Sekersiz hayat daha saglikli

Pembe41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
3
3
36
42
Merhaba Arkadaşlar
Yıllarca yemeğe tatlıdan başlayan pasta kek şeker çikolata ile öğün geçiştiren biri olarak bunları yazdigima inanamıyorum. Tabi tatlı ağırlıklı beslenmem sonucu göbeğim büyüdükçe sinir bozucu bir hal aldı.Son 6 yıldır her sene 5 kilo aldim. Aç kaldım öğün atladim diyetisyene gittim 3 kilo versem 6 kilo geri geldi.38 bedenden 44 bedene yükseldim.55 olan kilom sonunda 84 oldu. Uzaklarda yaşayan bir arkadaşım kendi uyguladığı bir beslenme şeklinden bahsetti. 130 kilodan 80 kilolara düştüğünü söyledi. 1 Şubat'ta başladım bu kısa sürede 73 kilo oldum. Şeker ihtiyacımı meyvelerden alıyorum.Bazen tatlilarin sadece tadına bakiyorum. 1 kilo vermekte zorlanırken kısa sürede 11 kilo kaybedince terslik varmı diye kan tahlili yaptırdım .Geçen sene yüksek çıkan bazı degerlerim bile duzelmis. Herşey normal çıktı.Neler yedim derseniz Sadece üç öğün yiyoruz
Her öğün tek çeşit protein yanında sebze+salata+meyva+1 dilim ekmek sekersiz çay kahve gunboyu icebiliyoruz meyvanin biri elma olmalı ve hergun en az 3 litre su Ben devam ediyorum gelişmeleri tekrar yazacağım.Hoscakalin.

Ne kadar güzel tebrik ederim. Ben tatlılardan vazgeçemiyorum bi türlü sanırım bu sebepten de yüzümde egzama benzeri kızarıklıklar oluşuyor

Bende tatlısız duramazdim.Daha önce neredeyse tek yönlü besleniyordum.Artik yemeklerime bir parça protein biraz sebze biraz salata bir parça ekmek meyve ile çeşitlilik getirdim. Bunlari yediğimde canım çok tatlı istemiyor.Tatlı krizine hiç girmedim 2 ay içinde toplamda 2 porsiyon yedim. Birkaç gün denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…