seks yaparken konuşurmusunuz

Ondan sonrada demetin ruhuna Elfatiha:):)
Kiz adam öldürür yanindaki kadini bu lafdan sonra.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yanı adama parçala benı hayvan dersen adam cıdden parçalar sen benı ne zannedıyorsun dıye.

ama bulutlar cumlesı hoşuna gıder bence.

Yaw yok öyle parcalamaz hani sex manasinda parcalar:)
Fazla doz sexden demet öbür dünyada:DD

ya kizlar alemsiniz.
parcala falan :roflol:
ayy bende cok severim sex yaparken konusmayi.cok güzel oluyor:asigim:

Bugünlük bana bu kadar cinsellik konusmasi yeter.Aksama adami parcaliycam az daha kalirsamsırnaşık şey:roflol:

cok iyisin vahsi erkegim benim.seninle sabaha kadar ucmak istiyorum,ucur benii cok iyisin kocuum :delphin:

bundan bilmem kac ay önce sinemaya gitmiştim...
adam karının üstüne atlıo.(tabi gerisini göstermiolar +18 nede olsa:lepi:)

Kadın bağırıo hadi güçlü beygirim hadidio:roflol:

Tabi bende ordan ritim tutuyom adamcağıza. Tıkıdık tıkıdık:roflol:sırnaşık şey

film sonunda az gülmemiştim onasırnaşık şey

alemsiniz kızlar valla ya.remezan gibi gündeesırnaşık şeysırnaşık şey

bundan bilmem kac ay önce sinemaya gitmiştim...
adam karının üstüne atlıo.(tabi gerisini göstermiolar +18 nede olsa:lepi:)

Kadın bağırıo hadi güçlü beygirim hadidio:roflol:

Tabi bende ordan ritim tutuyom adamcağıza. Tıkıdık tıkıdık:roflol:sırnaşık şey

film sonunda az gülmemiştim onasırnaşık şey

Çömez olmadğını biliyordum :1closedeyes:
Gittiğin filmlerden mi öğrendin kız :1closedeyes:

Ne oluyor burda yaw:kahve:

Kiz basinizami vurdu ramazan ramazan, iftara daha var tövbe tövbe:kahve:

Ayrica benim duyumlarima göre dinen cinsi münasebet arasinda konusmak iyi degilmis bilemem dogrumu :delphin:

alla alla ya benimki türünün son örneği galiba hiç konuşmaz ağzını bıçak açmaz ben derim yahu be adam bari güzelim aşkım filan gibi kelimeler et ama çıt yok ya ben konuşurum ama o konuşmaz ayrıca arkadaşım neden utanıyorsun ki kocanla konuşmaktan ona en mahrem yerini açıyorsun da konuşmaya mı çekiniyorsun

aynen benim durumum gibi o bana hiiç bişey sormaz hep ben sorarım
benim çenem düşer
acaba bende mi bi gariplik var:uhm::roflol:

Bir arkadaşım karısının ilişki esnasında eski bir dostunun selamını söylemesi üzerine cinsel hayatlarının emekliye ayrıldığını anladığını söylemişti.Bu tarz konuşanlarda var.

aynen benim durumum gibi o bana hiiç bişey sormaz hep ben sorarım
benim çenem düşer
acaba bende mi bi gariplik var:uhm::roflol:

yok şkerim ne diye gariplik olsun kaydirigubbakcemile2

benim herüf ilk evlendiğimiz zamanlar cinsel organ falan derdi yani neredeyse herüf yatakta bilimsel konuşacak ben ona didim kine halk arasında söylenen gibi söyle ondan sonra açıldı müstehcen konuşuyo yatakta ama yinede utanıyo bendenn tuhaf herüffkaydirigubbakcemile3

yada ben terbüyesizim bilmiyom ama memnunum ben yafff kocam o benim onla her istediğimi yaşamıycam utancam da ne olacak ne diye içimde ukte kalsın başkalarına özeneyimkaydirigubbakcemile2

valla herşeyi ben başlatırım herüfü mıncık mıncık ederim boşverrrr hayat kısa yapacam tabiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:teytey::hooray:

Back
X