Sekreter bozuntusu...

Öyle demiyorum iffeti umrumda değil kendi ayıbı sadece üzüldüğüm nokta müdürü kullanıp üzerime oynaması yapması gereken hiç bir işi yapmaması

Sizin burada sekreterle ilgili konu açmanız sorunu çözüyor mu? Hayır.

Gerekli yerlere şikayet ederseniz düzelme ihtimali var mı? Evet.

Neden yapmıyorsunuz?

Demek ki amacınız durumu düzeltmek değil dedikodu yapmak.

kardeş sen kendini ne sanıyorsun beğenmiyorsan çıkar gidersin sende bu terbiyesizlik olduktan sonra hiçbirşey istediğin gibi olmaz...

elin kevaşesini sen mi düzelteceksin niye taktın bu kadar?

Düzeltebilsem keşke... Takarım tabii ya ucu bana dokunuyor kız müdürü kullanıp bana oynuyor(binkereyazdımyineyazarım) geçen bir yazı yazdırayım dedim beni şikayet etmiş ellerim ağrıdı gözlerim acıdı diye düşünebiliyormusunuz yazacğı bir sayfa değil ya okdr işimin arasında bir onu istedim aman işler çok karışık bu tarafda haklısınız aslında banane dimi ama öyle olmuyor işte yaşamadan bilinmez

Sizin burada sekreterle ilgili konu açmanız sorunu çözüyor mu? Hayır.

Gerekli yerlere şikayet ederseniz düzelme ihtimali var mı? Evet.

Neden yapmıyorsunuz?

Demek ki amacınız durumu düzeltmek değil dedikodu yapmak.

kardeş sen kendini ne sanıyorsun beğenmiyorsan çıkar gidersin sende bu terbiyesizlik olduktan sonra hiçbirşey istediğin gibi olmaz...

konudan anladıkları ödüm gülmekten

3. kez soruyorum. Patron onları hoplatacağı halde şikayet etmemenizin sebebi ne? Sizi tutan ne?

bayan az diye nasıl yani iş size düşüyor. bayan erkek farkı mı varmış?
çalışma hayatında böyle bir şey yoktur, haddini bildirmek gerekir böyle söyleyenlere.

O senden daha uzun zamandır çalışıyor olabilir mi?
Sen muhasebeye falan mı bakıyorsun? Bence aranızda giriş olarak zaman farkı vardır.

Onu burdan ayrılan bir ablam yaptı çay getirirmsnz bir misafirlere dedi oda müdüre şikayet etti bana iş yaptırıyorlar diye o ablam dayanamadı işten ayrıldı daha fazla bende ayrılcam inşallah başka bir iş bulursm tazminatmi öldürsen gene vermezler öyle bir yer

Evet konudan ancak sekreter öyle böyle deyip bizden de evet öyle böyle haklısın cevabı beklendiğinin farkındayız. Ama çözüm de sunuyoruz ve çözüm isteyen yok. Çözüm isteyen çözüm bulur dedikodu yapmaz.

Onun işini bana veriyorlar o yapmıyor ben yapıyorum onun yapması gereken her şeyi bana yaptırıyorlar

siz kendi işinize bakın kıyaslamayın yapılan doğru olmayabilir siz işinizden memnunsanız devame din görmezden gelin...

Konu sahibi,benim üstüme oynuyor demişsinde senden fazla maaş aldığını söylüyorsun,senden daha az çalıştığını rahat giriş çıkış yaptığını söylüyorsun eee şu halde senin üstüne niye oynasın kadın zaten üstün sana göre

3. kez soruyorum. Patron onları hoplatacağı halde şikayet etmemenizin sebebi ne? Sizi tutan ne?

aynen ben de bu fikre katılıyorum.

sonuçta ciddi bir ahlaksızlık varsa ortamda bu ortamda çalışmak istememek normaldir bence, gerekli yerlere şikayet etmek de normaldir.
bundan rahatsız olmak da normaldir.

konu sahibine;
ama çözüm odaklı olmak gerekir her durumda, yani gerekli yerlere şikayet etmiyorsanız burada bu sorunu paylaşarak bir şey elde edemezsiniz.
Ayrıca işimi kaybederim korkunuz var anladığım kadarıyla, ama bazı durumlarda insan kendini rahatını riske atmalıdır, bu konu da onlardan biri.
Eğer ki patron size hak verirse zaten sorun yok, olur da hak vermez ise ortamdan ayrılmak sizin için üzücü olmayacaktır diye tahmin ediyorum.

çözüm odaklı hiçbir şey yapmayıp burada ağlandığınızda elbette ki samimi bulunmayıp eleştiriliyorsunuz, kişisel algılamamalısınız.

Ne terbiyesizliği sen ne diyorsun ?
sekreter bozuntusu herkesle ilişkisi var benden aşağı bilmeme ne... senide Allah yarattı sen böyle yaparsan kimse senin tarafını tutmaz...demekki patron öyle uygun görüyor ona o maaşı verşyor..

ÇOK KOMİKSİNİZ.. Diğer yerlerde ayyy evli adam evli kadın terbiyesizler. Ay işte böle kadınlar yüzünden bu haldeyiz bilmem ne.. Başkası yazdımı sanane elalemin özel hayatından. İşinize geldiği gibi yorum yapmayın!!

Öncelikle ilişkisi olduğundan emin misin? Bazı erkekler her ne kadar patron olmuşlarsa bile iki gülümsemeye tav oluyorlar maalesef. Ve evet bu durumda kayırma gibi bi durumda ortaya çıkıyor. Madem üstü olarak çalışıyorsun uyarma hakkın var ve çok yoğunsan üstü olarak iş verebilirsin. Sende işleri rahat rahat kendini sıkmadan yap yetişen yetişir yetişmeyen yetişmez. Kimse sana kendini paralıyorsun diye fazladan maaş vermeyecek. Gerçi kendimden biliyorum krakter meselesi ben yapamazdım ama bi artısı yok yani boşa kendini yıpratırsın..

eğer onun işi sadece telefonlara bakmaksa sizde kendi işinizi yapın boşverin o sekreterin yerine başkası olsa oda aynı şekilde sadece telefonlara bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…