- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Hazirladım sabah kahvaltımı yaptım bebişi uyutup resim atarim canım.
senin üzerine pek gitmiyorum. geçmiş olsun.14 şubat menüsü.....
kahvaltı öncesi sıcak süte zencefil zerdeçal tarçın karışımı
sabah 11:00
2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine tereyağ
yanında az eski kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay
ara 15:00
1 ceviz
5 çiğ badem
1 kase yoğurt içine
1 küçük muz chia tohumu yulaf ezmesi
akşam 19:00
kremalı mantarlı tavuk
2 yk erişte salata
ayran
ara 21:00
küçük demlik kış çayı
yarım limon yedim
gano classic kahve
su 2lt olur
spor yok accık hastayım
diğer grubun talebi boy yaş olayı..neden yazıyoruz bu bilgileri kimi etiketliyoruz
en önemli soru?14.02.2018
Menüm
9.00
Beşi bir yerde çay
9.30
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr lor peyniri
1 kiraz domates
1/2 salatalık
15.00
Tavada Pizza (1.5 Yk yulaf kepegi ile)
16.00
Türk Kahvesi
10 gr hurma
18.30
2 tane orta boy istarvit
Roka
1 dilim tam buğday ekmeği
22.00
1 dilim armut
23.00
yeşil çay
Genel
2 litre su
Spor yok
Bengi__
en önemli soru?
balık kızartma mıydı?
eğer öyleyse kalorisinin geçtim, sevgili balığın omega3'ünü yok ettiniz.
zavalli omega3
Allonsy omega3-omega6 dengesi ile ilgili makale paylaşır mısın?
evet şekersiz 7 günü ilk bozan arkadaşı açıklıyorum...14.02.2018 MenüBengi__
06:30
Mercimek çorbası
09:30
1 sb Süt + Nescafe
12:30
Haşlanma tavuk + 5 yk bulgur + 1 kase yoğurt
15:30
2 tam ceviz
20:30
Köz patlıcan salatası
T-Bone
Salata
2 kadeh şarap
2,5 litre su içtimphilosophergirl
Günaydın kızlar. Ilk iki dersi başarı ile atlattım şimdi 2 saat boş dersim var.
Sizler nasılsınız? Bugün 4. Günümüz şekersiz olarak. Dün akşam sıkıntı çektim ama çok şükür kurtardım
yemek olayını nasıl yapacaksın.Günaydın kızlar. Ilk iki dersi başarı ile atlattım şimdi 2 saat boş dersim var.
Sizler nasılsınız? Bugün 4. Günümüz şekersiz olarak. Dün akşam sıkıntı çektim ama çok şükür kurtardım
Tabiki değil. Diyet yapmadığım zamanlarda bile balığı tavada yemezdim. Fırında canım yedim.en önemli soru?
balık kızartma mıydı?
eğer öyleyse kalorisinin geçtim, sevgili balığın omega3'ünü yok ettiniz.
zavalli omega3
Allonsy omega3-omega6 dengesi ile ilgili makale paylaşır mısın?
yakın olsan seni öpeceğim...Tabiki değil. Diyet yapmadığım zamanlarda bile balığı tavada yemezdim. Fırında canım yedim.
Beklediğimden daha iyidi canım ama bu bir sınıf sadece. Daha 10 sınıf var girmem gereken.Ayyy nasıl geçti ilk derslerin tatlım ? Heyecan var mıydı?
Bu gün bir şey almadım yanıma. Dönüşte çok gözlü kutular oluyor. Onlardan alacağım. Okula yiyecek götürmek zorundayım. Çünkü kantinden tost vb şeyler tüketmek istemiyorum. En son beyaz ekmeği 3 ay once tükettim.yemek olayını nasıl yapacaksın.
çantana kuruyemiş attın mı kurukayısı da koy. şeker ihtiyacın için.
Bunun 3lu olanindan var evde hem de hiç kullanmadık. Öylece kenarda duruyorhttps://www.trendyol.com/2-li-Sefer-Tasi---Pudra/UrunDetay/177837/41897577
kızlar böyle bir şey alıp yemeğinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.
ara öğün olarak da 1 porsiyon kuruyemiş ve 1 porsiyon meyve alın çantanıza atın. çantanızdan su eksik olmasın..
yukardaki sefer taslarından al. çok daha iyi oluyor.Beklediğimden daha iyidi canım ama bu bir sınıf sadece. Daha 10 sınıf var girmem gereken.
Bu gün bir şey almadım yanıma. Dönüşte çok gözlü kutular oluyor. Onlardan alacağım. Okula yiyecek götürmek zorundayım. Çünkü kantinden tost vb şeyler tüketmek istemiyorum. En son beyaz ekmeği 3 ay once tükettim.
yaaa bak. onu kullan. aradaki katları ihtiyacına göre çıkarırsın. okulda mikrodalga varsa ondan ısıtabiliyorsun. hem içinden yemende kolay. benim vazgeçilmezim.Bunun 3lu olanindan var evde hem de hiç kullanmadık. Öylece kenarda duruyor
şunu mu bunu yesem emin olamadım birine sorsam mı acaba diye düşünürsen bana nasıl ulaşacağını biliyorsun...Beklediğimden daha iyidi canım ama bu bir sınıf sadece. Daha 10 sınıf var girmem gereken.
Bu gün bir şey almadım yanıma. Dönüşte çok gözlü kutular oluyor. Onlardan alacağım. Okula yiyecek götürmek zorundayım. Çünkü kantinden tost vb şeyler tüketmek istemiyorum. En son beyaz ekmeği 3 ay once tükettim.
yakın olsan seni öpeceğim...
O zaman ben bu akşam çıkarıp güzelce yikayayim. Meyve falan da koyarım. Yemekte koyarım. Anneme bu gereksiz şeyi niye aldık diye söylenmiştim. Canım anammyaaa bak. onu kullan. aradaki katları ihtiyacına göre çıkarırsın. okulda mikrodalga varsa ondan ısıtabiliyorsun. hem içinden yemende kolay. benim vazgeçilmezim.
Biliyorum canım hiç merak etme.şunu mu bunu yesem emin olamadım birine sorsam mı acaba diye düşünürsen bana nasıl ulaşacağını biliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?