Şekersiz 7 Gün

Rakibem uygulamayı sol tekrar yükle benim düzeldi o şekilde
Bir de mükemmel 10 egzersiz nasıldı çok zorlandın mi?

Afiyet olsun rakibem beğenmene sevindim.
Bu haftada düzgün kilo vermezsem doktora gidecem artık hamileyken tiroid cikmisti annemde tiroit hastası. Doktor o zaman bebek 6 aylık olunca tekrar baktır demisti ama ben hala gitmedim. Eskiden 1 hafta dikkat etsem hemen veriyordum ustelik hic spor yapmadan. Bu kez cok uzadi ozellikle 63 e indikten sonra gram gram vermeye basladim

Bak yine kafam karıştı :)))))

Eskiden dünyaları yerdim 48 kiloydum.. abur cuburda cabası.. yaş ilerledikçe biraz daha yavaşlıyo vermek.. ama sen iyi gidiyorsun canım her hafta çok veremezsin zaten

Eskiden dünyaları yerdim 48 kiloydum.. abur cuburda cabası.. yaş ilerledikçe biraz daha yavaşlıyo vermek.. ama sen iyi gidiyorsun canım her hafta çok veremezsin zaten
Evlendigimde 54 kiloydum hatta gelinliği cakistigim yerde diktirmistim memlekete gidince kosusturmayla 52ye dusmustum gelinligin göbegi pot durdu diye pamuk koymuştum:) sonra hamile kalana kadar bir sürü kan ilaci vitamin vs kullandım ve ilk hamileligimde 3 aylikken bebegin kalbi durdu ama ben tabi coktan 59 olmustum bile tam onun kilolarini vermeye calisirken hamile oldugumu ogrendim ve 79 ile doguma girdim. 67 ile topige basladim cok yavas ilerledigimi düsünüyorum nedense eski hallerimi özledim yani:)) 60 ilk hedefim hala varamadım bile

Ama ben sizi muhabbetinizi cok ozluyorum. Bir de burada da ikili yarisma devam ediyor mu? Eger oyleyse beril imin hic sansi yok ayiptir soylemesi
Ya bir heves aliyorum telefonu elime 2 sayfa okuyunca kendimi kotu hissedip yine birakiyorum inatlasmayim bari de bir an once araniza donebileyim.
Iyi geceler arkadaslar. Tarti da eksi olmasini istedigimiz seylerde bol artilar gorecegimiz gunlere uyanmamiz dilegiyle...

Sen doktoru ihmal etme canım git bir kere belki tiroitten kaynaklı bir şeydir. Pek anlamam ama tiroitten olabilir. Bir de vücut alışıyor kendini korumaya alıyor senin de öyle bir durum olabilir.
tam buğday ve kepek var evde.yok az zaten baya az salatanın yağı
Çok tahilli ekmeklerde oluyor canım tercih edebilirsin.
Rakibem karnıbaharlı bi tarifin var mı?
Dolma yapmıştım karnabahar ile rakibem. Ama denemediğim 1 iki tarif var hemen paylasayim burada

Biz de seni çok özledik canım. Beril Abla da yok buralar ıssız siz olmadan. Bir an önce sağlığına kavus. Biz rakibem ile devam ediyoruz yarisa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…