canım.. anneannen birde Bulgurlu yapsın pırasayı bakalım nasıl olacak.
Mutfak tartın var mi?tam buğday ve kepek var evde.yok az zaten baya az salatanın yağı
Bulgur daha tok tutar gi dusuktur.O denemese bile ben deneyeceğim canım :)
Ya gelip sadece burayı oku yeter.Ama ben sizi muhabbetinizi cok ozluyorum. Bir de burada da ikili yarisma devam ediyor mu? Eger oyleyse beril imin hic sansi yok ayiptir soylemesi
Ya bir heves aliyorum telefonu elime 2 sayfa okuyunca kendimi kotu hissedip yine birakiyoruminatlasmayim bari de bir an once araniza donebileyim.
Iyi geceler arkadaslar. Tarti da eksi olmasini istedigimiz seylerde bol artilar gorecegimiz gunlere uyanmamiz dilegiyle...
Tamam olur yaparım vejeteryanım ve emziriyorum ona göre biseyler soylersen yaparim yarinYaaa doğru ben onu unuttum ama duraklama var yapalım sadece sana uyarlarız. Dayanamazsan alternatif yiyecekler koyarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?