- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Ćok gecmis olsun dinlenmene bakIyi geceler arkadaslar.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Geceden bu aksam ustune kadar acildeydim. Yapilan mudahale ve ilaclar nedeniyle simdi daha iyiyim. Insallah yarindan itibaren daha cok aranizda olabilirim. Gecmisi okumayi affiniza siginarak yarina birakiyorum yorgun ve uykusuzum.
Neyse Canım olan oldu. Meyve olmaması etkinliğini arttırıyor. Umarım çok azaltmamaktadır birazdan ogrenirizOrası öyle de kızcağız yazmıstı bide meyve yasak diye kuru olunca sanki meyve olmuyor bendekide akil iste bugün 7 saat dersim vardi arada yedim gitti
Yok çok kızdım kendime 1 kez daha düzgünce yapacagim haftaya birgün olabilir mi?Neyse Canım olan oldu. Meyve olmaması etkinliğini arttırıyor. Umarım çok azaltmamaktadır birazdan ogreniriz
Günaydın canım beni bugün komşu güne cagirdi insallah az hasarli atlatirimGünaydın canlar. Haftanın son gunu sifir kacamaksiz ve sifir şekersiz geçsin. Şekersiz 5. Gün bu gün
Iyi geceler arkadaslar.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Geceden bu aksam ustune kadar acildeydim. Yapilan mudahale ve ilaclar nedeniyle simdi daha iyiyim. Insallah yarindan itibaren daha cok aranizda olabilirim. Gecmisi okumayi affiniza siginarak yarina birakiyorum yorgun ve uykusuzum.
Tabi seker yemem ona eminim bak:)Günaydın canım beni bugün komşu güne cagirdi insallah az hasarli atlatirim
Rakibem ben sabah 7 de tartıldım. Ama daha bildirim yapmadımphilosophergirl rakibem hadi tartıl :))
Dur bi kilona bakalım ona göre. Haftaya mezun olabilecek gibi olursan daha bastiririz.Yok çok kızdım kendime 1 kez daha düzgünce yapacagim haftaya birgün olabilir mi?
Aslında karbonhidrat su tutması yasıyorsun geçen günden dolayı ama olsun hemen gider..Günaydın bayanlar ben bu hafta sabitim
Bende şimdi tartıldım tahminimden çok daha iyi sonuç heralde reglin bitmesi ve buhafta fazla dikkat etmem bu sonucu getirdi:) ve tabi seninle yarismakRakibem ben sabah 7 de tartıldım. Ama daha bildirim yapmadım
Günlerde ne yapıyoruz?Günaydın canım beni bugün komşu güne cagirdi insallah az hasarli atlatirim
Benim eggfast hiç bi katkısı yok.. keşke dün tartıl deseydimBende şimdi tartıldım tahminimden çok daha iyi sonuç heralde reglin bitmesi ve buhafta fazla dikkat etmem bu sonucu getirdi:) ve tabi seninle yarismak
Onu sana ayrica yazacagim dün tartıldım ki zaten:)Benim eggfast hiç bi katkısı yok.. keşke dün tartıl deseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?