Şekersiz 7 Gün

Her lokmayı 10 kere çiğne. İçinden sayabilirsin. Kaşığı çatalı elinden bırak. Masada bol yeşillik olsun onları çok çok ye. Böylece yemeğe mola vermiş olursun. Hızlı yiyen insanlar genellikle doyduklarını hissetmez ve ikinci tabak yemegi alırlar..

Geçmiş olsun Canım. Sabırsızlıkla bekliyoruz gelişini..

Kilo bildirimi
Geçen Cuma 61.6
Güncel 60.5
Fark 1.1 kg
Yüzde 1.79

Dün 61.2ydim eggfast ile 700 gr gitmis yani tesekkür ederim Bengi__ belki kuru kayisi yemesem daha iyi olacakti ama bu bile beni cok mutlu etti.
Not. Gecen hafta tartimin pili bitmisti komsuda tartilmistim belki onun yartisi fazla tartmis olabilir ilk kez bu kadar cok verdim

Süpersiiiin ya maşallaah

Kilo bildirimi
Geçen Cuma 81,9
Güncel 80,8
Fark 1.1 kg
Yüzde 1,34

Kızlar Harikasınız vallahi çok utandım sabit olduğum için

Harika bir haftanın sonucu bu
Bu hafta açlık hissettin mi zorlandın mi hiç?

Açlık hiç hissetmedim. Çünkü bol bol su tüketiyorum. O şişkinlik sağlıyor zaten. Açlık yemek vakti yaklaştığı zaman hissediyordum. O zamanda gidip yiyorum zaten. Size bir kitap önermiştim ya biraz onu uyguluyorum aslında. Kitapta acıkınca ye diyor. Birde acıkınca hemen saldırma. 1 bardak su iç ve sonra hala aç hissediyor musun onu öğren. Eğer açlık devam ediyorsa midedendir, eğer etmiyorsa beyindendir. Artık ikisinin arasındaki farkı anlıyorum. Sağlıklı beslenmek zihinde başlar diye düşünüyorum.

Canlarim gunaydin. Hayirli cumalar. Tartida saglikli bol eksili bir gun olsun.
Gecen cuma 89.1
Bu gun 86.3
Fark 2.8
Yuzde 3.14
Aa birde bu hafta @berilcee mle olan yaris iptal olsun arkadaslar. Ciddi haksizlik olur. Hastayim diye cok zorlandim yemek yemege ve genelde istifra ettim.

Günaydın abla hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Iyisindir şimdi umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…