Seksi olamamak, problemler..

Bayildimmmm yaziniza...boyle kadınlar da var işte burda ondan burdayım :)evet gayet de beyin işi cinsellik. .ayrıca profilde fit in time i sormussunuz yardimci olmak isterim sorunuz hala gecerliyse. ..kendim deneyimledim zira

Mantıkı bakıp konuşan biri geldi. Hem fikiriz. Eşinize giyinip süslenmek onun gözünü doyurmak kadar güzel birşey warmı. Oda buna karşılıklı olarak seni daha mutlu eder

Yani bilemiyorum ben henüz nişanlıyım ama evlenince tabi ki eşim için giyinirim de süslenirim de bunlar bana ağır gelmez.
Ama burada farklı bir zihniyet var
Yani şöyle zannediyorlar eşine yemek yaparsan ezilirsin,onun için süslenirsen ezilirsin
Kadını her konuda ezik gibi gören bir zihniyet var
O zaman hiçbir şey yapmayın hatta evlenmeyin çocukta yapmayın, sevişmeyin de bu kadar zorsa :)

Ben bekarim ve dusuncelerim su yonde:

Keske hayatta tek derdimiz bu olsa gercekten oyleyse ne guzel.
Esiniz sizi begenmese evlenmezdi diye dusunuyorum.
Herkes de isve cilve sevmez kendinizi sartlamaniz yanlis.
Yapicaksaniz da ictenlikle guzel olur kendinizi zorlamayin.

Zaten gunumuzde insanlarin surekli kendi gibi olmamasi taklitcilik ve ozentiden tek duze oldugunu dusunuyorum.

Ben gerçekten üzülüyorum ya.
Kadınlar neden kendilerini mutlu etmek için yapmıyorlar bu tarz şeyleri ? Neden karşıdaki erkek soğumasın diye yapmak zorunda hissediyorsunuz ki bazı şeyleri ? Neden sevişmek ''erkeği mutlu etmek'' bazılarımızın kafasında ? Kadının da gayet ihtiyacı seks,üstelik zevk alabileceği bir şey.Neden olayı kendiniz için daha eğlenceli hale getirmek varken,sürekli ''karşıdaki'' kişi ?
Bana aşk demeyin lütfen.Bu birbirine karşı en ufak bir sempati bile beslemeyen çiftler için bile böyle.Hep kadınlar kendilerini bir şey yapmak zorunda hissediyorlar.Çok üzücü.

Eşi ewe gelir hatun paspal. Bıyıkları çıkmış saç boyası gelmiş. Üstünde temizlikten kalma tişört. Birde ya yemek kokar ya ter daha duş bile almamış. Sonra eşim beni aldatıyor eşim zillinim birine gitti. Wahhh wahhhh wahhhh. Tabi gider. Sen o adama özel hissettirdin mi kendisini. Onun için me yaptın ? Yemek yaptım canım çıktı temizlik yaptım demekle kadın olunmuyor. Biri yazmış awrupalılar bile yapmıyor diye. Kim demiş. Onlar eşlerini jakuzide mum ışığında şarapla bekliyorlar. Türkler iki parça birşey giyip bir kuaföre gitmeye üşeniyor. Sonrada erkek aldatıyor. Tabi aldatır senden daha bakımlı ilgili kadın gördüğünde

Kadin olaydin da erkegini (!) elinde tutaydin bakis acisi hakim toplumda.
Ask degil

Ben ewde yalnızda olsam keyfim yerine gelsin diye duşumu alıp kendimi seksi hissediceğşm kıyafetlerimi giyerim. Kremlerim bütün vucudumu kokumu sıkarım. Misss gibi kokmak bana hızur werir

Bende evde tayt tişört giyiyorum gerçi şuan hamileyim ama hamilelikten öncede giyiyodum yazın şort askılıda giyebilirsin.Öyle herkes 7/24 evde geceliklerle dolaşmıyo.Her erkek onlardan hoşlanıcak diyede bi kural yok.Az çok eşinizin nelerden hoşlandığını anlamışsınızdır.

Ayyynen öyle. Evliliğin tek dayanağını bu yaparsan, sen gecelik giymişken jartiyer giymiş bir kadın gelir alır kocanı elinden o zaman. Önemli olan adamı doyurmak ya

Allahin adini veriyorum 10 dakikaligina geyik serbest olsun nolur

Peki siz bakimlisiniz,daha bakimlisina giderse esiniz problem sizde olacak degil mi? Siz aldatilmayi hak etmis olacaksiniz yani.

Kendinizi mal gibi gormekten vazgecin bence. Erkekler guzel ve bakimli kadinin haricinde zeki kadinlari da severler.

Ben gerçekten üzülüyorum ya.
Ben özellikle kendimde bu durumdan mutsuz oldugum icin bir caba sarfetmek istiyorum. O bana saygi duydugu icin ilk kendi sonra benim icin bir seyler yapiyor. Ben de tik yok. Karsilikli mutlu olmak adina tavsiyeler almaya ihtiyacim oldugunu belirttim. Ki o da benim gibi bana davransaydi sanirim ben kendisinden istemeden uzaklasirdim. Durum bundan ibaret.. Sirf onu mutlu etmek veya sogumasin diye ugrasmak icin asla degil..

Kadın bakımlı olmalı bunda kesinlikle hemfikiriz.
Ama aldatılmayı buna bağlamamak lazım.
Geçenler de ünlü bir kadın vardı şey demişti Adriana Lima bile aldatılıyor.
Bu biraz da erkeğin karakteri kişiliği ile ilgili.
Gerçekten çok derin mevzular bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…