- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Boyutlandirman lazım canım. Benim de hata veriyor o şekilde yapıyorum benResim yuklenirken hata oluşuyor canım nedense
tavuk haşlayıp koy. salata koy. her şey olur. hem ısı olayıda iyi. yani soğuksa soğuk, sicaksa sıcak tutuyır.O zaman ben bu akşam çıkarıp güzelce yikayayim. Meyve falan da koyarım. Yemekte koyarım. Anneme bu gereksiz şeyi niye aldık diye söylenmiştim. Canım anamm
resim büyük o yüzden. ya resmi kırp ya da ekran görüntüsü alıp onu yükle..Resim yuklenirken hata oluşuyor canım nedense
canım oruçluyken daha fazla protein almaya çalış seni tok tutar. mesela sahurda yumurtakızlar dün kü menüm
Oruçluydum
Sahur
1 tabak lahana yemeği
1 tabak yoğurt
İftar
1 tabak pırasa yemeği
1 kase sütlü müsli
1 incir
Bol yeşillik
2 litre su
PERŞEMBE AKŞAMI ÖDEM ATICI
bir cevzenin içine 3-5 dal maydonozu saplarıyla beraber 1 bardak suyla kaynatıyorsunuz.
süzüp bu suyu ister sıcak isterseniz soğuk için.
ödem atmada bire bir.
isterseniz için limonda sıka bilirisiniz.
Eki Görüntüle 2111581
Ne güzel insanın karşısından böyle güzel laf duyması dahada motive ediyor ,hedefin kaçtı canımKızlar 1 aydir görmedigim arkadasim geldi az once ne yaptin boyle ne güzel zayıflamissin dedikilomu sordu düz hesap 62 civarindayim dedim daha az görünüyorsun dedi
57 ye kadar düşmek istiyorum ama ilk hedefim 60Ne güzel insanın karşısından böyle güzel laf duyması dahada motive ediyor ,hedefin kaçtı canım
Canım bunu hafta da kaç kere yapılabilir fazlasının zararı varmı sencePERŞEMBE AKŞAMI ÖDEM ATICI
bir cevzenin içine 3-5 dal maydonozu saplarıyla beraber 1 bardak suyla kaynatıyorsunuz.
ödem atmada bire bir.
Eki Görüntüle 2111581
Hedefimiz aynı ama sen çok yaklaşmışsın kolay gelsin ozaman hepimize57 ye kadar düşmek istiyorum ama ilk hedefim 60
hergün yapabilirsin maydonoz suyu bir şey olmaz. belki emziren annelerde fazlası sorun olabilir.Canım bunu hafta da kaç kere yapılabilir fazlasının zararı varmı sence
Sen kac kilosun canım hep bereber veririz inşallahHedefimiz aynı ama sen çok yaklaşmışsın kolay gelsin ozaman hepimize
Rakibem insan daha istekli oluyor dimi böyle şeyler duyunca.Kızlar 1 aydir görmedigim arkadasim geldi az once ne yaptin boyle ne güzel zayıflamissin dedikilomu sordu düz hesap 62 civarindayim dedim daha az görünüyorsun dedi
Maydanoz kurunun adet söktürme özelliği de var. Dikkatli kullanın derim.Bugün yapabilir miyim bunu
tüm mesajara birazdan cevap yazacağım.
kusura bakmayın kızlar eşim türlü sürprizler yapmış akşam..
Günaydın kızlar. Ilk iki dersi başarı ile atlattım şimdi 2 saat boş dersim var.
Sizler nasılsınız? Bugün 4. Günümüz şekersiz olarak. Dün akşam sıkıntı çektim ama çok şükür kurtardım
evet şekersiz 7 günü ilk bozan arkadaşı açıklıyorum...
SEN
ama moralini yeniden başlıyorsun. bugünden itibaren şekersiz 7 gün canım.
https://www.trendyol.com/2-li-Sefer-Tasi---Pudra/UrunDetay/177837/41897577
kızlar böyle bir şey alıp yemeğinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.
ara öğün olarak da 1 porsiyon kuruyemiş ve 1 porsiyon meyve alın çantanıza atın. çantanızdan su eksik olmasın..
PERŞEMBE AKŞAMI ÖDEM ATICI
ödem atmada bire bir.
Eki Görüntüle 2111581
Ne kaadar güzeeel yaa inşallah bizlerde yakın zamanda böyle motive edici cümleler duyarızzzKızlar 1 aydir görmedigim arkadasim geldi az once ne yaptin boyle ne güzel zayıflamissin dedikilomu sordu düz hesap 62 civarindayim dedim daha az görünüyorsun dedi
artık yapacak bir şey yok. şu jestler bitirdi bizEvet bir cıs'ım oldu benimde.. Eve gittiğimde adeta şok içinde kaldım, eşim çok güzel bir sofra hazırlamış.
Bende bi güzel hüplettim şarabı
Aaa ne güzelmiiiş hemen sipariş vereyim, tabii yanında bi ton şeyler beraber
Bende bugün yaptım maydanoz limon malum dünden kalanlar..
yok yok sorun değil. çorba fena bir seçenek olmamış ama tavuk çorbası yok muydu daha iyi olurdu?Kızlar öğle arasindayim. Lokantadan çorba siparişi verdiler. Ben de verdim tahmini 2 kepçe kadar mercimek çorbası ve bol salata. Bugün ekmek hakkımı aşmış olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?