seks yaparken konuşurmusunuz

kızlar hanı sız dınen sakıncalı yazmıssınız ya?İşte o bosalma esnasında sakıncalıymıs!Yoksam nıye sakıncalı olsun anam,kocamla konusuyom demı ama?sengözlerimebaksanab

çok basit aslinda soruya soru ile karşilik ver ona göre yönlenirsin sadece ne böyle beklemediğin sorularda
ya sen?? De....

erkekler bence bu konuda çok ısrarcı oluyo ne hissediyorsun sorusuna gıcık oluyorum evli değilim ama erkek arkadaşımla küçücük bir öpücüğün ne hissettirdiğini defalarca sormasından sıkılıyorum bazen hemde çokkkk

bence bize söledigin gibi gercegi söle hoşuma gidiyo ama söleyemiyorum utanıyorum de
inanki bunu sölemen eşinin cok hoşuna gidicektr
zaten bir süre sonra hoşuna gittigini anlayınca emin olunca sormayı bırakıcaktr

Son düzenleme:
kıssss demet naptın gelişmeler nasıl laf buldun mu değişik bişi buldunsa banada diyiver bacimmmmmmkaydirigubbakcemile3

kıssss demet naptın gelişmeler nasıl laf buldun mu değişik bişi buldunsa banada diyiver bacimmmmmmkaydirigubbakcemile3

kız durum aynı bende değişen bişi yok
ama hergün yeni bişiler bulmakta kararlı
yatakodamız çok renkli vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bu arada sen bi çözüm bulursan sende beni haberdar et kaydirigubbakcemile5:içelim:

kız durum aynı bende değişen bişi yok
ama hergün yeni bişiler bulmakta kararlı
yatakodamız çok renkli vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bu arada sen bi çözüm bulursan sende beni haberdar et kaydirigubbakcemile5:içelim:

pek birsey anlamadim diger konularda hep problemlisin burda cok renkli diyorsun utangac bir tavir sergiliyorsun burdada hersey uyar gibisin sen kendinizi tanidigindan eminmisin yada sirf sohbet amaci ile burdasin hic sorunun yok

pek birsey anlamadim diger konularda hep problemlisin burda cok renkli diyorsun utangac bir tavir sergiliyorsun burdada hersey uyar gibisin sen kendinizi tanidigindan eminmisin yada sirf sohbet amaci ile burdasin hic sorunun yok

diğer konularıda okuduğun için haklısın böle düşünmekte
ama amaç sadece sohbet değil inan
ama eşime karşıda hala utangacım bu doğru
renkli olmasına çok renkli
eşim elenden geleni yapıyo değişik pozisyonlar filan
ama ben orgazm olup olmadığımı anlayamıyorum

kız onları diyom zeten
harikasın çok ii filan
ama adam en saçma sapan yerde
ne hissediyon diye soruyo
çok ii diyom ama kesmiyo bu cvp onu

aynen yaa, bana da soruyo ne hissediyosun diye, dicek bişi bulamıyorum çok ii diyorum.. herif durmuyo daha başka diye soruyo, hık die kalıyorum çok zor bu konuşma işiiiii

benim herif bazen bana aşkım dikkatimi dağıtıyosun sus azcık diyor:roflol:

kızlar hepiniz çok hoşsunuz..valla bana kalırsa bu durum sizi rahatsız ediyorsa bir kereye mahsus tüm cesaretinizi toplayıp öyle bir cvp verin ki bir daha soru sormaya utansın..bu arada ne hissediyorsun sorusunun cevabını erkekler şu şekilde duymak için bu kadar ısrarcı oluyor..ne hissediyorsun? KOCAMAAAAAN BİŞEYY...Yüzündeki ifadeyi görmenizi tavsiye ederim..

kızlar hepiniz çok hoşsunuz..valla bana kalırsa bu durum sizi rahatsız ediyorsa bir kereye mahsus tüm cesaretinizi toplayıp öyle bir cvp verin ki bir daha soru sormaya utansın..bu arada ne hissediyorsun sorusunun cevabını erkekler şu şekilde duymak için bu kadar ısrarcı oluyor..ne hissediyorsun? KOCAMAAAAAN BİŞEYY...Yüzündeki ifadeyi görmenizi tavsiye ederim..

çok alemsin koptum resmen...harika yaaa:roflol::roflol::roflol:

mutlaka deniycem bakam:utangac: benımkıde sürekli nasıldı dıye soruyo bende 100üstünden 100000 diyorum adam kıcını dönüp uyuyo rahatlıyo galıba:roflol::roflol:

Back
X