iyiy oku çok hakaret var...Sizin burada sekreterle ilgili konu açmanız sorunu çözüyor mu? Hayır.
Gerekli yerlere şikayet ederseniz düzelme ihtimali var mı? Evet.
Neden yapmıyorsunuz?
Demek ki amacınız durumu düzeltmek değil dedikodu yapmak.
kardeş sen kendini ne sanıyorsun beğenmiyorsan çıkar gidersin sende bu terbiyesizlik olduktan sonra hiçbirşey istediğin gibi olmaz...
konudan anladıkları ödüm gülmekten
3. kez soruyorum. Patron onları hoplatacağı halde şikayet etmemenizin sebebi ne? Sizi tutan ne?
Nasıl şikayet edebilirim böyle bir şeyi nasıl derim ben yapamam asla hemde tutup şirkette olan bir şey üst makama söyleme cesaretim yok ortalığı karıştıramam ki hayatta yapamam
böyle durumlarda işin olduğunu yapamayacağını söyleyemez misin ?
Nasıl şikayet edebilirim böyle bir şeyi nasıl derim ben yapamam asla hemde tutup şirkette olan bir şey üst makama söyleme cesaretim yok ortalığı karıştıramam ki hayatta yapamam
Ayni maasi aldiginizi nerden biliyorsunuz,özellerde maaş bilgisi paylasmak yasaktir bildigim kadariyla,seni ilgilendiren bir durum yok ki sende soylemissin zaten en dogrusu konusup zam talebinde bulunmak
Sizin burada sekreterle ilgili konu açmanız sorunu çözüyor mu? Hayır.
Gerekli yerlere şikayet ederseniz düzelme ihtimali var mı? Evet.
Neden yapmıyorsunuz?
Demek ki amacınız durumu düzeltmek değil dedikodu yapmak.
5 yıl once calıstıgım yer aynıydı..sızın gıbı dusunenler cıktı gıttıyerıne baskaları geldı onlarda gıttı ama o bayan hala orada..KİMSENİN MESLEĞİNİ AŞAĞILAMIYORUM YADA ARKASINDAN ATMIYORUM GÖZÜMLE GÖRDÜĞÜM ŞEYLER BUNLAR BENDE KADINIM BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAM BURAYA BİRİLERİ BANA NE YAPMALIYIM NE YAPMAMALIYIM YOL GÖSTERSİN TAVSİYEDE BULUNSUN DİYE YAZDIM... İFTİRADA ATMIYORUM ARKASINDAN DA ATMIYORUM... KIZ MÜDÜRÜ KULLANARAK BENİM ÜSTÜME OYNUYOR... LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPMASIN KİMSE... AYRINTILI YAZAMIYORUM BURADA NE ÇEKTİĞİMİ BİR BEN BİLİYORUM....
Hem cinsimden olan birine böylesine bir hakaret etmek istemiyorum ama gerçekten şirkette çalışan sekreter olacak kadın pisliğin teki... Ya insanların özel hayatı beni zerre ilgilendirmez zerre umrumda da değil ne yaptığı ama bazı şeyler zoruma gidiyor...
Şimdi özel sektördeyim ve o kadının bir üst seviyesinde çalışıyorum o telefonlara bakıyor falan sadece bu ama sadece telefon bakıyor benim ise milyon tane işim var bir sürü şey yapıyorum ve canım çıkıyor ben bu kız ile aynı maaşı alıyorum... Ve bu kızın şirkette afedersiniz ama müdürle ilişkisi var yani kısaca bu ayrıca evli ve çocukları var her ikisinin de bu benim ne kadar midemi bulandırıyor tahmin edemessiniz onun yerine kadınlığımdan ben utanıyorum ya terbiyesiz pisliğin teki o adama güvenerekten akşama kadar dizi izliyor film izliyor.
Sadece bu müdürle değil başkalarıylada ilişkisi var şirket içinde tabii büyük müdür gönderdi o diğer adamları sürdü başka yere... Gerçekten bi insanın özel hayatını yazmak bana yakışmıyor ama şurası beni bağlıyor bu kızla aynı maaşı alıp o hiç bir iş yapmazken benim deli gibi yorulmam beni çok üzüyor millete söylüyorum ama herkes alışmış boşver uğraşma onunla ekmeğinden olursun diyor. Ya bir iş bulayım çıkıcam ama yok iş yok biraz da mecburiyetten burdayım evlencem ve borç ödüyoruz... Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum dayanacak gücüm kalmadı şirket içinde herkes kendi ekmeğine baksa böyle terbiyesiz iş yapmasalar... Ama işim cidden çok yoruyor beni ne yapıcam ne edicem bilmiyorum... Dişimi az daha sıkayım diyorum az daha az kaldı evlencen diyorum ama katlanamıyorum iş bulmadan çıkamam bakınıyorum ama iş cidden yok... Az maaş çok iş var :/
Bir kadın bir müdürü kullanarak akşama kadar yatıyor iş yapmıyor dizi izliyor film izliyor koca gün benim de canım çıkıyor Allahtan reva mı bu? Nereye kadar susmalı ne yapmalı...
Okuduğunuz için teşekkürler içimi dökmek istedim... Çünkü başka kimse anlamıyor beni...
Canim dogrudur ama sekreterin sucu degil ki buAynı maaş alıyoruz o hiç bir iş yapmıyor ben ise gece yarısı bile uykumdan uyanıp telefon cevaplıyorum işim gereği anlatabildimmi ona dokunan bişey yok o sadece film izliyor
Hic bi is yapmiyo ama benden fazla maas aligo diyosun ama atladigin bi nokta var ekstra is olarak patronun altina yatiyo istr. Kulvarlariniz farkli kimi kime sikayet ediceksin ki?KİMSENİN MESLEĞİNİ AŞAĞILAMIYORUM YADA ARKASINDAN ATMIYORUM GÖZÜMLE GÖRDÜĞÜM ŞEYLER BUNLAR BENDE KADINIM BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAM BURAYA BİRİLERİ BANA NE YAPMALIYIM NE YAPMAMALIYIM YOL GÖSTERSİN TAVSİYEDE BULUNSUN DİYE YAZDIM... İFTİRADA ATMIYORUM ARKASINDAN DA ATMIYORUM... KIZ MÜDÜRÜ KULLANARAK BENİM ÜSTÜME OYNUYOR... LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPMASIN KİMSE... AYRINTILI YAZAMIYORUM BURADA NE ÇEKTİĞİMİ BİR BEN BİLİYORUM....
Hem cinsimden olan birine böylesine bir hakaret etmek istemiyorum ama gerçekten şirkette çalışan sekreter olacak kadın pisliğin teki... Ya insanların özel hayatı beni zerre ilgilendirmez zerre umrumda da değil ne yaptığı ama bazı şeyler zoruma gidiyor...
Şimdi özel sektördeyim ve o kadının bir üst seviyesinde çalışıyorum o telefonlara bakıyor falan sadece bu ama sadece telefon bakıyor benim ise milyon tane işim var bir sürü şey yapıyorum ve canım çıkıyor ben bu kız ile aynı maaşı alıyorum... Ve bu kızın şirkette afedersiniz ama müdürle ilişkisi var yani kısaca bu ayrıca evli ve çocukları var her ikisinin de bu benim ne kadar midemi bulandırıyor tahmin edemessiniz onun yerine kadınlığımdan ben utanıyorum ya terbiyesiz pisliğin teki o adama güvenerekten akşama kadar dizi izliyor film izliyor.
Sadece bu müdürle değil başkalarıylada ilişkisi var şirket içinde tabii büyük müdür gönderdi o diğer adamları sürdü başka yere... Gerçekten bi insanın özel hayatını yazmak bana yakışmıyor ama şurası beni bağlıyor bu kızla aynı maaşı alıp o hiç bir iş yapmazken benim deli gibi yorulmam beni çok üzüyor millete söylüyorum ama herkes alışmış boşver uğraşma onunla ekmeğinden olursun diyor. Ya bir iş bulayım çıkıcam ama yok iş yok biraz da mecburiyetten burdayım evlencem ve borç ödüyoruz... Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum dayanacak gücüm kalmadı şirket içinde herkes kendi ekmeğine baksa böyle terbiyesiz iş yapmasalar... Ama işim cidden çok yoruyor beni ne yapıcam ne edicem bilmiyorum... Dişimi az daha sıkayım diyorum az daha az kaldı evlencen diyorum ama katlanamıyorum iş bulmadan çıkamam bakınıyorum ama iş cidden yok... Az maaş çok iş var :/
Bir kadın bir müdürü kullanarak akşama kadar yatıyor iş yapmıyor dizi izliyor film izliyor koca gün benim de canım çıkıyor Allahtan reva mı bu? Nereye kadar susmalı ne yapmalı...
Okuduğunuz için teşekkürler içimi dökmek istedim... Çünkü başka kimse anlamıyor beni...
Bence bundan o işyerindeki herkesin haberi varsa o kişilerin eşlerinin de haberleri vardır yüksek ihtimalle. Hatta belki onlar da bunları aldatıyor, karşılıklı olabilir yani. Bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar; onursuzluklarla dolu bir hayat insanı insan olmaktan çıkarır ve boşluğa sürükler. O kadın şirkette az iş yapıyor ama aldığı fazla maaş zaten şirket dışı aktiviteler için, bilmem anlatabildim mi... Siz ise çok şükür doğru yollardan hak ederek, namusunuzla ve onurunuzla kazanıyorsunuz o parayı.Valla burada kimsenin beni anlama gibi bir amacı yok burada sadece beni suçlama var çözüm yolu arıyorum burdaki arkadaşlar da saolsunlar çok güzel destekledi beni... Neyse ne diyim ben sizden yardım istedim siz beni daha çıkmaz bi hale soktunuz vallahi daha fazla stres oldum... Teşekkür ederim. cevap yazmanıza gerek yok daha fazla yardım alamam ben burdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?