Şekersiz 7 Gün

Bizde özledikkk, gel artıııık

Sevgililer gününü kutluyor heralde bizim çıtırlar

olmaaz, Bengi görürse sopayla kovalar seniiii

Menü yoğun olmuş biraz, geçmiş olsun canım.

14.02.2018 Menü Bengi__

06:30
Mercimek çorbası

09:30
1 sb Süt + Nescafe

12:30
Haşlanma tavuk + 5 yk bulgur + 1 kase yoğurt

15:30
2 tam ceviz

20:30
Köz patlıcan salatası
T-Bone
Salata
2 kadeh şarap

2,5 litre su içtim philosophergirl

Kahvaltımı yaptım oncesinde tartildim da yarin neler olacak bakalım.

Ozledik seni balim bidaha olmasin lütfen
Buraya yuksek enerjilerle gelicegine eminim. Azimle hedefe ilerleyelim canim
Biz de seni cok optuk

bütün atistirmaliklari kanepenin altına koydum.artık almayalım dedim evdekilere dayanamam çünkü :)
tebrik ederim canım. bence onları başkalarına bağışla evde durmasınç

o nasil yapılıyor ki
başka bir grupla alakası var o durumun.

Kızlar...siz burdamisin Iz. Askolsun insan bi msj atar.beni yazmamisiniz şekersiz 7 güne 3 gündür boşuna mı şeker tüketmiyirum ben hahaha.....
boşuna olur mu hiç..

Canım ben şeker yemiyorum ama çayın yanında kayısı üzüm fındık ceviz yiyiyorum sıkıntı olur mu fazla abartmıyorum tabi.
günde 2 meyve hakkın vardı hatırlarsan. onu geçmedeğin sürece sorun var.
ben burdayım canım. burda yorum yapıyorum artık. yorum istersen menünü burayada yazabilirisin. seve seve yorumlarım.

şu mısır unulu sebzeli kekini kurufasulye unu ile denemeni sabırsızlıkla bekliyorum. :)
akşam az olmuş canım bi yoğurt koysaydın ya çorbanın yanına yada salata..

14 subat menum

8.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates

11.00
10 ad badem
Beyaz cay

13.00
Ton balikli salata
1 kepce tarhana corbasi

16.00
3 kuru kayisi
2 tam ceviz
Beyaz cay

18.30
1 kepce tarhana corbasi
Haslanmis brokoli
1 kase yogurt

Su 2 lt.

Sevgililer gününü kutluyor heralde bizim çıtırlar
ya aynen öyle oldu.... salı günü konseri kaçırdık diye üzülmüştüm ama dün akşam çok güzeldi..

Ben yaptım tatlım. Yoksa etiketleyip yine isteyecekler
mecburen canım ver. sonuçta mezun olman lazım.
Ben zavallı yine sanat felsefesi çalışıyorum rakibem bu gün spor da yapamadım zaten
off ya bende 3 gündür salona gidemedim.
pazartesi dans dersi
salı moralim bozuktu. belim ağrıyordu vs..
çarşamba sevgiler günü
bugün spor borcu ödenmeli..

dün kendini daha iyi hissettin mi? baş ağrın geçti değil mi?
kurukayısı tercihini beğendim. incirden sonra iyi olmuş.
küçük bir dip not düşmek istiyorum. bu sallama çayların içine aroma koyuyorlar. içindekiler bölümünde yazıyor. mümkün oldukça aroma olmayan çayları tercih etmenizi tavsiye ederim. sonuçta yapay aroma. sağlığımıza etkisini bilemiyorum.

Hedef kilonun yuzde kaci kadar yaklasinca mezun olunuyordu bakarsın ben mezun olurum yarin eagfast yapacam adini dogru yazmisimdir insallah
yüzde %80 galiba.
inşallah mezun olursun. olmadı seni haftaya mezun etmek için yöntemler geliştirelim.

şekersiz hayata devam etmek istiyorsan 1 parça bile yememen lazım. biz hazır gıdaların içindeki eklenti şekerlere de meydan okuyoruz.
49 sayfa var aslında geriye dönük biraz baksan. etiket fotoları paylaştım ben neyin içind eşeker var ve bizi nasıl kandırıyorlar.

Şeker yemiyoruz ama biz yememen lazım. Ben regl oldum tatlı tatlı diye ölüyorum ama yine de kendimi tutuyorum. Sadece 1 dilim armut yedim bastırsın diye
yulaf lapası yap canım.. mutlaka yap. okula giderekn küçük bir kavanoza koyup yanına al..

canım bu menü üzgünüm ama çooook kötü.
bugün düzeltirsin umarım.
her yer ekmek olmuş.
öğlen sarmalar ekmek akşam sarmalar ekmek.
protein nerde???
sebze nerde???
meyve nerde?

bu menü gibi devam edersen tatlı krizlerin tekrar ortaya çıkacak. ayrıca evdeki zararlı şeylerden kurtul.
birde öğünlerinin saatlerini yazar mısın bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…