- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Nasılsınİyi akşamlar bayanlar, bende burdayım! :)
Banttamı yürüyorsun yoksa dısardamı12 şubat menüm
08:30 1 yumurta domates salatalık biner
10:30 1 bardak süt + 2 tam ceviz
12:30 2 kepçe mercimek çorbası, 7 yk nohut, yoğurt
14:00 10 fındık
16:30 10 badem
19:00 1 çanak enginar (pirinçsiz) 6 yk kuzu etli Şevketi bostan
Su: 3 litrephilosophergirl
Spor : 1 saat yürüyüş
Şeker yok!
Bengi__
Bu mesajı okuduğumda yüzümdeki gülümsemeyi ifade edecek bir emoji bulunmuyor.Son olaylarda senın gıbı 3 kaptan olsaydı
Ya ben ne cok sevdım senı bılmıyom
Allah razı olsun arkadaşım, inşallah yoluna girecek.. Bende çok dua ediyorum, önce tedbir sonra tevekkül.Nasılsın
İşlerın halloldumu
Feraha ulaşman ıcın dua edıyom canım
Açık havada yürüyorum, bantta canım çok sıkılıyor :)Banttamı yürüyorsun yoksa dısardamı
Kızlar acıktım ve uykum geldi ayrıca yoruldum şarjım bitiyor. Ben kaçar. Sabah otobüste menülere ciddi yorumlar yaparım.
Sekeriz 2. Güne hazır misiniz..
Tabi ki baktım canım. Içinde yeşil çay, biberiye, funda yaprağı, kekik, mate yaprağı var.Canım o besi bir an cayın o icinde ne var baktın mi sinemaki yok değil mi?
Rakibem insan bir yerde ufacık da olsa bir fire minik bir kaçamak yapardı12.02.08 menüBengi__
Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Öğle 16.00
5yk kinoa
1 bardak ayran
Aksam 20.30
5 yk barbunya
Salata
Su en az 2.5 lt
Spor yapmadim henüz
NEyse artık yapacak bir sey yok. Ben sana özetle geçmek icin BAZİ paylaşımları buraya kopyalarım.
Kızlar spor takibi yapamıcam, iki haftalık eğitim haftasına girmiş bulunmaktayım.. sizlere hep destek vericem ama derleyip toplamam takip etmem şuan için pekte mümkün gözükmüyor.. bugün pertim çıktı, Tibet’in gençlik pınarını + 1000 twister yapmayı hedefliyorum..
Evet evet ilk sayfada olsun ben paylaşayım koyarız.Teşekkür ederim canımbu bilgiler acaba topiğin ilk sayfasında olsa mı hani şekersiz 7 gün ya adımız. Tüm bilgiler girişte neyi neden yiyelim yada yemeyelim sayfadaki amacımız ne fln. Fikir sadece sizcede olumluysa tabi :)
Eğitimde başarılar cnm. Biz sen bizi takip ediyormuşsun gibi spor yapmaya devam ederiz sen bizimle ilgilenene kadar
Şaka yapıyorsun degil mi?Babam bu sabah 3 bardak çay içti ve 1 bardağa sadece 4 kesme şeker koydu.
Hoş geldin canımİyi akşamlar bayanlar, bende burdayım! :)
Keşke şaka olsa canım. Şimdi de dedim yediğin de gözüm yok ama sağlığın için baba. Tahmini bugün 30 kesme şekeri tüketmiş.
Şaka yapıyorsun degil mi?
En son çayıma şeker attığımda sene 190000...
Konuşsan azaltmaz mi?Keşke şaka olsa canım. Şimdi de dedim yediğin de gözüm yok ama sağlığın için baba. Tahmini bugün 30 kesme şekeri tüketmiş.
Pasta yemek ve senKızlar o kadar açım yazdım yorum yapan yok.
Gidip kocaman bir pasta yiyim bari ben. Yalnız yatacağım dedim hala gevezelik yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?