Seksenler TRT1

Darbe gününü ne güzel anlattılar..küçüktüm,hatırlıyorum o günleri,bi karışıklık vardı ama ne...

Ben de ergunla niyazinin olduğu sahnelere bayılıyorum,çok güzeller ya

Amirimle Ergunun cici kızlar gösterisi çok güzeldi,

Süper oynamışlar seksenleri tekrar yaşatıyorlar hepside oyunculuğunun hakkını veriyorlar, çok güzel bir dizi ailecek izliyoruz hem de yüzümüz hiç kızarmadan teşekkürler TRT.

Bekçi Bekir'e çok kıdım hem de çok güldüm:44:

Dün akşamki bölüm harikaydı yine
Fragmanda sanki Ergun nazlının elini mi tutuyodu ne
Bekçi Bekir'e çok kızdım hemen sattı milleti

amir de yakısıklııı adam heee

amiri bende yakışıklı buluyorum:)ya dizi cok kaliteli ben büyük bi zevkle izliyorum yeter artık drama entrika dizilerden sıkıldım bence bu tarz dizilere türk milleti olarak ihtiyacımız var

TRT'nin son yıllarda yaptığı en kaliteli dizilerden biri.
Acaba kötü bi sahne çıkacakmı endişesi olmadan izlenebiliyor.
Ben çok beğeniyorum. TRT'nin yaptığı her program ayrı ayrı muhteşem.

amiri bende yakışıklı buluyorum:)ya dizi cok kaliteli ben büyük bi zevkle izliyorum yeter artık drama entrika dizilerden sıkıldım bence bu tarz dizilere türk milleti olarak ihtiyacımız var
evet aynen hem insanlarda en azndn rahtlar gevser bıraz yuzunde gulumsemee olur herkesın bellımı olurr:):)

[video=youtube;2cv7BpHmTbE]http://www.youtube.com/watch?v=2cv7BpHmTbE[/video]

fragman

Ben akşam izleyemedim yaa kızlar neler oldu

30. bölüm fragmanı

[video=youtube;6Ww3JCBCQQU]http://www.youtube.com/watch?v=6Ww3JCBCQQU[/video]

Aaa Ergun'u da yakalamislar... kiyamam nasil da agliyor yaa. Sahin asker'e gidince diziden çikacak mi ? Konuk oyuncu oldugu yaziyordu haberlerde ama sonra rolü tutulunca kalmisti

Bencede komiser fena değil
Ahmet zaten karta kaçmış
Çatatoyla şahin de çocuksu zaten:)
Fakat dizinin içeriğinden kaynaklanıyor olsa gerek
Darbeyi biraz masum göstermeye çalışmışlar
Ama dizinin tarzı komediye yönelik olduğu için diye düşünüyorum genede

ben hastasıyım bu dizinin çok seviyorum ancak 12 eylül darbesinde anlatılanlar yaşananlar o kadar dehşet verici ki ;o kadar katı emirlerle katı talimatlarla emir alarak soruşturma ya giren adamların ahmete ferdiden şarkı söyletmesi,simitçiyle öyle dalga geçmesi bence çok inanılır değildi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…