Seksenler TRT1

Herkes çok şeker.. Niyazi bile sevimli gelmeye başladı..

bu bölüm sanki güldenin sahneleri az mıydı kızlar :26:

ahmet öbür kizla evlenicek. ne zaman sonra bosanicak acaba. aslinda yanlis yapiyor. kizi kurtariyim diye yapiyor ama bosandiktan sonrada kizin durumu eskisinden parlak olmayacak yani. hic evlenmeseydi daha iyiydi. yeni fregde yalniz hüzünlü bi bölümü oynatmislar. sanki o bölüm öyle gecicek gibi geldi umarim yinede güldürecek seyler cikar

bu gece seksenler gecesi

bakalım bizim oğlan kızı tekrar istemeye kalkınca gülsen ne yapacak ne tepki verecek

Allahım cok güzel ya cok güzelll Catatoyla sahının sakalasmasına bıttım Maske, bacagıan bant yapıstırması harıkaaaaa

Yine yine süperdi.. Sıcacıktı

Çatatoy'la:) Şahin'in kapışmalarına bayıldım bu bölüm gülmekten öldüm

dert yok tasa yok bu diziyi izlerken bi gevşiyorum ya....

aynen insan derdini tasasini unutuyor valla..............

birde yaaaa salak kiz ahmete oyun oynayarak ona bi ders verdigini saniyor ahmet niye üzülsün sevinmistir.evlenmek zorunda kalmiyacagi icin hah hah haaayyyy. nazli adam olmaz gül gibi erguna bakmiyorda o tiyatrocunun narin ve safligindan hoslaniyor.

Bilmiyorki evlilik camiasinda öyle bi erkek pisirik pasif miymiy vede ise yaramazin tekidir.... ve öylede cikiyor zaten ki sonrada bosaniyor.

Hangi kız gülden mi öbür kızın adı neydi unuttum işte bugün evlenme teklif ettiği kız:26:
Ay gerçekten evlenecekler mi bunlar ya nayır nolamazz

bence suzan aslında ahmetin evlenme teklifini reddedecekti ama güldeni görünce tamam dedi sonrada oyununu oynadı işte..
bilmiyorum ben çok haksız bulmuyorum suzanı kız haklı mahallelerde dedikodu çok olur bu konularda ve olayların anlatıldığı dönemlerde insanlar konu komşu ne der fikriyle daha çok ilgileniyorlardı..
ayrıca ahmetin yerinde olsam o çantanın içinde ne olduğunu gösterir güldeni iyi bi mort ederdim
ben son zamanlarda nizayiyle birlikte güldene de gıcık oluyorum sanki tutturmuşta para para kızım o zaman ne eve zırt pırt geliyorsun ahmetle diyaloğa giriyorsun o da aranıyor ahmetin sevgisi ilgisi hoşuna gidiyorda triplerde iştee

Haklısın valla şu elalem ne der lafı hala dolaşır bizdede.

Gülden ile Niyazi bence de negatif tipler Ergun'un konuşmaları da beni çok güldürüyor, evdekiler zaten ON umara, Sami abiyede evinin eşyalarını taşırlarken çok güldüm çok sevimli bir adam yahu ama karısıda çok tatlı.

Bir de dizinin en çok sevdiğim tarafı 12 eylül dönemini siyasi işlemiyorlar iki taraftada aynı acılar aynı sevdalar var benim en çok sevdiğim tarafı da bu

aslinda suzaninda kabahati var. ahmete baliklama atladi. insan acik naza ceker kendini agzinin icine düsecekti nerdeyse ahmetin bulusurken. birde masuscuktan bahanelerle onunla bulusma firsatlari yakalardi. yani adin ciktiysa sende baliklama atlamasaydin. cocuk agirdan aldikca bizimki üstüne gitti. oda pek merakliymis.sonunda ahmete yinede bisey olmadi yani

ya zaten o zamanda bu zamanda da öyle degilmi kizlar

olan kadina oluyor. ne oldu suzanin adi cikti kimse istemiyor kizi ahmet vazgecti diye.

bu zamanda kadin bosandigi zaman da kadini sucluyorlar bi bahane ariyorlar iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…