Seksenler TRT1

Aynen ben de ergun oldugu sahneleri çok seviyorum, son bölümde nazliyla biraz konusuyolardi ya çok sevinmistim sonra dedimki hiç umutlanma 2012 cekimlerinde niyaziyle evli olmus oluyor. Bu arada garibim ergun nasil sasirdi fehmi amcayla konusurken evde, en sonunda "e aramizda engel kalmadiysa evlenelim diyorum o zaman" dediginde koptuuumm

haaa birde su gülden iyice gelin moduna girmis evde

Çok havali yaa... Seçil'i balikçida çalisiyor diye küçümsemesine sinir olmustum

süperdi yaa bayildim gercekten bu bölüm cok güzeldi bayildim. ergunla nazliya bayildim. onlara yer verilmesi cok hosuma gitti. önümüzdeki bölümde sanirim yine aralarinda güzel seyler olucak. bana kendimden bazi seyler hatirlatiyor. güzel duygular..... gercekten görmek istedigim seksenler bu iste evet bu ..

bayılıyorumm seksenlere.

o dönemin ucuna kıyısına yetişmiş olsam da annemden babamdan ve aile büyüklerinden dinlediğim kimi gördüğüm seyleri özlemle anmak harika..

bu kadar kıas sürede toplum olarak ne hale geldiğimizi de acı olarak önümüze sunuyor. şimdiki nesil bazı acılardan cok ama cok şanssız

Nazlı; 'Ergun' diyince eridi bitti Ergun'cuk

Çok güzeldi gene

Dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi ergun ve nazli'nin oldugu sahneler güzeldi ayrica pastaneci sami'nin annesine daha az yer verilmesi de iyi oldu kadin çok abartiyordu kaynanaligi.
Peki sürekli esek sakasi yapan manav neden üzgündü onu kaçirdim tamamina bakamadim dünkü bölümün

manavin üzgün olmasi isabet olmus. gereksiz yer tutuyordu

Dünkü bölüm o kadar güzeldiki tadı damağımda kaldı valla...
Ergun ve Nazlı'nın sahnelerine bayıldım.
Sanki Şahin'le Çağatay'ın sahneleri azaltılmış gibi geldi bana

evet yaa şahinle çağatay çok az vardı..12 eylül darbe günleri yaklaştığı, sağcı solcu davaları, kahve taramalar falan arttığı için insanlar üzgündü...

Ben bu ERgun'a bayılıyooooooorrrruuuuummmmmmmm....

Çatatoyyy nerlerde ama ya....

"Nasıl konuşayım kız? Güneşin buz tuttuğu yere git... Orada yanan tek şey kalbim: o da senin için"

gerçekten şu aşk dolu sahnelere de oyunculuklara bayıldım...bu sezon bomba gibi bir başlangıç yaptı..

Dün akşam ki bölüm süperdi 12 eylül de herkesin proğramı vardı darbe de oldu bakalım haftaya nasıl devam edecek merakla bekliyorum.

yine süperdi. ergunla nazliya bayiliyorum. nazli resmen erguna cilve yapiyor yaaaa. erguncuk havalara uctu ah canim. en cok görmek istedigim sey buydu bu dizide. su ergunun askina karsilik verilmesi.... ama ahmette süpheleniyor her firsatta atliyor. bakalim ne zaman ele vericekler. O sahneyi kacirdim ama randevülesmis Bu bizimkiler. tamda darbe gününe denk getidiler yazik.

Bende nazlı nasıl olurda niyaziyle evlenir diye şaşıyorum keşke ergünle evlenseymiş

Bende nazlı nasıl olurda niyaziyle evlenir diye şaşıyorum keşke ergünle evlenseymiş

aynen öyle bencede. ama bu sekildede cok romantik yillar sonra süren birbirini bulan asiklar.
Bence ahmet bunlarin arasinda gecenleri anlayinca; ki seziniyo yalnizca ispat ariyo... ortaligi yakti kavurdu bunlarda ayrilmak zorunda kaldi filan öyle bisey olur kesin. Ama begefendi kendi istedigi kizla güzel güzel evlenmis... demekki kiz kardesini filan düsündügü yok. seninki askta onlarinki patlican tursusumu egoist sey.....

aynen öyle bencede. ama bu sekildede cok romantik yillar sonra süren birbirini bulan asiklar.
Bence ahmet bunlarin arasinda gecenleri anlayinca; ki seziniyo yalnizca ispat ariyo... ortaligi yakti kavurdu bunlarda ayrilmak zorunda kaldi filan öyle bisey olur kesin. Ama begefendi kendi istedigi kizla güzel güzel evlenmis... demekki kiz kardesini filan düsündügü yok. seninki askta onlarinki patlican tursusumu egoist sey.....

Bence ahmet bunlarin arasinda gecenleri anlayinca; ki seziniyo yalnizca ispat ariyo... ortaligi yakti kavurdu bunlarda ayrilmak zorunda kaldi filan öyle bisey olur kesin. Ama begefendi kendi istedigi kizla güzel güzel evlenmis... demekki kiz kardesini filan düsündügü yok. seninki askta onlarinki patlican tursusumu egoist sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…