- Konu Sahibi lifegoezon
-
ahh seksenler benim dizim... nasıl güzel rol yapmışlar demi? sankı hepsi gercekmiş oyle bır mahalle varmıs gıbı.. ergunsuz olmazdı zaten dizi. insallah barışırlar veee mutlu soonn.. ama aklıma da gelmıyor degıl hani inat ugruna niyaziyle evlenmesi :18:
Arada izlerim de ben Ahmete üzüldüm sevdiği kız ona inat için nişanlandı galiba sonra ne oldu? :26:
O olay mutlu son oldu ahmetle gülden evlencekler
Artık darısı ergunla nazlının başınaooo iyi bari ya
Neredeyse kaçırmadan izliyodum seksenleri de bu sezon pek sarmadı beni.Ergunla Nazlı birlikte olamazlarsa izlemem arkadaşDizi ilk başladığında bir günümüzü birde seksenlerdeki hallerini gösteriolardı ozaman Nazlı tiyatrocu çocukla evliydi
Neredeyse kaçırmadan izliyodum seksenleri de bu sezon pek sarmadı beni.Ergunla Nazlı birlikte olamazlarsa izlemem arkadaşDizi ilk başladığında bir günümüzü birde seksenlerdeki hallerini gösteriolardı ozaman Nazlı tiyatrocu çocukla evliydi
İlk sezonda 2012 deki hallerini göstermiş,Ahmet ile Gülden evli olarak belirtilmişti.
Fakat en son izledik ki,Ahmet in elinde Gülden in resmi..Kel alaka olmuş,ama daha iyi sürükleyici olmuş..
Senaryo daki hatanın farkına varmışlar sanırım..Çünkü Ahmet ile Gülden i evli gördük,80 lerdede olacakları tahmin etmemiz çok kolay tabi ki..
Hoş,bu iki kişi evlensede evlenmesede çokta önemli değil hani..
Nerede o Bahar ile Seymen aşkı...Nerede Gülden ile Ahmet..
arkadaşlar dizinin başlarında 2012 versiyonunu göstermişlerdi
Ahmet ve gülden evli ve yaşlıydı
üzgünüm ama nazlı da niyazi ile evliydi ama anlaşamıyorlardı
ahh seksenler benim dizim... nasıl güzel rol yapmışlar demi? sankı hepsi gercekmiş oyle bır mahalle varmıs gıbı.. ergunsuz olmazdı zaten dizi. insallah barışırlar veee mutlu soonn.. ama aklıma da gelmıyor degıl hani inat ugruna niyaziyle evlenmesi :18:
ilk bölümlerını sıkı takıp edemedınız sanırım ....
nazlı niyazıyle evlenıyor ..... dizinin ilk senesınde 2000li yılları gosterıyordu gunumuzu yanı...
ahmet & gülden
nazli & nıyazı
ve ve veeeeeeeeeeeee seçil vardı koministo da cagatayla evlıydı
İlk sezonda 2012 deki hallerini göstermiş,Ahmet ile Gülden evli olarak belirtilmişti.
Fakat en son izledik ki,Ahmet in elinde Gülden in resmi..Kel alaka olmuş,ama daha iyi sürükleyici olmuş..
Senaryo daki hatanın farkına varmışlar sanırım..Çünkü Ahmet ile Gülden i evli gördük,80 lerdede olacakları tahmin etmemiz çok kolay tabi ki..
Hoş,bu iki kişi evlensede evlenmesede çokta önemli değil hani..
Nerede o Bahar ile Seymen aşkı...Nerede Gülden ile Ahmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?