seksenler dizisini izleyenler

ben ılk sezonkı tadı bı turlu bulamadım nıyeyse .....

değişimlere alışıkolmayan bır yapım var belkı ondandır ...

ama her sekılde ızlenesı bır dızı

Seksenler basli basina bir efsane.Cok severek izliyorum.Favorim pastaci Sami trakyali olarak.
Nazli ve Ergun aski bu donem de devam edecek gibi.Kavusamadiklarini bilsek de huzunlu bir meraki var.Sanirim Nazli'nin annesi durumu daha da abartacak yine.
Alakasiz olacak ama Nazli'nin Ergun'a trip atarken bi anda 'Ergun aaaabiiii' demesi cok tatli :)

bahar ve seymen.. asmalı konak ailecek tvnın karsısına kitlenirdik.. hey gidi gunler heyy

Evet,aşık olduğum bir diziydi..Keşke gene çekseler...Bir Yabancı Damat arkasından geldi harika bir dizi olarak..Başkada gelmedi henüz..Geleceğinide sanmıyorum,onlar başkaydı.

Evet,aşık olduğum bir diziydi..Keşke gene çekseler...Bir Yabancı Damat arkasından geldi harika bir dizi olarak..Başkada gelmedi henüz..Geleceğinide sanmıyorum,onlar başkaydı.

evet yabancı damatta cok guzeldı gercekten..onların yeri başkaydı tabi. ekmek teknesi vardı bide :) ama seksenlerde gayet basarılı bır dizi. tavsıye ederım izlemeni :):109:

evet yabancı damatta cok guzeldı gercekten..onların yeri başkaydı tabi. ekmek teknesi vardı bide :) ama seksenlerde gayet basarılı bır dizi. tavsıye ederım izlemeni :):109:

İzliyorum canım,eşimle beraber izliyoruz hatta..ama çok bozdular diziyi geçen sezon..
En başından beri takipçisiyiz,geçen sene doğum yaptığım için biraz yarım yamalak izledim gerçe.
Bakalım bu sezon ne olacak,sanki güzel olacak gibii

seksenler dizisi güzel kaliteli dizi,senaryo,oyuncular gayet başarılı ama akış daha hızlı,tempolu olsa bence tadından yenmeyecek:)

Ya öyle deme belki kavusurlarr

Hele şunun gelişine,
Beni görünce duruşuna,
Mahcup mahcup susuşuna ölürüm

Ergun Plak

hayırlı olsun..allah analı babalı büyütsün inşallah.. evet doğru ya biraz bozulmalar oldu dizide.. bakalım neler olacak bu sezonda.. :107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…