aslinda suzaninda kabahati var. ahmete baliklama atladi. insan acik naza ceker kendini agzinin icine düsecekti nerdeyse ahmetin bulusurken. birde masuscuktan bahanelerle onunla bulusma firsatlari yakalardi. yani adin ciktiysa sende baliklama atlamasaydin. cocuk agirdan aldikca bizimki üstüne gitti. oda pek merakliymis.sonunda ahmete yinede bisey olmadi yani
ya 2012 yilini gösterirken ahmet resim albümüne bakiyordu orda hatta bi dügün fotografi vardi ahmetle bu suzanin benmi yanlis gördüm acaba ya bileniniz varmi. yoksa güldenmiydi cabucak gecmisti bana suzan gibi geldi. o yüzden suzanla bi sekilde evlenicek tahmin ediyorum.
kiz resimi görmedin hadi ahmetle güldenin gelecekteki hallerinidemi görmedimevlilerdi
o albüm sahnesine ben de çok dikkatli bakmadım ama eşim de suzanla evlenmiş mi bu demişti.. bakalım izleyip görücez artık.
kiz resimi görmedin hadi ahmetle güldenin gelecekteki hallerinidemi görmedimevlilerdi
o albüm sahnesine ben de çok dikkatli bakmadım ama eşim de suzanla evlenmiş mi bu demişti.. bakalım izleyip görücez artık.
kizlaaaaaar seksenlere bakamiyorum misafir var
offf ben izleyemiyrum annem acıların dizisini izliyoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?