Seksenler TRT1

aslında yaz sezonunu çekmeselerdi bence.severek izliyorum ama Tr dizileri kendinden çabuk bıktırıyor.

valla ben erken başlamasından gayet memnunum ama bu esnaf takımı olmasaymış iyiymiş çatatoyla şahinin kavgaları,ahmetin güldeni gördüğü zaman çalan romantik seksenler şarkıları filan bunları istiyorummm

Pastaneci Sami süperrr Nasıl başarılı oyunculuktur..
Oyuncuların her biri seçmece olmuş gerçi..
Bayıla bayıla izliyorum

Ahmet'le Ergun barışmadı mı daha ?
Ben basket maçını izledim bi zamandan sonra tam bi izleyemedim diziyi
Ahmet sanki gökten inme gibi,bana güldüler,yok mıy mıy,yok gıy gıy
Kaba saba halleri sıktı biraz
En ufak şeyde ağzını burnunu dağıtırım pozları falan :ssz
:

Kahveci ve Balıkçı dışında gerisinde iş yok diyorum.
Sami ve Ergun mükemmeller,çok başarılılar.
Tabii ki diğerleri de.

Aynen arkadaslar size katiliyorum, yeni sezonda gelenlerin büyük kismi çok siritiyor dizide. Ve manava yapilan saka bence de iyi oldu ama yeterince icimin yagi erimedi daha fazla aglasin salya sümük istiyordum gerci pisman olmasi bile iyi ona da sükür.

Amaaa..... Sahin'in babasi ve "cici annesi" gelecekler mi bilmiyorum ama merak etmiyor da degilim.

Mesela babasi tipik almanci hareketleri yapacak mi, gelirken nutella bulasik bezi krem sampuan nescafe süt tozu falan getirirse tam güzel detaylar olur. En çok da Rukiye alman kadina nasil davranacak, görümcelik yapacak mi çooook merak ediyorum. Rukiye nin rolünü de çok begeniyorum, bence güzel görümcelik yapar aslanim benim

Düsündüm de, Sahin'in babasi pastaneye falan giderse Sami'nin basina bi bela daha olur. Baya komik diyaloglar cikar gibime geliyor.

Ay ortada daha kimse yok ben kendi kendime gelin güve oldum ya...

almanyadakilerde gelirse artik tam olur. bizim ahmeti ergunu hepten unutun o zaman cekilmez olur bence dizi. ana konudan koptukca kopuyorlar. yapma be seksenler bari sen yapma gercekten cok sevmistik icimize islemistin. bozma kendini.

Mekan çeşitliliği ve oyuncu kadrosunun genişlemesi benim hoşuma gitmişti halbuki:26:
O mahallenin sıcacık havası,insanların içtenliği,nasıl kaynaşmış oldukları anlatılıyor..
Bir tek manav sinir bozucu bir tipti,onu da kk'yi duydular sanırım ve aklını başına getirecek bir şaka yaparak tövbe ettirdiler sulu şaka yapmaya..

oyunculuklar çoğaldıkça evdeki detaylar azaldı farkındamısınız kızlar,bi merdaneli çamaşır mak. detayı,bi mikser detayı yok artık geçmişşi hatırlatan şeyler yok dizide yeni sezonda bence normal mahallede olan olaylar yani günümüz döneminde de olabilecek şeyler

Kesinlikle sosyal medyaya kulak vermişler

oo dogru ya.. aklimdan çikmis bi an, olsa da izleyemicekmisim zaten

Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun, Allah'im tüm dualarinizi hayirlisiysa kabul etsin..

Evet TRT yayın akışında seksenler yok bu gece..

iki bölümdür ergunun aski ön planda isleniyor izlemezi daha bi güzel oluyor. en cok begendigim zaten ergunlu nazlili sahneler. böyle iyi gidiyor. nazlida acaba erguna ilgilimi onu cözemedim. belki oda begeniyordur abisinden dolayi cekimser kaliyordur. 2012 yilinda ergun onla konusmaya geldiginde pek bi heyecanlanmisti ordan yola cikarak diyorum acaba istmeyerekmi evlendi niyazosla. ee nede olsa bi kizin begenebilecegi bi tip hic degil kendileri...
birde su 46 ligi cok begeniyorum ya adamin felsefelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…