Seksenler TRT1

Kizlar dünkü bölümde çok hüzünlendim ben yaa.. heralde benim hassas bi anima denk gelmis olmali.

Ahmet çiktiginda mahalleli kutlama yaparken Nevzat ve Alper'in görüntüleri vardi ya ayni anda, o çok kötü oldu ya üzüldüm. Bir de annem o anda dediki "bu çocuklari artik kolay kolay salmazlar" falan, sonra babamla o zamanki olaylardan hatirladiklari seyleri konustular.
O dönemde bizim oralardan da bir kaç genç bu sekilde tutuklanmis, ve birisinin sadece yillar sonra elbiseleri gelmis. Ne ölüsü var ne dirisi, sadece babasinin evine kiyafeti ve cüzdani gelmis, çocugun annesi kafayi bozmus.. bu kadar yakin tarihte ne aci seyler olmus ya

Seksenleri biraz gülüp eglenmek için izliyordum ama dün baya üzdü

dün akşam ilk ergun plağın nazlının arkasından söylediği şarkı beni sessiz bi gözyaşına boğdu durduk yere gözlerimden oluk oluk yavaşca aktı yaşlar sonraki sahnede de ya öyle bi psikolojiye geldim sami dümbüllüye poaça getirdiğinde bile ağladım en son ahmetin geldiği ve oynadıkları sahnelerde de yine ağladım sanırım artık ahmet ve gülden aşk yaşarlar gülden geçen bölüm ahmetin resminide aldı ya oda aşık hatta arkadaşına da kendime bile itiraf edemiyorum demişti

bu bölüm SIKIciydi. sanirim bi kac bölüm daha bu sekil olur. yazik erguna nazli okula basliyali eriyip gitti adam. nazlida bi yüz veriyor bi sirt ceviriyor. sonunda niyazosla evlenip boyunun ölcüsünü alicak iste

Dün bütün bölümü izledim en son reklamda kapattım..

Malesef Ahmetin sahnelerini göremedim..

Ama güzel bi bölümdü.. Seviyorum ben bu diziyi ya...

Nazlı'nın Niyazi'yle evlenmesini protesto ediyorum..
Derhal Ergun'la evlene..

Nazlı ,Niyazi ile mi evleniyor ? Ben kaçırmışım orayı nasıl ne zaman ???
​Canım taa ilk bölümde göstermişlerdi 2012 senesindeki hallerini ama boşanmak üzerelerdi galiba birde çocukları vardı

1. bölümünde yani izlemeliyim çok teşekkürler aydınlandım :)

Son düzenleme:
[video=youtube;FsIGTmwLwFQ]http://www.youtube.com/watch?v=FsIGTmwLwFQ[/video]

Nazlı ve Ergun aşkının ilk kıvılcımı

Son düzenleme:
[video=youtube;t509u1RIpis]http://www.youtube.com/watch?v=t509u1RIpis[/video]

Gülünce gözlerinin içi gülüyor

[video=youtube;iZ8h6tiQNFY]http://www.youtube.com/watch?v=iZ8h6tiQNFY[/video]

Fragman

Son düzenleme:
benceee ergun nazlının okul işini kompleks yapacak ve bu kıskanclıkları onu bunaltacak ve ayrılacaklar erguna inat dümbüllü ile evlenecek gibii

benceee ergun nazlının okul işini kompleks yapacak ve bu kıskanclıkları onu bunaltacak ve ayrılacaklar erguna inat dümbüllü ile evlenecek gibii

Evet sanırım öyle olacak ama keşke olmasa yaa çok yakışıyolar... Ne de güzel paslaşıyorlar cilveli cilveli...

Yine harika bir bölümle karşımızdaydı bu dizi.Ailecek izlediğimiz nadir dizilerden,ve bende Ergun'a bayılıyorum demeden geçmeyeyim:)Aklını sevsinler,göndermeyecek Nazlı'yı sinemaya arkadaşlarıyla.

Ergun henüz birşey söylemedi. Söyleyeceğini de sanmıyorum sadece nazlıyı korkutmaya çalışıyor bence. Ben de bu diziye bayılıyorum. Duygular ne kadar masum. İnsanlar artık böyle hatır sormuyor, böyle bayramlaşmıyorlar. Popüler kültür bizi özümüzden tamamen kopardı. Ruhlarını kaybetmiş zombiler gibi dolanıyoruz etrafta. Eski günleri özlemle anıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…