Sekreter bozuntusu...

Patronla ve diger kişilerle ilişkisine nasıl bu kadar Emin siniz?

Tabii emin olmasam böyle bir şey nasıl konuşurum bende kadınım kendi gözümle gördüğüm şey bu ya ap açık herkes biliyor şirkette herkes hemde

herkes kendine yakışanı yapar, bırak sıkam canını onun için.
sen işini en iyi şekilde yapmaya bak. gerisine yapabileceğin bie şey yok.

Aynı maaş alıyoruz o hiç bir iş yapmıyor ben ise gece yarısı bile uykumdan uyanıp telefon cevaplıyorum işim gereği anlatabildimmi ona dokunan bişey yok o sadece film izliyor

Tamam da bu onun suçu değil patronun suçu. Bu konuyu onunla çözmeniz lazım. Durup dururken gidip kadına "sen iffetsizsiz ben senden daha çok iş yapıyorum hıh" derseniz anca gülerler.

Ya bırak konu başlığın bile niyetini ortaya koyuyor.
Siz yol istemiyorsunuz ordan burdan duyduğunuz seyleri burda bize anlatıyorsunuz.

Kadın işini yapıyor mu? Telefonlara bakıyor mu? Gerisi sizi bağlamaz.

Bence kimsenın birşey yaptığı yok siz çekemıyorsunuz kımseyı .
Ben sunu bilır sunu söylerım. Herkes kötude sen çokmu ıyısın ?
Senın mesleğin oysa kadınıkıde telefonlara bakmak. İşi bıtınce gayette film izleyebılır bence. Ben şahsen öyle yapıyorum. Patrolarım bıle görurne ızlediğimi. İşini aksatmadığı surece kımse buna karışmaz bence..

burada kıstasınız sizin yaptığınız işe göre aldığınız maaş olmalı.
yani ben bu kadar çalışıyorum ama hakettiğimden daha az maaş alıyorum deseniz tamam.
ama siz o kişi ile aynı maaşı alıyorum diye üzülüyorsunuz.
O kişi hakkında yazdıklarınız doğru ise gerçekten bulunmak istemediğim bir ortam olurdu ve sırf bu şekildeki ahlaksızlıktan ötürü işi bırakırdım. ama maaş konusunu takıyor olmanız çok doğru değil.
çünkü farklı örnekler de olabilirdi, akraba diye kayırılıyor da olabilirdi.
ya da farklı sebepler.
siz kendi emeğinizin hesabını yapın. Az kazandığınızı düşünüyorsanız zam isteyin. yok makul bir ücret alıyorsanız sesinizi çıkarmayın. Ayrıca özel şirketlerde maaş bilgisi paylaşılmaz, hem etik değildir hem de genel olarak şirket kültürüne göre yasaktır. Siz birbirinizin maaşını nereden biliyorsunuz.

Sekretere değil patrona kızın bence.
Patron değil onun yardımcısı garibim patronun bişeyden haberi yok olsa hoplatır onları burada o nasıl iyi bir insan herkes onun için duruyor zaten

burda bunu sevmiyorum işte ..bi fikir danışıyorsun ..yani sana olmadık yorumlar yapıyrlar..kız başta sölemiş kimsenin hayatı beni ilgilendirmez mesleğini aşağılamıyorum dye hala bikaç kişi yok sanane özel hayatından yok niye aşalıyosun mesleğini.. bi yorum yaparken konuyu açan kişiyle yer değiştirin siz aynı şeyi yaşıyo olsaydınız ne yapardınızı bi deneyin..gerçekten böle laf olsun diye yorum yapıyolar..
neyse senin konuna gelince canım.. kendine başka bi iş bak bu şekilde çok yıpranırsın bu düzen bu şekilde gider..bişey söyleyecek olsan sen suçlu olursun..kendine yeni bir iş bak inşş istediğin gibi bir iş bulursun

Ya şöyle söyleyim fax çekmiyor fotokobi çekmiyor onun yapması gereken işleri o yapmıyor atıyorum misafir geliyor çaycı abla izinli olduğunda o adam çayları ondan değil benden istiyor :) şirkette bayan fazla yok ondan istemesi gerekirken benden istiyor anlatabiliyormuyum

Sizden ıstıyorsa kıza deyın çay ıstıyorlar getrsın . Mesela bazen mısfaır geldığınde patron bana söyler bnde çaycı ablaya söylerım getrmem yanı. Eğer patronun derse nıye getırdın dıye benım işim değil de kendını kovdur tazmınat alırsın

Hay ağzını öpiyim şükür biri anladı daha fazla sinirlendim yemin ediyorum ben burada derdime derman arıyorum onlar hala aşağılıyosun bilmem ne diye üstüme geliyor çok teşekkür ederim beni çok rahatlattın... Saol çok saaollll

hiç zoruna gıtmesın emın ol da senın gıbı ter döküp yoruluyordur tercıh meselesı işte dedıklerının dogru oldugunu varsayarak yazıyorum zaten ama sen o ınsana bakıp kendı ısını hafıfe alma yapman gerekenı görevını yap onun ısını sana vermıyorlarsa sıkıntı yapma eger öyle ise de hakkını ara

Seni anlayabiliyorum.
Bizim burada da var öylesi. Müdürün yavuklusu. (Evli barklı 60 yaşında adam.)
Hatun kafasına göre 9 da işe geliyor. Gün içinde 2-3 saat ortadan kayboluyor. İstediği günler işe gelmemeler falan.
Bizlerde akşam 5 dkka erken çıkmaya kalksak laf yiyoruz.

Adaletine tükürdüğümün dünyası :)

Sabretmekten başka çaren yok gibi görünüyor.

böyle durumlarda işin olduğunu yapamayacağını söyleyemez misin ?

Ayni maasi aldiginizi nerden biliyorsunuz,özellerde maaş bilgisi paylasmak yasaktir bildigim kadariyla,seni ilgilendiren bir durum yok ki sende soylemissin zaten en dogrusu konusup zam talebinde bulunmak

Ya bırak konu başlığın bile niyetini ortaya koyuyor.
Siz yol istemiyorsunuz ordan burdan duyduğunuz seyleri burda bize anlatıyorsunuz.

Kadın işini yapıyor mu? Telefonlara bakıyor mu? Gerisi sizi bağlamaz.

Ya anlamıyormusun iş yapmıyor iş yok sadece gelip gidiyor yaa vallahi dışarı çıkıyor bazen işe gelmiyor onun yerine telefonlarada ben bakıyorum niyetim ne olabilir bende kadınım ya bir kadına niye iftira atayım... Derdimi anlamıyosun yada işine gelmiyor

Tamam da bu onun suçu değil patronun suçu. Bu konuyu onunla çözmeniz lazım. Durup dururken gidip kadına "sen iffetsizsiz ben senden daha çok iş yapıyorum hıh" derseniz anca gülerler.

Öyle demiyorum iffeti umrumda değil kendi ayıbı sadece üzüldüğüm nokta müdürü kullanıp üzerime oynaması yapması gereken hiç bir işi yapmaması

Sorun da bu yaa kimse yok aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık teşekkür ederim sabırdan başka çarem yok başka iş bakıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…