Seksenler TRT1

2. kere yazılmış mesaj..

Son düzenleme:
hele bizim kız çakı gibi ergun plak dururken ne buluyor bu sünepe de anlamıyorum bide cimri yediği hiçbişeyin parasını ödememesi tam sinir ediyor beni azizim

Son düzenleme:
hele bizim kız çakı gibi ergun plak dururken ne buluyor bu sünepe de anlamıyorum bide cimri yediği hiçbişeyin parasını ödememesi tam sinir ediyor beni azizim

gönül bu canim otada konar niyaziyede niyazi olmasin diyorlar o olmasa okadar konu oluyor nizayi üzerinde nasil olucak baska :)

gönül bu canim otada konar niyaziyede niyazi olmasin diyorlar o olmasa okadar konu oluyor nizayi üzerinde nasil olucak baska :)

tabi bide şu var niyaziş olmasa bizim ergun plak kimle kafa bulup eğlendirecek bizi dimi

Niyazi'yi hiç bir diziye yakıştırmadım ben, ya adamda kabiliyet yok yada ben de sorun var ama catatoy bir numara

aynen cnm

:60;: belki dizide kendi hayatini canlandiriyordur ozamanlar tiyatrocu olmak istiyordur belki

arkadaslarinda dedigi gibi o olmasa ergun plak bizi neyle eglendirecek :26:

Seksenlerde 2012yi göstermeselerdi,ahmetin güldenle,çağatayın seçille,nazlının da niyaziyle evlendiğini bilmeyecektik.Bence daha heyecanlı olurdu o zaman.

bayıla bayıla izlediğim 2 diziden biri... çok seviyorum bu diziyi insanı sadece gülümsetiyor.. yani insanın bu zamanda en çok ihtiyacı olan şey :)

[video=youtube;BZvBrrjsE6s]http://www.youtube.com/watch?v=BZvBrrjsE6s&feature=related[/video]

tilililililiiiiiiiiiiiiiii

az kaldı az yarın neşemiz yerine gelecek kızlar seksenlere kilitlenelim

Bu sene ennn keyif aldığım diziler seksenler ve yalan dünya...Zaten seksenliyıllar müziklerini sürekli dinlerim,hastasıyım diziyi seyrederken çok mutlu oluyorum,her sahnesinde bişeyler buluyorum

Hazır mısınız bu akşam eğlenceye

Aşkama 80 ler var anacığım benim kadar kimse sevemez 80 leri çünküüüüüüü çoğunuzun yaşı yetmezzzz.

ne kadar hoş,sıcacık,insanın ruhunu okşayan bir dizi.Şoray'ı da çok severim zaten.Bu senenin en iyilerinden.

Hazır mısınız bu akşam eğlenceye

Aşkama 80 ler var anacığım benim kadar kimse sevemez 80 leri çünküüüüüüü çoğunuzun yaşı yetmezzzz.

:))) 82'liyim ben.. dizide gördüğüm hemen hemen herşeyi biliyorum tanıyorum. bu ne ki dediğim hiçbişey olmadı allahıma şükür :))

lay lara lay lara lay lara lay lay
lay lara lay lara lay lara lay lay lay laaaaaayyyyyyyyy

allahhh yüzümde cizgiler olustu bu genc yasta.bukadar güldürmeyinn .dermisimmm babam bile kahkalarla güldü

allahhh yüzümde cizgiler olustu bu genc yasta.bukadar güldürmeyinn .dermisimmm babam bile kahkalarla güldü

Ben piknik sahnesini göstermelerini beklerdim açıkçası ama göstermediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…