- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Oyy oyy ne yaptın sen canım şeker yüklemesi yapmışsın resmen
Sana güveniyoruz canım. Tedavi öncesi dikkat etmen lazım beslenmeneValla niye böyle oldu bende soruyorum kendimeya işte kardeşimle biaraya geldik ondan böyle oldu yarın sabah evime dönüyorum ve bu akşam interval cardio yapcam her saniyesine eşlik edicem. Toparlamaya söz veriyorum
Babam bu sabah 3 bardak çay içti ve 1 bardağa sadece 4 kesme şeker koydu.
Ben sanırım 3 senedir çayı 2 senedir de kahveyi şekersiz içiyorum.Eskiden bende şekerli içerdim çayı şimdi anlamıyorum nasıl içmişim. Sanki sıcak suya şeker atmışım onu içiyorum mide bulandırıcı
Sana güveniyoruz canım. Tedavi öncesi dikkat etmen lazım beslenmene
Ben sanırım 3 senedir çayı 2 senedir de kahveyi şekersiz içiyorum.
Aynı şeyi ben de diyorum nasıl şeker koyup içiyormuşum tüm tatları gidiyormuş
Eskiden bende öyleydim bir anda çayı az sekerli icmeye basladim bugün hiç seker atmadim hiç aramadımda.Babam bu sabah 3 bardak çay içti ve 1 bardağa sadece 4 kesme şeker koydu.
Canım o besi bir an cayın o icinde ne var baktın mi sinemaki yok değil mi?Menum
11.00
Beyaz Çay
12.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış domates
1/2 salatalık
1 kiraz domates
40 gr tuzsuz lor peyniri
6 parça manda sucugu %100 katkı maddesiz
16.00
1 elma
1 bardak tarcinli süt
18.00
Beşi bir arada çay
19.00
4 tane yağsız tavada pişmiş sucuk
1 tabak yoğurtlu brokoli salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
2 Yk domates sosu
23.00
Yeşil cay
Genel
2 litre su
Spor
Dönmeli karın çalışması (20 dakika~100 kalori)
@bengi_
keryneia
Acimmmm12.02.08 menüBengi__
Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Öğle 16.00
5yk kinoa
1 bardak ayran
Aksam 20.30
5 yk barbunya
Salata
Su en az 2.5 lt
Spor yapmadim henüz
NEyse artık yapacak bir sey yok. Ben sana özetle geçmek icin BAZİ paylaşımları buraya kopyalarım.Valla niye böyle oldu bende soruyorum kendimeya işte kardeşimle biaraya geldik ondan böyle oldu yarın sabah evime dönüyorum ve bu akşam interval cardio yapcam her saniyesine eşlik edicem. Toparlamaya söz veriyorum
Ooo yoğun günler beklıyor senı deseneKızlar spor takibi yapamıcam, iki haftalık eğitim haftasına girmiş bulunmaktayım.. sizlere hep destek vericem ama derleyip toplamam takip etmem şuan için pekte mümkün gözükmüyor.. bugün pertim çıktı, Tibet’in gençlik pınarını + 1000 twister yapmayı hedefliyorum..
En çok sen kaytariyorsun şeker de yedin degil mi?Kızlar spor takibi yapamıcam, iki haftalık eğitim haftasına girmiş bulunmaktayım.. sizlere hep destek vericem ama derleyip toplamam takip etmem şuan için pekte mümkün gözükmüyor.. bugün pertim çıktı, Tibet’in gençlik pınarını + 1000 twister yapmayı hedefliyorum..
Merhaba arkadaşlar ve yeni kaptan @seaBahAR
Hosgeldin. Ocak ayından bugüne gecmisi okursan bizi çok iyi tanıyabilirsin. Umarim biraz okursun.
Bu grupta hiç olay olmadı. Kimse hakkında yazılıp çizilmedi. Tek konuştunuz diyetimizdi. Birbirimize emek verdik. Birbirimizi tanıdık.
İste bu nedenden ötürü içimizden birinin kaptan olmasını tercih ederdim. Çünkü 22 kişiyi bir günde taniyamazsiniz.
Ama yönetim sizi getirmiş. Sag olsunlar tessekkur ederim hepsine emekleri icin.
Beni menülere etiketlemenize gerek yok arkadaşlar. Sevgili kaptanımızın yeni bir duzen fikri olacaktır buna saygı duyarız. Berilce sag olsun grupta hepimiz kaptan gibiydik. Hatta özellikle ben kendimi çok kaptırmış hepinizi sopayla kovalıyordum. Böylesi daha hayırlı oldu.
Cuma günü insallah kilo almazsam mezuniyetimi isteyeceğim. Çok yazdım çizdim. Emek harcadım. Bunu en çokta kendim icin yaptım çünkü, Ben başkalarına destek olarak motive olan biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?