Seksenler TRT1

cok seviyorum bu diziyiii seksenlileri ne güzel anlatiyorlar o zamanla bu zamanin arasinda cok fark var.

Seksenler gecemiz

koşullar daha çetin..
ısınmak bile yorucu,soba yakmak vs
eğlence namına çeşitlilik çok az..
internet yok,tv saatli,kanal yok,yayın çok az..
ama insanların yüzü daha çok gülüyor be..
tatminsiz değil insanlar değil mi..
azıcık aşım,ağrısız başım hesabı..

Son düzenleme:

aynen öyle vallahi ben 80 lerin sonunda doğdum çok şey hatırlamıyorum ama bu diziyi izleyince ne bileyim mutlu oluyorum bi sevinç geliyor içime umarım uzun yıllar devam eder

Yine bu akşamki bölüm harikaydı.
O kadar sıcak ve samimi bir diziki
Oyuncuların hepsi çok içten.
Mikser sahnesine bayıldım:)

cok güzel bir bölümdü yine gülmekten karnim agirdi

en cok almancinin kiz isteme sahnesini begendim

cok harika bir bölümdü.bayildim.bu bölümde cok güldük hatta.Almanya'dan gelen cocugu 1-2 bölümlük sanmistim ben.Ama kalmasi güzel oldu.Diziye cok komiklik katiyor.
Ya cok merak ediyorum,Ahmet'le Vildan nasil olacakta evlenecekler.Gerci kiz yavas yavas hoslanmaya basladi,hatta kiskanmaya bile.
Ha birde Cagatay'i merak ediyorum.O cünkü evlendigi kizla hic yakin degil.Birbirlerinden hoslanmyorlar bile.
Neyse bakalim görelim.Cocuklarim bile bayiliyorlar bu diziye

cok güzeldi yaaacok güldüm. Ayy ahmete cok acidim yazik............... birde erguna aciyorum bu dizide valla.

[video=youtube;ySSP892B-b0]http://www.youtube.com/watch?v=ySSP892B-b0&feature=related[/video]

Esimde bende bu dizide tek gereksiz insanin tiyatrocu adam oldugunu düsünüyoruz.onu izlemek gicik ediyor bizi.Cok itici.Nazli Ergun'u birakip gdip onunla evlenmis bide yaa.gerci sonunda da görmüs zaten görecegini

Seksenler gecesiiiiii

Esimde bende bu dizide tek gereksiz insanin tiyatrocu adam oldugunu düsünüyoruz.onu izlemek gicik ediyor bizi.Cok itici.Nazli Ergun'u birakip gdip onunla evlenmis bide yaa.gerci sonunda da görmüs zaten görecegini

evet aynen benide gicik ediyor tiyatrocu. cok lüzumsuz

Seksenler gecesiiiiii

sende mi izliyorsun gülüm valla öyle bir geçer zaman ki çok sıkmıştı bu dizi de gelince süper oldu eşimle bayılıyoruz daha sabahtan bu akşam seksenler var diyoruz bu bir, muhteşem iki yanii. Alıcaz çerezleri kurulcaz tv başınaa..

hali yikaycaklari bugün

aa öyle mi fragman görmedim hiç süpermiş yine eski birşeye döneceğiz yani nasıl yıkardır hatır hutur yaaa suların içinde çok güzeldi beee.. Yaz geldimi tüm sokaklarda kadınlar halı yıkardı birbirimize yardım ederdik dizlerim kızarırdı çökmekten, parmaklarım kanardı aman anne yaa haftaya yıkayalım derdim de suya girince zevkli gelirdi akşamda bir çay alırdı yorgunluğumuzu hey gidi günlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…