Şekersiz 7 Gün

Gunaydin kizlar

Dun sekersiz ilk gunumdu epey zorladi beni gunduz basim agriyordu ilac ictim dayanamadim etkisi gecince yine basladi gece midem de bulandi cok kotuydu dun gece
Bakalim bugun nasil gecicek
Kahvaltimi 8 de yaptim bu sabah erkenciyim.

Persembe günü eggfast yapmak ister misin? 1 günde acayip fark olacak. Yumurtanın beyazı olduğu icin sorunsuz yersin bence..

Gunaydin kizlar

Dun sekersiz ilk gunumdu epey zorladi beni gunduz basim agriyordu ilac ictim dayanamadim etkisi gecince yine basladi gece midem de bulandi cok kotuydu dun gece
Bakalim bugun nasil gecicek
Kahvaltimi 8 de yaptim bu sabah erkenciyim.
Canım bas agrinin nedeninin şekersizlik olduğunu sanmıyorum Canım. Az yemiş veya az karbonhidrat almış olabilirsin.

Sadece insanları geri çevirmekte zorlanıyorum ona da bi çözüm bulsam süper olacak.
Benim yöntemim su açık açık diyorum ben rafine şekeri bıraktım. Şeker içeren bir sey yemiyorum. Şekerin kendim ve bebeğim icin sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Diyet degil bu. Sağlıklı beslenme diyeceksin. Diyet dediğin an zaten daha çok ısrar ediyorlar.

Harika tercih Canım.. anneannen birde Bulgurlu yapsın pırasayı bakalım nasıl olacak.

Ya gelip sadece burayı oku yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…