Şekersiz 7 Gün

Benim Anneannemde öyle salatasız yemeği olmaz, dolaptan radika cibez eksik etmez, ben de utanıyorum yalnız değilsin :)

Al benden de o kadar. Dün bir aradım markete gldim yeşillik almaya diyor. Akşam çorbasız yemeğimiz olmaz. Çorba midenin yağmurudur der :) Salam,sosis, ketçap mayonez vb. şeyleri hiç yemez. Hep sebze yeriz. Bugün pırasa yapacak mesela Kızartma yapmaz. Gün içerisinde bir tane elma soyar aralarda onu yer. Yoğurtsuz akşam yemeği yemeyiz. Sütünü içer. Ay yazdıkça utanmaya devam ediyorum :)

sen uzun uzun şeyler paylaşırsın.ben gözüme güzel gelenleri ekliyorum..
sabah markete gittim bazı fotolar çektim. ürünlerin.
size onları paylaşacağım.
biraz ofiste işleri toparlayayım.

ara öğünde bir şey yemedin mi acıkmışsındır.
ıspanak köklerini çok severim bende..

Günaydın canlar. Şekersiz 2. Gün 1. Günden daha kolay geçsin herkes için.
Kızlar geçmişe baktım cevap vereceğim çok mesaj var. Ama şimdi kahvaltı hazirlamam lazım. Su takibi için beni etiketleyebilirsiniz. Bengi__ canım gün için de senin dediğin gibi ilk sayfayı düzenleriz

ara öğünde bir şey yemedin mi acıkmışsındır.
ıspanak köklerini çok severim bende..

Tatlım ben ara öğün yapmıyorum. Vücudum bu sisteme alıştı.Hiç açlık vb. birşey hissetmiyorum. Ha bazen kahvaltı yapamadan çıkıyorsam çantama süt atıyorum. İş yerinde çiğ fınfığım falan var. 5-6 tane yiyorum.

tamam fındıklar ara öğün sayılır zaten. acıkmıyorsna ve akşam yemeğine saldırmıyorsan problem yok.

Diğer grupta biri salep içiyorum yazmış. Aman diyorum kızlar sabah gittim sizin icin cektim.
Hem porsiyondaki şeker miktarına hemde içindekilere dikkat edin.
Tüm markaların sahleplerinde var.

Diyet diye aldığınız ekmek yerine tüketilen form ekmekler varya. Birde ona bakalım nasıl bizi kandırıyorlar.
İçindekiler bölümü fotoda iyi çıkmamış ben yazayım
Buğday unu, kepek, Guluten, Yas maya, şeker, bitkisel yag( Palm yağı, ayçiçek yagi, kanola yagi) malt, koruyucu
Sorarım size, ekmek yapsanız içine ne koyarsınız, un, su, tuz, maya. Peki bu üründeki şeker ve yağ ve koruyucuyu extra bedeninize almak ister misiniz?

Paketli olmayan ekmeklerde de olabilir mi o zaman yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…