Şekersiz 7 Gün

Bugün yapabilir miyim bunu

Canım bunu hafta da kaç kere yapılabilir fazlasının zararı varmı sence

Kızlar 1 aydir görmedigim arkadasim geldi az once ne yaptin boyle ne güzel zayıflamissin dedi kilomu sordu düz hesap 62 civarindayim dedim daha az görünüyorsun dedi
Rakibem insan daha istekli oluyor dimi böyle şeyler duyunca.
Bugün yapabilir miyim bunu
Maydanoz kurunun adet söktürme özelliği de var. Dikkatli kullanın derim.

tüm mesajara birazdan cevap yazacağım.
kusura bakmayın kızlar eşim türlü sürprizler yapmış akşam..

Yaa ne güzel allah içine sindirsin canım çok mutlu oluuun

Çok aydınlatıcı bir paylaşım, teşekkürler.

İyiyim bende senin adına çok sevindim, yeni işin hayırlı uğurlu ve bol başarılı olsuuun..

evet şekersiz 7 günü ilk bozan arkadaşı açıklıyorum...
SEN
ama moralini yeniden başlıyorsun. bugünden itibaren şekersiz 7 gün canım.

Evet bir cıs'ım oldu benimde.. Eve gittiğimde adeta şok içinde kaldım, eşim çok güzel bir sofra hazırlamış.
Bende bi güzel hüplettim şarabı

Aaa ne güzelmiiiş hemen sipariş vereyim, tabii yanında bi ton şeyler beraber

Bende bugün yaptım maydanoz limon malum dünden kalanlar..

Kızlar 1 aydir görmedigim arkadasim geldi az once ne yaptin boyle ne güzel zayıflamissin dedi kilomu sordu düz hesap 62 civarindayim dedim daha az görünüyorsun dedi
Ne kaadar güzeeel yaa inşallah bizlerde yakın zamanda böyle motive edici cümleler duyarızzz

artık yapacak bir şey yok. şu jestler bitirdi biz
fazla alışveriş yapma yakında iyice inceleceksin o zaman olmayacak aldıkların. ben bir ara aldığım şeylerden şimdi pişman oldum.
maydanoz suyuna devam canım. bugün az kalori al protein ağırlıklı beslen bir kaç gün karbonhidratı azalt. toparlarsın. şeker ve karbonhidrat su tutup şişkinlik yapıyor. bir kaç gün iç maydanoz suyunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…