iki bölümdür ergunun aski ön planda isleniyor izlemezi daha bi güzel oluyor. en cok begendigim zaten ergunlu nazlili sahneler. böyle iyi gidiyor. nazlida acaba erguna ilgilimi onu cözemedim. belki oda begeniyordur abisinden dolayi cekimser kaliyordur. 2012 yilinda ergun onla konusmaya geldiginde pek bi heyecanlanmisti ordan yola cikarak diyorum acaba istmeyerekmi evlendi niyazosla. ee nede olsa bi kizin begenebilecegi bi tip hic degil kendileri...
birde su 46 ligi cok begeniyorum ya adamin felsefelerini
haaa birde su gülden iyice gelin moduna girmis evde
Dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi ergun ve nazli'nin oldugu sahneler güzeldi ayrica pastaneci sami'nin annesine daha az yer verilmesi de iyi oldu kadin çok abartiyordu kaynanaligi.
Peki sürekli esek sakasi yapan manav neden üzgündü onu kaçirdim tamamina bakamadim dünkü bölümün
Ben bu ERgun'a bayılıyooooooorrrruuuuummmmmmmm....
Çatatoyyy nerlerde ama ya....
yine süperdi. ergunla nazliya bayiliyorum. nazli resmen erguna cilve yapiyor yaaaa. erguncuk havalara uctu ah canim. en cok görmek istedigim sey buydu bu dizide. su ergunun askina karsilik verilmesi.... ama ahmette süpheleniyor her firsatta atliyor. bakalim ne zaman ele vericekler. O sahneyi kacirdim ama randevülesmis Bu bizimkiler. tamda darbe gününe denk getidiler yazik.
Bende nazlı nasıl olurda niyaziyle evlenir diye şaşıyorumkeşke ergünle evlenseymiş
Bende nazlı nasıl olurda niyaziyle evlenir diye şaşıyorumkeşke ergünle evlenseymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?