seks yaparken konuşurmusunuz

ben sevişme esnasında eşimin argo konuşmasını çok seviyorum,

ben çok katılamasamda ona beni uçurmaya yetiyo...

ben sevişme esnasında eşimin argo konuşmasını çok seviyorum,

ben çok katılamasamda ona beni uçurmaya yetiyo...

netür konusmalar bunlar kastedilen f...sem o....pu gibimi yoksa nasil iyimi felan gibimi soruyu tam anlamadim acikcasi yinede paylasim icin tesekkurler

Bazen konuşurum...
Bazende susarım onu dinlerim...
Canım öyle konuşmak istemiyorsada onuda susturur konuşma sessiz ol biraz derim :)
psikolojime göre değişiyor yani:)

biz karşılıklı olarak konusuyoruz.eşimin çok hosuna gidiyor.bazenleri ben konusmasamda kendi konusur sati :)

ya bizimki çok eylenceli yani ben zaten aşırı neşeli bi tipim ne azım durur ne elim bundan şikayetçi değil oda muhabbet eder gibi yaparız çokta rahatız herşeyi konuşabilir söyleyebiliriz ki böle daha güzel oluo tavsiye edeirm konuşun yapmak istediklerinizi yapmasını istediklerinizi söleyin ve sex esnasında gülmek erkeği baya tahrik edebilio

bizde soru sormayız birbirimize konuşuruz ama sürekli eşimin en çok kullandığı ise doyamıyorum sanadır buda yıllardır hoşuma gider bende onun erkekliğini yüceltecek şeyler söylerim ..arkadaşımın dediği gibi bitiştede dudağıma yada alnıma öpücük kondurmdan kalkmaz yataktan sanırım en iyi anlaştığımız nokta yatak bizimde diğer zamanlarda kedi köpek gibiyiz desem yeri...

:mymeka:kız sen yalnız değilsin bende de var bir tane çıt yapsam sus diyor onun için

biz herzaman konuşuruz 1,5 yıllık evliyiz hiç utanmadım kocamdan konuşmaktandan çıplaklıktanda kocam bu konuda tahminlerimin 1000 katı üzerinde çıktı bu da bir süprizdi benim için
konuşun derim herşeyi çooook güzel oluyo

Bizde genelde sormadan soyleriz neler hissettigimizi..zamanla sizde de olur bu demetcim.. sen simdilik icinden ne geliyorsa onu soyle..sonra supersin de harikasin de herifler bunu duymayi da ister :)))

ooooo kızlar burası ne güzel bi paylaşım topiği olmuş
bu arada benim artık bu konuda sorunum kalmadı
1,5 aydır ayrıyız ve boşanıyoruz

aa çok üzüldüm canım herşeyin hayırlısı...:çok üzgünüm:

a aaa :1shok: niye sen konusmaya utaniyosun diye mi?
üzüldüm ama gercekten yoluna girme ihtimali yok mu

daha 9.ayda yazdigin yazilari okudum gayet normal seylerdi birbirine alismaya calisan bir cift görünümünde
simdi ne oldu da bosanma karari aldiniz merak ettim
özel degilse yazarmisin

kocam olduğunu hissediyorum desem
adam beni uçurur kız
başka zaman kocan gibi hissetmiyon mu beni die
harika hissediyorum filan diyorum
ama yetmiyo ya

sırnaşık şeysırnaşık şey çok komiksin ya.ama sende haklısın heyyytt uleenn başka zaman kocan değilmiyim breeee avraaatttt sırnaşık şeysırnaşık şey.sen iisi kocacım seni çok seviyorum harikasın,uçuruyosun beni gibi şeyler söylee

aaaaaa demetcim ben görmedim ayrıldığınız yazısını.çok üzüldüm yaa.herşeyin hayırlısı olsun.

canım bizde ben konusurm genelde. onu daha da ateşlemek için:jeyyar:ya sölesem valla kesin konuyu kitleyip üstüne 10kat mühür vurcaklar ya neysenaniknanikŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…