kızlar hepiniz çok hoşsunuz..valla bana kalırsa bu durum sizi rahatsız ediyorsa bir kereye mahsus tüm cesaretinizi toplayıp öyle bir cvp verin ki bir daha soru sormaya utansın..bu arada ne hissediyorsun sorusunun cevabını erkekler şu şekilde duymak için bu kadar ısrarcı oluyor..ne hissediyorsun? KOCAMAAAAAN BİŞEYY...Yüzündeki ifadeyi görmenizi tavsiye ederim..
benimde tam tersi esimin konusmamasi rahatsiz ediyor beni
sükunet en iyisi konsantrem bozuluyo..
benim herif bazen bana aşkım dikkatimi dağıtıyosun sus azcık diyor:roflol:
bence konuşmaya gerek yok ..:dilcikar:
o anki tılsımı :jeyyar: bozar konuşmak..:1rolleyes:
davranışlardan bakışmalardan çiftler birbirlerinin ne hissettiğini anlar..Şeniz kaydirigubbakcemile
kızlar valla sızınkıler yıne ıyı sadece konusmak ıstıyor benımkı sesını duymak ıstıyorum dıyorne yapacagımı sasırıyorum vallafisfisfis
kız ondan kolay ne var
sen ses istediğinde biel bu kadar şaşırıyosan
konuşmanı istese ne yaparsın acaba
bende durum tam tersi
sese varım ama konuşmaya hayır
o degil de ben yillarca suren evlilikte seksten bikilmiyor mu bunu merak ediyorum
yani ne kadar degisik sey yapabilirsin ki, 10 yildan sonra bile zevkli geliyo mu yani cok sasirtici
artik adamin tarzini herseyini biliyosun hatta bisonraki haraketini bile tahmin edersin
gercekten hayret verici bi durum ben evli degilim ve yillarca hep ayni seyi yapsam artik pek bi cekiciligi kalmaz gibi geliyo bana
o degil de ben yillarca suren evlilikte seksten bikilmiyor mu bunu merak ediyorum
yani ne kadar degisik sey yapabilirsin ki, 10 yildan sonra bile zevkli geliyo mu yani cok sasirtici
artik adamin tarzini herseyini biliyosun hatta bisonraki haraketini bile tahmin edersin
gercekten hayret verici bi durum ben evli degilim ve yillarca hep ayni seyi yapsam artik pek bi cekiciligi kalmaz gibi geliyo bana
delümüsün kız ne diyon yani değiştirekmi kocaları..hem sexte değişiklik bitmez..mesela ilk yıllarda denediğiniz şeylere tekrar dönersin unutmuş olduğun için al sana değişiklik..hayret bişeysin yaniihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?