- 18 Ağustos 2015
- 1.121
- 2.436
- 133
- 32
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Benim Anneannemde öyle salatasız yemeği olmaz, dolaptan radika cibez eksik etmez, ben de utanıyorum yalnız değilsin :)
Evet istiyom
sen uzun uzun şeyler paylaşırsın.ben gözüme güzel gelenleri ekliyorum..Kızlar spordan sorumlu bakanımız dönene kadar sporlarınızda hem beni hem @keryneia 'yı etiketlerseniz sevinirim. Onun yetişemediği yerde bende tablo hazırlayacağım :)
@keryneia tatlım bir ara müsait olduğunda senin spor takip formatını benimle paylaşırsan sevinirim. Şimdi kafama göre yapmayım. Senin düzeninle devam edeyim. Böylece dönünce sorun yaşamazsın.
Bengi__ Bacım dur yavaş. Paylaşımları ben de yaparım kasma kendini o kadar :) Ay sana çok yük oluyor gibi hissediyorum sonra.
ara öğünde bir şey yemedin mi acıkmışsındır.@bengi_ 12 Şubat Menüm,
Sabah: 06: 45
1 haşlanmış yumurta
3 çeri domates
1 kk süzme peynir
3 siyah zeytin
2 ceviz
Bir küçük süt
Öğlen: 12.25
5 adet ızgara köfte
yağsız limonsuz havuç-marul salatası
Akşam: 19.15
Ispanak sapı yemeği ( Geçen yaptığımız ıspanakların sapları büyük olduğu için anneannem onları kesip yemek yapmış. Çok da güzel olmuş )
1 kase yoğurt
2.6 lt su
Yarım saat kardiyo
hoşgeldin tatlım nerdeydin bakalım.Gunaydin kizlar yeni topigimiz hayirli olsun
Yok canim ben bugunden itibaren paylasirim dunku menum cisliydi regl gazabina ugradimhoşgeldin tatlım nerdeydin bakalım.
dün nasıl geçti?
hemen bi menü paylaş..
ara öğünde bir şey yemedin mi acıkmışsındır.
ıspanak köklerini çok severim bende..
tamam fındıklar ara öğün sayılır zaten. acıkmıyorsna ve akşam yemeğine saldırmıyorsan problem yok.Tatlım ben ara öğün yapmıyorum. Vücudum bu sisteme alıştı.Hiç açlık vb. birşey hissetmiyorum. Ha bazen kahvaltı yapamadan çıkıyorsam çantama süt atıyorum. İş yerinde çiğ fınfığım falan var. 5-6 tane yiyorum.
niye yulaf lapası yapmadın.Yok canim ben bugunden itibaren paylasirim dunku menum cisliydi regl gazabina ugradim
Ama soz artik yok cis coss
Sorma canim ya dun cok stresliyfim bw stresten kilo aliyorum zatenniye yulaf lapası yapmadın.
böyle durumlar için önceden önlem almak lazım..
bir şey yemeden önce bir bardak su iç ve beni düşünSorma canim ya dun cok stresliyfim bw stresten kilo aliyorum zaten
Diğer grupta biri salep içiyorum yazmış. Aman diyorum kızlar sabah gittim sizin icin cektim.
Hem porsiyondaki şeker miktarına hemde içindekilere dikkat edin.
Tüm markaların sahleplerinde var.
Eki Görüntüle 2110516
Paketli olmayan ekmeklerde de olabilir mi o zaman yaaaEki Görüntüle 2110530 Eki Görüntüle 2110531 Diyet diye aldığınız ekmek yerine tüketilen form ekmekler varya. Birde ona bakalım nasıl bizi kandırıyorlar.
İçindekiler bölümü fotoda iyi çıkmamış ben yazayım
Buğday unu, kepek, Guluten, Yas maya, şeker, bitkisel yag( Palm yağı, ayçiçek yagi, kanola yagi) malt, koruyucu
Sorarım size, ekmek yapsanız içine ne koyarsınız, un, su, tuz, maya. Peki bu üründeki şeker ve yağ ve koruyucuyu extra bedeninize almak ister misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?