- Konu Sahibi philosophergirl
-
Hoşgeldin abla burası hepimizin topigi. Hiçbirimizin içinden gelmiyor takıma uğramak malesefKuzular selam
Topıgınız hayırlı olsun
Aslında takıma uğratacaktım lakın paylasımdakı yazıları görünce uğramak gelmedı içimden
Ama takıma ugrayın kural geregı mesaj sayınızı yazın kızlar
Inşallah ciddi bir şeyi yoktur. Zen ablaya geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin@Zen71 rahatsızlanmıs kızlar
Bugün konusabıldık şükür
Söylenecek o kadar şey var ki abla ama ışte susuyoruz. Sen olmasaydın çoktan takımı bırakmıştım ama onca emek var orta daKızlara vedaya uğrayacaktım
Ebru’nun takım ıcı durum va mesajını okuyunca vazgectım
3 ayrı kısı sorun olmadı yazmış onayla aynı seyı yazıyor
Ama bırının bır mesajını okudum öyle can yakıcıydıkı
Neyse gıttı bıttı
Ama lıstedekıler orayada yazın mezun olun
Kurallar neler bılemem zamana bırakalım
25-30 verıp mezun bıle olurum bakarsın
Çok teşekkürler ben akşamları sporumu çok aksatmamaya çalışıcam, ama bugün pertim :/Ooo yoğun günler beklıyor senı desene
Ama sen yıne sandalye basında bıle yaparsın durmazsın
Yemedim aa yemedim yemiş olabilirim ekmek yedim onda çok şeker varmı? Birde küçük tuzlu kurabiyelerden yedim ama tatlısına dokunmadım :)) son olarak kakaolu yulaf lapa yedim :/En çok sen kaytariyorsun şeker de yedin degil mi?
Canım benim çok teşekkürlerTeşekkür ederim canımbu bilgiler acaba topiğin ilk sayfasında olsa mı hani şekersiz 7 gün ya adımız. Tüm bilgiler girişte neyi neden yiyelim yada yemeyelim sayfadaki amacımız ne fln. Fikir sadece sizcede olumluysa tabi :)
Eğitimde başarılar cnm. Biz sen bizi takip ediyormuşsun gibi spor yapmaya devam ederiz sen bizimle ilgilenene kadar
Olmasın onaylanacağınız konu sızın menfaatinize olmalı der benım herıfSöylenecek o kadar şey var ki abla ama ışte susuyoruz. Sen olmasaydın çoktan takımı bırakmıştım ama onca emek var orta da
Eee bi ben kaldımYemedim aa yemedim yemiş olabilirim ekmek yedim onda çok şeker varmı? Birde küçük tuzlu kurabiyelerden yedim ama tatlısına dokunmadım :)) son olarak kakaolu yulaf lapa yedim :/
Canım ya NTC iyice gitti bugün yoga yapacaktım ama göstermiyor falan yapamadım. Normal sporda sorun değil ama yoga da tam konsantre oluyorum gidiyor.Çok teşekkürler ben akşamları sporumu çok aksatmamaya çalışıcam, ama bugün pertim :/
Nehir ile whatsaptan konuşmuştum ben abla misafirleri gelmişti yarın falan yazar
Dayanman laZım canım. Ilk önce reddetmeyi bilmemiz lazım yoksa başaramayiz bu işiİyi geceler kızlar geçmişi şimdi okudum hayırlı olsun hepimi için inşaallah
Şekersiz günüm iyi geçti fakat canlı m hep meyve istedi 1 kırmızı elma ve 3 incir yedim bugün
Yarın ev gezmem var o tatlıları görüp nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bide benim tatlıya düşkünlüğü mü bilen arkadaşlara nasıl derdimi anlatıcam bakalım
Keşke benim de göbeğim tahta gibi olsaMenüm
Kahvaltı
7 zeytin
1 incir
Öğlen
Bir tavuk göğüs
Bol yeşillik
Ara
3 incir
İki ceviz
Akşam
Bir tabak kapuska
Bir kase yoğurt
Üç y k bulgur pilavı
1 k elma
Üç litre su
Spor yapamadım bugün
Yapmaya çalışıcam step aletim var kızlar sizce işe yarıyormu kimi kalça base yapıcağını söylüyor
Benim göbek sfır tahta gibi ama basen var o yüzden step e devam edeyimmi sizce
Ablacım ben çok etkilendim yaa şu saat oldu zorla girip bir iki bişey yazdım takımaKızlara vedaya uğrayacaktım
Ebru’nun takım ıcı durum va mesajını okuyunca vazgectım
3 ayrı kısı sorun olmadı yazmış onayla aynı seyı yazıyor
Ama bırının bır mesajını okudum öyle can yakıcıydıkı
Neyse gıttı bıttı
Ama lıstedekıler orayada yazın mezun olun
Kurallar neler bılemem zamana bırakalım
25-30 verıp mezun bıle olurum bakarsın
Çok güzel mücvere de bayılırım deneyeceğim canım çok sağol :)Kızlar size şimdi taze taze pişirdiğim bir şeyin tarifini vereceğim. Hepimiz sabah aynı şekilde kahvaltı etmekten sikilabiliriz. Diyet adı altında bir çok şeyden mahrum kalabiliriz. Kahvaltilarda ya da gün için de gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz. Benim yaptığım ölçülerle 3 gün kahvaltı ogunu olabilir.
Fırinda Diyet Mücver
Malzemeler
1 orta boy kabak
1 küçük boy havuç
1 sap pirasa
1 yumurta
1 Yk lor peyniri
3 Yk yoğurt
3 Yk yulaf kepegi
Taze sogan
Maydanoz
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
Çok az tuz
Karabiber
Pul biber
Yapılışı
Kabak ve havuçu rendeleyin. Pirasayi ince ince dograyın. Bir kapta karıştırın. Yumurtayı kirin. Yoğurdu da ekleyip kaşıkla iyice karıştırın. Daha sonra tüm malzemeleri ekleyip kasik yardımı ile iyice karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş cam firin tepsisine boşaltıp önceden ısıtilmıs fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun Eki Görüntüle 2110410
Al benden de o kadar...Söylenecek o kadar şey var ki abla ama ışte susuyoruz. Sen olmasaydın çoktan takımı bırakmıştım ama onca emek var orta da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?