Öyle demiyorum iffeti umrumda değil kendi ayıbı sadece üzüldüğüm nokta müdürü kullanıp üzerime oynaması yapması gereken hiç bir işi yapmaması
elin kevaşesini sen mi düzelteceksin niye taktın bu kadar?
kardeş sen kendini ne sanıyorsun beğenmiyorsan çıkar gidersin sende bu terbiyesizlik olduktan sonra hiçbirşey istediğin gibi olmaz...
kardeş sen kendini ne sanıyorsun beğenmiyorsan çıkar gidersin sende bu terbiyesizlik olduktan sonra hiçbirşey istediğin gibi olmaz...
Düzeltebilsem keşke... Takarım tabii ya ucu bana dokunuyor kız müdürü kullanıp bana oynuyor(binkereyazdımyineyazarım) geçen bir yazı yazdırayım dedim beni şikayet etmiş ellerim ağrıdı gözlerim acıdı diye düşünebiliyormusunuz yazacğı bir sayfa değil ya okdr işimin arasında bir onu istedim aman işler çok karışık bu tarafda haklısınız aslında banane dimi ama öyle olmuyor işte yaşamadan bilinmez
Ya şöyle söyleyim fax çekmiyor fotokobi çekmiyor onun yapması gereken işleri o yapmıyor atıyorum misafir geliyor çaycı abla izinli olduğunda o adam çayları ondan değil benden istiyor :) şirkette bayan fazla yok ondan istemesi gerekirken benden istiyor anlatabiliyormuyum
Sizden ıstıyorsa kıza deyın çay ıstıyorlar getrsın . Mesela bazen mısfaır geldığınde patron bana söyler bnde çaycı ablaya söylerım getrmem yanı. Eğer patronun derse nıye getırdın dıye benım işim değil de kendını kovdur tazmınat alırsın
Sizin burada sekreterle ilgili konu açmanız sorunu çözüyor mu? Hayır.
Gerekli yerlere şikayet ederseniz düzelme ihtimali var mı? Evet.
Neden yapmıyorsunuz?
Demek ki amacınız durumu düzeltmek değil dedikodu yapmak.
konudan anladıkları ödüm gülmekten
Patron değil onun yardımcısı garibim patronun bişeyden haberi yok olsa hoplatır onları burada o nasıl iyi bir insan herkes onun için duruyor zaten
hiç zoruna gıtmesın emın ol da senın gıbı ter döküp yoruluyordur tercıh meselesı işte dedıklerının dogru oldugunu varsayarak yazıyorum zaten ama sen o ınsana bakıp kendı ısını hafıfe alma yapman gerekenı görevını yap onun ısını sana vermıyorlarsa sıkıntı yapma eger öyle ise de hakkını ara
O halde neden durumu patronunuzla paylaşmıyorsunuz ???
3. kez soruyorum. Patron onları hoplatacağı halde şikayet etmemenizin sebebi ne? Sizi tutan ne?
sekreter bozuntusu herkesle ilişkisi var benden aşağı bilmeme ne... senide Allah yarattı sen böyle yaparsan kimse senin tarafını tutmaz...demekki patron öyle uygun görüyor ona o maaşı verşyor..Ne terbiyesizliği sen ne diyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?