- 18 Ağustos 2015
- 1.121
- 2.436
- 133
- 32
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Menü güzel. Makalelerin güzel. Ya bir seyi kötü yapma bende yorum yazayım. İnsallah yarın çok güzel sonuç olacaksın. Seninle acayip konuşan bir adam vardı ya sen incecik olduğunda ne diyecek bakalım.
Valla kutuda az kaldı onu bekliyorum bende hatta bugün oglende içmedim ondan.zaten regl dönemim pek güzel sonuç çıkmicak yarışmada. Sen çok dobra konuşuyorsun masallah seviyorum böyle dobra olusunuKeşke döner değilsen kızarmış tavuk falan alsaydınız. Tartı öncesi akşam karbonhidrat pek iyi olmamış.
Birde su herballife ne zaman bitecek?
Tabi ki kendin icin yapıyorsun. Ama çevrendeki insanların bakışı değiştikçe daha mutlu olacaksın..Ayy ben pek mutlu oldum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız tatlım. O adam için değil kendim için yapıyorum bunu.
Bu arada sote ıspanak sote dediğim sadece 1 yk zeytinyaginda soğanı kavurdum. Soğanlar ölünce üzerine ispanakları attım. Ispanagi da kavurduktan sonra tavuğun yanına koydum. Salça falan yok.
Maydonoz suyunu iç. Tartıdan korkma. Her şey çok güzel olacak.Valla kutuda az kaldı onu bekliyorum bende hatta bugün oglende içmedim ondan.zaten regl dönemim pek güzel sonuç çıkmicak yarışmada. Sen çok dobra konuşuyorsun masallah seviyorum böyle dobra olusunu
Tabi ki kendin icin yapıyorsun. Ama çevrendeki insanların bakışı değiştikçe daha mutlu olacaksın..
Ben 1 tatlı kaşığı ancak koyuyorum. Bazen 50 gr falan kıyma koyuyorum o zaman hiç yağ koymam. Evde sürekli kıyma olmasının kolay bir yöntemi var. Belki biliyorsunuzdur ama aklıma geldin paylaşayım. Yağsız kıyma alıp tavada kavurun. Sonra soğuğunca Buzdolabi poşetine koyup buzluga atın. Lazım oldukça çıkartıp kullanin. Piştiği icin parçalanması kolay oluyor. Çiğ kıymayı buzluktan çıkarıp bir parça almak imkansız. Böyle daha pratik oluyor.
Teşekkür ederim canım sabah çok erken gidiyorum. Ama bu dil peyniri önerisini önümüzdeki hafta için kullanacağım.Saat 10da süt+ ceviz veya başka kuruyemiş
Öğleden sonra kahve+hurma+kuruyemiş
Benim başka bir ara öğün tavsiyem olacak 20 gr dil peynirleri var. Kuruyemiş+dil peyniri de yapabilirsin.
Eki Görüntüle 2111805
philosophergirl
Ayy favorim kuru dut cok guzel tadi bugun degisiklik olsun diye aldim 10 15 tane kadar yemis olabilirim :)))Eki Görüntüle 2111797
1 porsiyon kuru meyve tekrar hatırlarmayim dedim.
Emzirene de mi yoktu amaMeyve yok. Yaaaa
O kadar yazdım Canım meyve yok diye
Şu an kendimi çok salak hissettimEmzirene de mi yoktu amakız boşa mı gitti yani (
Offf hala kendime kıziyorum bir çuval inciri berbat ettimMeyve yok. Yaaaa
O kadar yazdım Canım meyve yok diye
Oyle dusunme canim kuzuya butun gece sut lazim cok zorlama kendini :))Offf hala kendime kıziyorum bir çuval inciri berbat ettim
Orası öyle de kızcağız yazmıstı bide meyve yasak diye kuru olunca sanki meyve olmuyor bendekide akil iste bugün 7 saat dersim vardi arada yedim gittiOyle dusunme canim kuzuya butun gece sut lazim cok zorlama kendini :))
Eki Görüntüle 2111763
İki resim arasındaki farkı bulun.
Kızlar ikisinde ayni ama hangisi size çok görünüyor. Bazi seyler taktık işi. Daha oncede yazdım.
Doymuş hissetmenin hileleri var.
Parça parça yiyin
Koyu renkli tabakalar kullanin.
Bol yeşillik koyun var önce yeşillikleri yiyin.
En son karbonhidratlı yiyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?