Seksenler TRT1

evet o da var mesela daha söz yok bişey yok eve gidip gelmeleri bilmem ne olmaması gerek tamam annesi beğenmiş nasıl iyi bi ev kızı olduğunu biliyor kendini göstermişsin ama bu kadarı yeterdi..

haklısın arkadaşım bu konuda kız biraz kendini çekmeliydi.. mesela o pastanenin önünde ahmetin elini tuttu hemen yürürken ahmet şok olmuştu hatta

ya 2012 yilini gösterirken ahmet resim albümüne bakiyordu orda hatta bi dügün fotografi vardi ahmetle bu suzanin benmi yanlis gördüm acaba ya bileniniz varmi. yoksa güldenmiydi cabucak gecmisti bana suzan gibi geldi. o yüzden suzanla bi sekilde evlenicek tahmin ediyorum.

İstanbul’un eski mahallelerinden birinde karısı ile birlikte yaşayan Fehmi Bey tüm çocuklarını damadını ve gelinlerini bir anda karşısında görünce çok sevinir.
Tüm aile babalarına evini kat karşılığında satmasını teklif etmek için toplanmıştır fakat bunu Fehmi Bey’e söylemek hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü o eski ev ailenin anılarıyla doludur ve babaları anılara çok bağlıdır.
Eski evlerinin havasını soludukça büyük kardeş Ahmet’in de anıları canlanmaya başlar. Böylece günümüzde son derece mutsuz bireyler haline gelen aile fertlerinin o eski güzel günlerine dönmeye başlarız.
Geçmişe döndükçe günümüzde düşman olan iki kardeşin o yıllardaki bağlılığına, günümüzde evli olan çiftlerin o yıllardaki imkansız aşklarına, dağılmış bir ailenin o yıllarda nasıl birbirine kenetlenmiş sıcacık bir aile olduğuna şahitlik etmeye başlarız.
Seksenler dizisi sadece bir ailenin otuz yıllık dönüşümüne değil, dönemin sosyal politik ortamına, dinlediğimiz şarkılara, tek kanallı televizyona, seyrettiğimiz dizilere, dönemin giyim ve saç modasına, sobalı hayata, oynadığımız oyunlara, çocukluk sevinçlerimize ve hüzünlerimize ışık tutuyor.

Genel Bilgiler

Seksenler dizisinin başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Yasemin Çonka, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık, Pelin Akil, Serhat Kılıç ve Vural Çelik rol alıyor.
Seksenler dizisi Türkiye’nin 1980’lerin başından günümüze değin geçen 32 yıllık geçmişini ve değişimin hikayesidir. Klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini hedefleyen eğlenceli bir dönem sitcom’u olan dizide sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini gözler önüne serecek…
Seksenler dizisi bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk olacak. Seksenler dizisi o yılları yaşamış olanlar kadar yaşamamış olan gençlerin ve çocukların da ilgisini çekecek.
Bazıları sobayı, merdaneli makineyi, pul yapıştırıp yolladığımız mektupları, anket defterlerini, siyah önlükleri, kolalı yakaları, sokaklarda koşturarak sürdüğümüz telli arabaları, misket dolu torbaları ilk defa bu dizide görecekler.

[video=youtube;c0eyjOyb9rw]http://www.youtube.com/watch?v=c0eyjOyb9rw&list=UUMJLAVhbjx6NoMWLLxaTtNg&index=3&feature=plcp[/video]

kiz resimi görmedin hadi ahmetle güldenin gelecekteki hallerinidemi görmedim evlilerdi

o albüm sahnesine ben de çok dikkatli bakmadım ama eşim de suzanla evlenmiş mi bu demişti.. bakalım izleyip görücez artık.

[video=youtube;XiBzlhVvn3c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XiBzlhVvn3c[/video]

Son düzenleme:
bayanlar her gün yada sadece cumartesi sabahlari saat 7 bucuk yada 8 bucukda TRT anadoluda baris mancoyla yediden yetmise programi var :)

kızlar ayrıca bu hafta başlarken jenerikte farkettinizmi bizim şahinin adı konuk oyuncu olarak değil normal diğer oyuncular gibi yer aldı

[video=youtube;qCdT-0fSUsw]http://www.youtube.com/watch?v=qCdT-0fSUsw&feature=relmfu[/video]

kiz resimi görmedin hadi ahmetle güldenin gelecekteki hallerinidemi görmedim evlilerdi

ben güldenle olan resimlerini demiyorum zaten suzanla bi resimleri vardi galiba. gülden ikinci esi olabilir.

o albüm sahnesine ben de çok dikkatli bakmadım ama eşim de suzanla evlenmiş mi bu demişti.. bakalım izleyip görücez artık.

baskasida görmüs gibi olduysa o zaman inanirim dogru gördüügüme. o zaman suzanla bi sekilde evlenicek dur bakalim neler olucak merak ettim iyice nasil olucak

ben güldenle olan resimlerini demiyorum zaten suzanla bi resimleri vardi. gülden ikinci esi olabilir.

baskasida görmüs gibi olduysa o zaman inanirim dogru gördüügüme. o zaman suzanla bi sekilde evlenicek dur bakalim neler olucak merak ettim iyice nasil olucak

ben güldenle olan resimlerini demiyorum zaten suzanla bi resimleri vardi. gülden ikinci esi olabilir.

evetttt çaylarımızı mısırlarımızı hazırlayalımm

gene süperrrrrr

Gülden'e seni seviyorum diyemiyo Ahmet efendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…