• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 7 Gün

12 şubat menüm

08:30 1 yumurta domates salatalık biner

10:30 1 bardak süt + 2 tam ceviz

12:30 2 kepçe mercimek çorbası, 7 yk nohut, yoğurt

14:00 10 fındık

16:30 10 badem

19:00 1 çanak enginar (pirinçsiz) 6 yk kuzu etli Şevketi bostan

Su: 3 litre philosophergirl philosophergirl

Spor : 1 saat yürüyüş

Şeker yok!

Bengi__ Bengi__

12 şubat menüm

08:30 1 yumurta domates salatalık biner

10:30 1 bardak süt + 2 tam ceviz

12:30 2 kepçe mercimek çorbası, 7 yk nohut, yoğurt

14:00 10 fındık

16:30 10 badem

19:00 1 çanak enginar (pirinçsiz) 6 yk kuzu etli Şevketi bostan

Su: 3 litre philosophergirl philosophergirl

Spor : 1 saat yürüyüş

Şeker yok!

Bengi__ Bengi__
Banttamı yürüyorsun yoksa dısardamı

12.02.08 menü Bengi__ Bengi__

Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Öğle 16.00
5yk kinoa
1 bardak ayran

Aksam 20.30
5 yk barbunya
Salata

Su en az 2.5 lt
Spor yapmadim henüz
Rakibem insan bir yerde ufacık da olsa bir fire minik bir kaçamak yapardı :KK70:

NEyse artık yapacak bir sey yok. Ben sana özetle geçmek icin BAZİ paylaşımları buraya kopyalarım.

Teşekkür ederim canım :KK200: bu bilgiler acaba topiğin ilk sayfasında olsa mı hani şekersiz 7 gün ya adımız. Tüm bilgiler girişte neyi neden yiyelim yada yemeyelim sayfadaki amacımız ne fln. Fikir sadece sizcede olumluysa tabi :)

Kızlar spor takibi yapamıcam, iki haftalık eğitim haftasına girmiş bulunmaktayım.. sizlere hep destek vericem ama derleyip toplamam takip etmem şuan için pekte mümkün gözükmüyor.. bugün pertim çıktı, Tibet’in gençlik pınarını + 1000 twister yapmayı hedefliyorum..

Eğitimde başarılar cnm. Biz sen bizi takip ediyormuşsun gibi spor yapmaya devam ederiz sen bizimle ilgilenene kadar ;)

Teşekkür ederim canım :KK200: bu bilgiler acaba topiğin ilk sayfasında olsa mı hani şekersiz 7 gün ya adımız. Tüm bilgiler girişte neyi neden yiyelim yada yemeyelim sayfadaki amacımız ne fln. Fikir sadece sizcede olumluysa tabi :)

Eğitimde başarılar cnm. Biz sen bizi takip ediyormuşsun gibi spor yapmaya devam ederiz sen bizimle ilgilenene kadar :KK66:
Evet evet ilk sayfada olsun ben paylaşayım koyarız.
Şimdilik spor kaydını başka bir gönüllü tutsun. Talipli olan var mi?

Kızlar o kadar açım yazdım yorum yapan yok. :KK70:
Gidip kocaman bir pasta yiyim bari ben. Yalnız yatacağım dedim hala gevezelik yapıyorum.

C615D309-19EF-4B19-A4AA-0A827DD89A04.webp

Back
X