Şekersiz 7 Gün

Hoşgeldin abla burası hepimizin topigi. Hiçbirimizin içinden gelmiyor takıma uğramak malesef

Kızlara vedaya uğrayacaktım
Ebru’nun takım ıcı durum va mesajını okuyunca vazgectım
3 ayrı kısı sorun olmadı yazmış onayla aynı seyı yazıyor
Ama bırının bır mesajını okudum öyle can yakıcıydıkı
Neyse gıttı bıttı
Ama lıstedekıler orayada yazın mezun olun
Kurallar neler bılemem zamana bırakalım
25-30 verıp mezun bıle olurum bakarsın

Kızlar size şimdi taze taze pişirdiğim bir şeyin tarifini vereceğim. Hepimiz sabah aynı şekilde kahvaltı etmekten sikilabiliriz. Diyet adı altında bir çok şeyden mahrum kalabiliriz. Kahvaltilarda ya da gün için de gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz. Benim yaptığım ölçülerle 3 gün kahvaltı ogunu olabilir.
Fırinda Diyet Mücver
Malzemeler
1 orta boy kabak
1 küçük boy havuç
1 sap pirasa
1 yumurta
1 Yk lor peyniri
3 Yk yoğurt
3 Yk yulaf kepegi
Taze sogan
Maydanoz
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
Çok az tuz
Karabiber
Pul biber
Yapılışı
Kabak ve havuçu rendeleyin. Pirasayi ince ince dograyın. Bir kapta karıştırın. Yumurtayı kirin. Yoğurdu da ekleyip kaşıkla iyice karıştırın. Daha sonra tüm malzemeleri ekleyip kasik yardımı ile iyice karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş cam firin tepsisine boşaltıp önceden ısıtilmıs fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun

Söylenecek o kadar şey var ki abla ama ışte susuyoruz. Sen olmasaydın çoktan takımı bırakmıştım ama onca emek var orta da

Canım benim çok teşekkürler

Söylenecek o kadar şey var ki abla ama ışte susuyoruz. Sen olmasaydın çoktan takımı bırakmıştım ama onca emek var orta da
Olmasın onaylanacağınız konu sızın menfaatinize olmalı der benım herıf
Benım ınatlasmam yaşanmışlık ve hayata bakış açımla ılgılı
Sözler masum su gıbı daha baharsınız
Böyle sorunlar ıcın cok gencsınız
Hepınızın mezunıywtını görme hakkım var benım
Aslında en çok bengi nin

İyi geceler kızlar geçmişi şimdi okudum hayırlı olsun hepimi için inşaallah
Şekersiz günüm iyi geçti fakat canlı m hep meyve istedi 1 kırmızı elma ve 3 incir yedim bugün
Yarın ev gezmem var o tatlıları görüp nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bide benim tatlıya düşkünlüğü mü bilen arkadaşlara nasıl derdimi anlatıcam bakalım

Menüm

Kahvaltı
7 zeytin
1 incir

Öğlen
Bir tavuk göğüs
Bol yeşillik

Ara
3 incir
İki ceviz

Akşam
Bir tabak kapuska
Bir kase yoğurt
Üç y k bulgur pilavı

1 k elma

Üç litre su

Spor yapamadım bugün
Yapmaya çalışıcam step aletim var kızlar sizce işe yarıyormu kimi kalça base yapıcağını söylüyor
Benim göbek sfır tahta gibi ama basen var o yüzden step e devam edeyimmi sizce

Dayanman laZım canım. Ilk önce reddetmeyi bilmemiz lazım yoksa başaramayiz bu işi

Keşke benim de göbeğim tahta gibi olsa
Stepten pek anlamam canım ama ntc indir orada bir sürü kalça için antreman var.

Eklentiler

• Screenshot_20180213-003150.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20180213-003144.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 98
Şimdi geçmişi okudum
Şekersiz beslenemedim bugün daha doğrusu dikkat edemedim benim için yarın başlıyor gün sporumu da yaptım yarın daha disiplinli olucam söz :)

Ablacım ben çok etkilendim yaa şu saat oldu zorla girip bir iki bişey yazdım takıma elim telefona gitmedi ... Ama toparlayacağım kendimi oradan mezun olamasam da sizden kopmayı istemiyorum,düşünmüyorum :)
Çok güzel mücvere de bayılırım deneyeceğim canım çok sağol :)

Al benden de o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…