Şekersiz 7 Gün

Bizim için de oranın pek tadı yok canım o yüzden takım kurallarını yerine getirmeye çalışıyoruz sadece. Şu an tek hedefim bir an önce hedef kiloya gelip mezun olabilmek
Hedef kilonun yuzde kaci kadar yaklasinca mezun olunuyordu bakarsın ben mezun olurum yarin eagfast yapacam adini dogru yazmisimdir insallah

Niye boşuna olsun ki canim. Hem gelmek isteyene kapımız her zaman açık.

Bilmiyordum ki yeni bi topik açtığını tesadüfen karıştırırken gördüm tabiki boşuna değil takılıyorum. Kızlar eşim çikolatalı pasta alıp gelmiş eve çocuklar istemiş....
Tabi ki ben...yemedim....ama şuan dolapta yarın ne olur bilmem.bi küçük dilim yesem diğer yediklerimin kaprisini ayarlayıp olmaz miiiii

Kolay gelsin is hayati düzeni bozuyor biraz ama en azindan tam gun olan bir okulda calisacaksin ben oglenciyi1.30 da evden cikip 20de eve geliyorum aksam yemegim falan gec vakte kaliyor sporumda genelde oyle.
Ilk hafta zorluk çekerim düzenimi otutturana kadar. Öğlenci olmak sıkıntı ya. Sabah zaten uyan kahvaltı yap öğlen oluyor

Şeker yemiyoruz ama biz yememen lazım. Ben regl oldum tatlı tatlı diye ölüyorum ama yine de kendimi tutuyorum. Sadece 1 dilim armut yedim bastırsın diye

14.02.2018
Menüm
9.00
Beşi bir yerde çay
9.30
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr lor peyniri
1 kiraz domates
1/2 salatalık
15.00
Tavada Pizza (1.5 Yk yulaf kepegi ile)
16.00
Türk Kahvesi
10 gr hurma
18.30
2 tane orta boy istarvit
Roka
22.00
1 dilim armut
23.00
yeşil çay
Genel
2 litre su
Spor yok

Bengi__

14.02.2018

sabah
2 haslanmis yumurtali salata
1kk peynir
şekersiz çay
öğle
lahana sarması yaparken yediklerim yetti:)

akşam
4 yk yoğurt
bi kaç sarma daha(valla ekmek yemedim dengeledim sanki )

spor
40 dk yürüyüş(bilmiyorum neden ama tansiyonum çok dusuyor bu aralar daha fazla yuruyedim)

Tamam Canım. Dikkat et kendine çok boşlama bizi..

geldim kızlar kaçamazksız bir gün daha bitti çok şükür

Kızlar siz şu boy yaş etiketleme işini yapacak mısınız?

neden yazıyoruz bu bilgileri kimi etiketliyoruz

alemsin ablaa yaa :))) tebrikler

14 şubat menüsü.....

kahvaltı öncesi sıcak süte zencefil zerdeçal tarçın karışımı

sabah 11:00
2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine tereyağ
yanında az eski kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay

ara 15:00
1 ceviz
5 çiğ badem
1 kase yoğurt içine
1 küçük muz chia tohumu yulaf ezmesi

akşam 19:00
kremalı mantarlı tavuk
2 yk erişte salata
ayran

ara 21:00
küçük demlik kış çayı
yarım limon yedim
gano classic kahve

su 2lt olur
spor yok accık hastayım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Yoğun bir menu olmuş sanki. Bu arada ben şu yulaf lapasini yoğurt ile yiyemiyorum nedense. Ancak süt ile pisirerek tuketebiliyorum

Geçmiş olsun canım. Yoğun bir menu olmuş sanki. Bu arada ben şu yulaf lapasini yoğurt ile yiyemiyorum nedense. Ancak süt ile pisirerek tuketebiliyorum

çok sağol cnm. yoğurda muz ezip diğerleri içine koyuyorum karışıp gidiyor araya güzel oluyor. eşim bile sevdi tadını :))
menü neden yoğun olmuş cnm ne fazla mesela akşam ki erişte mi

çok sağol cnm. yoğurda muz ezip diğerleri içine koyuyorum karışıp gidiyor araya güzel oluyor. eşim bile sevdi tadını :))
menü neden yoğun olmuş cnm ne fazla mesela akşam ki erişte mi
Sadece okurken bana çok uzun okumusum gibi geldi. Yoksa yediğin her şey yerli yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…