dert yok tasa yok bu diziyi izlerken bi gevşiyorum ya....
dert yok tasa yok bu diziyi izlerken bi gevşiyorum ya....
aynen insan derdini tasasini unutuyor valla..............
birde yaaaa salak kiz ahmete oyun oynayarak ona bi ders verdigini saniyor ahmet niye üzülsün sevinmistir.evlenmek zorunda kalmiyacagi icin hah hah haaayyyy. nazli adam olmaz gül gibi erguna bakmiyorda o tiyatrocunun narin ve safligindan hoslaniyor.
Bilmiyorki evlilik camiasinda öyle bi erkek pisirik pasif miymiy vede ise yaramazin tekidir.... ve öylede cikiyor zaten ki sonrada bosaniyor.
bence suzan aslında ahmetin evlenme teklifini reddedecekti ama güldeni görünce tamam dedisonrada oyununu oynadı işte..
bilmiyorum ben çok haksız bulmuyorum suzanı kız haklı mahallelerde dedikodu çok olur bu konularda ve olayların anlatıldığı dönemlerde insanlar konu komşu ne der fikriyle daha çok ilgileniyorlardı..
ayrıca ahmetin yerinde olsam o çantanın içinde ne olduğunu gösterir güldeni iyi bi mort ederdim
ben son zamanlarda nizayiyle birlikte güldene de gıcık oluyorum sanki tutturmuşta para para kızım o zaman ne eve zırt pırt geliyorsun ahmetle diyaloğa giriyorsun o da aranıyor ahmetin sevgisi ilgisi hoşuna gidiyorda triplerde iştee
bence suzan aslında ahmetin evlenme teklifini reddedecekti ama güldeni görünce tamam dedisonrada oyununu oynadı işte..
bilmiyorum ben çok haksız bulmuyorum suzanı kız haklı mahallelerde dedikodu çok olur bu konularda ve olayların anlatıldığı dönemlerde insanlar konu komşu ne der fikriyle daha çok ilgileniyorlardı..
ayrıca ahmetin yerinde olsam o çantanın içinde ne olduğunu gösterir güldeni iyi bi mort ederdim
ben son zamanlarda nizayiyle birlikte güldene de gıcık oluyorum sanki tutturmuşta para para kızım o zaman ne eve zırt pırt geliyorsun ahmetle diyaloğa giriyorsun o da aranıyor ahmetin sevgisi ilgisi hoşuna gidiyorda triplerde iştee
aslinda suzaninda kabahati var. ahmete baliklama atladi. insan acik naza ceker kendini agzinin icine düsecekti nerdeyse ahmetin bulusurken. birde masuscuktan bahanelerle onunla bulusma firsatlari yakalardi. yani adin ciktiysa sende baliklama atlamasaydin. cocuk agirdan aldikca bizimki üstüne gitti. oda pek merakliymis.sonunda ahmete yinede bisey olmadi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?