Seksenler TRT1

gene süperrrrrr

Gülden'e seni seviyorum diyemiyo Ahmet efendi

ergun plakta ahmete ben kızkardeşini seviyorum diyemiyor
ahmetin anlattığı hikayeden sonra hiç söyleyemez

Rukiye; '' büttünnn mahalleyi kuruttun Fehmiiiii''

kızlar izleyemedim.ama arkadaşlarımın anlattıklarına göre aileyle izlenen tek diziydi.ama oda bozuyor galiba diyorlar. .

Banyo yapma daha doğrusu yapamama sahnelerine bayıldım
Gülmekten öldüm ya evde tek başıma

tekrarını izledim kızlar şimdide.ya baya baya bozmaya başlamışlar.izlerken utandım
ama erguna acıyorum ya.neden ki insan kankasının kardeşine aşık olamazmı?:44:
ve ahmet anlamış gibi konuşuyordu sizede öyle geldimi:26:
gülden çok güzel ya maşallah kadın 40 yaşında gencecik

Son düzenleme:
80'lerde elektrikli şofben,termosifon vardı ya :44: kazanla su kaynatmak da neyin nesi
70'ler,60'lar mı anılmış ne

80'lerde elektrikli şofben,termosifon vardı ya :44: kazanla su kaynatmak da neyin nesi
70'ler,60'lar mı anılmış ne

evet vardı ama kazan dediği şu kazanlı şofbbenlerden bahsediyor cnm ...ben çocuktum vardı bi akrabamızda o

bu arada karıkoca birlikte oldularda banyomu yapamadılar????

evet vardı ama kazan dediği şu kazanlı şofbbenlerden bahsediyor cnm ...ben çocuktum vardı bi akrabamızda o

bu arada karıkoca birlikte oldularda banyomu yapamadılar????

Valla beraber olmuşlarki banyo diye tutturdular ama bu konuyu bu kadar uzatmaları saçma oldu son yarım saatin tadını kaçırdı bence,

birde bu mahallenin bekçisinin okuması yazması yok sanırım Ahmeti tuttuğu gibi karakola götürdü,

Eleştirdiğim yanları bu kadar ama geriye kalan oyuncularda konularda muhteşemdi.(kıvırcık balina hariç)

HIM aksma ben izleyemedim.tam.. annem vardı diğer diziyi izledi...

uzatmaları eskiden nası utanmak olduğunu,sıkıla pıkıla olduğunu vurgulamak için olmuş olabilir.....ben yadırgamadım günümüzde artık alenileştiğinden.......bu sahne ilk ve sondur ...

ergun plakta ahmete ben kızkardeşini seviyorum diyemiyor
ahmetin anlattığı hikayeden sonra hiç söyleyemez
bence ahmetle ergunun arasi bu yüzden bozulmustur diye düsünüyorumm .

eskiden arkadasinin kiz kardeslerini kendi kardesleri gibi gördükleri icin olabilirmi??

7 den 70 e herkesin severek izlediği bir dizi..
oyuncuların performansı,aktarılanlar süper..
ama bazı arkadaşların da dediği gibi bir bölüm var ki
gereksiz yere uzatılmış..

eskiden kızın kocasını abisi getirir gibi bir söz de vardı aslında.

ya o değil de ahmet gibi koruyan kol-kanat geren bir abim olsun isterdim ben. ne güzel dedi öyle seni üzen beni üzer, sonra ben onu üzerim. sen çok değerlisin hiç kıyamam ben sana diye.

ya ahmet biseyleri cakti mi ne hic dememisti kardesine böyle bir sey hatta erguna bile o kiz kardesli hikayeyi anlatti :26:

Valla en çok bu bölümde güldüm ben,

Banyo sahneleri bence hiç abartılmamış,en çok orda güldüm zaten,

Eskiden insanlarda edep saygı o kadar fazlaymış ki gündüz vakti kim ne der diye bu kadar çekinilmiş o konuda,

Bu Ergun ne kadar iyi bir oyuncu yaaa,adamdaki mimiklere hayret ediyorum valla,

En çok da o güldürüyo beni,bi de pastacı,bi de alamancı,bi de hepsi işte yaaaa....süper bi dizi...

Son düzenleme:

pastaci para kazanmanin yolunu buldu

evet eskiden cünüp dolasmiyorlarmis simdiki gibi

bu bölüm hepsinden süperdi gercekten,bence ahmet uyandı biraz o hikayeyi de kafasından uydurdu
ergunun gözünü korkutmak için

banyo sahneleri cok komikti o zamanlar ne kadar zormuş ev kalabalık,sıcak su yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…