Ne oluyor burda yaw
Kiz basinizami vurdu ramazan ramazan, iftara daha var tövbe tövbe
Ayrica benim duyumlarima göre dinen cinsi münasebet arasinda konusmak iyi degilmis bilemem dogrumu
canim nasil anlatsam bilmem ama o ural yani tam icedeyken gecerli diye biliyom ben
Nasil yani ya ben anlamadim:uhm:
Evet bende onu demek istedim cinsi münasebet aninda konusmak dinen sakincaliymis lakin bir yerde okumustum dogruluk payi ne kader bilemem..fisfisfis
Bunu bilen birine sormak lazim aslinda
:1closedeyes:
çok basit aslinda soruya soru ile karşilik ver ona göre yönlenirsin sadece ne böyle beklemediğin sorularda
ya sen?? De....
Evet, hatta eşim "sus, bak kısa sürecek yoksa" diyor :)) Allaam ben neden bu kadar terbiyesizim
kıssss demet naptın gelişmeler nasıl laf buldun mu değişik bişi buldunsa banada diyiver bacimmmmmmkaydirigubbakcemile3
kız durum aynı bende değişen bişi yok
ama hergün yeni bişiler bulmakta kararlı
yatakodamız çok renkli vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bu arada sen bi çözüm bulursan sende beni haberdar et kaydirigubbakcemile5:içelim:
pek birsey anlamadim diger konularda hep problemlisin burda cok renkli diyorsun utangac bir tavir sergiliyorsun burdada hersey uyar gibisin sen kendinizi tanidigindan eminmisin yada sirf sohbet amaci ile burdasin hic sorunun yok
kız onları diyom zeten
harikasın çok ii filan
ama adam en saçma sapan yerde
ne hissediyon diye soruyo
çok ii diyom ama kesmiyo bu cvp onu
kızlar hepiniz çok hoşsunuz..valla bana kalırsa bu durum sizi rahatsız ediyorsa bir kereye mahsus tüm cesaretinizi toplayıp öyle bir cvp verin ki bir daha soru sormaya utansın..bu arada ne hissediyorsun sorusunun cevabını erkekler şu şekilde duymak için bu kadar ısrarcı oluyor..ne hissediyorsun? KOCAMAAAAAN BİŞEYY...Yüzündeki ifadeyi görmenizi tavsiye ederim..
mutlaka deniycem bakamkızlar hepiniz çok hoşsunuz..valla bana kalırsa bu durum sizi rahatsız ediyorsa bir kereye mahsus tüm cesaretinizi toplayıp öyle bir cvp verin ki bir daha soru sormaya utansın..bu arada ne hissediyorsun sorusunun cevabını erkekler şu şekilde duymak için bu kadar ısrarcı oluyor..ne hissediyorsun? KOCAMAAAAAN BİŞEYY...Yüzündeki ifadeyi görmenizi tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?