- 10 Ekim 2014
- 32.563
- 146.393
- 798
- Konu Sahibi yildizliatlas
-
Erkekleri etkilemek seksi görünmek kadar basit birşey yok. Güzelce bir duşunu al. Bütün vücudunu kokulu kremlerini sür. Kuaförüne git. Manikür pedikür ağda kıl tüy saçlarını fönlet. El we ayaklarına kırmızı ojelerini sürdür. Akşam o ewe gelmeden bütün hazırlıklarını yap. Siyah bir jartiyer yada kırmızı wişne çürüğü al kendine. Jartiyerli çorabının bitiminde mini siyah sade bir elbiseni git. Ayakkabı olarak seksi topuk tercih et. Bu dediklerimi bir kerede olsa yap bakalım eşinin aklı başından gitmiyormu ? Birde hafif makyaj kırmızı ruj tenine uygun parfüm açık saçlar mini elbise jartiyerli çorap hangi erkeği başından almaz ki ?
O öyle olmuyor işte :))))))Yeni ewliler ayol herşeyi dolu dolu yaşamalılar. Akşam bir kırmızı şarap açsalar yemeklerini yeseler erkek onure olur. Gözlerini alamaz karısından. Yatağa atmak için can atar yemek bitsede diye.bakımlı şık bir kadına kim hayır diyebilir ki ? Biz bile yanımızdan öyleee bayan geçince bakmıyormuyuz yalanmı. Saçları kokusı giyimi bizi etkilemiyor mu ? Way hatuna bak demiyormuyuz. Biz kadın olarak kadından etkileniyorsak erkekler kudurur
Hay ağzınız bal yesin. Değil mi ama nedir bu kalıplar kadının her daim hazır bulunması gerektiği düşüncesi. Kırın zincirlerinizi. Pijama takımından bildirildiEsi isten geldiginde kiyafet degistirmesi gerektigini dusunen baska kadin toplulugu var midir acaba turkler haricinde
Cidden cok merak ediyorum bu konuyu ben
Siz seks objesi degilsiniz , evde nasil rahatsaniz oyle gorsun esiniz sizi
Yatakta da siz ne istiyorsaniz , kendiniz neyin icinde rahatsaniz onu giyin
Anladigim kadariyla tabulariniz var once onlari asin
Cinsellik beyinde baslar beyinde biter
Once kendiniz hakkinda sonra seks hakkindaki dusunce kaliplarinizi yikin
Hahaha bizde yazın ev 45 derece olduğu için çıplak yatıyoruz valla öylesi de güzel oluyor direk ten tene değiyorBen çıplak yatıyorum 6 yıldır :))) yatağa kıyafetle girince kaşıntı tutuyor :)
Eşin seni öyle görmeye alışmadığı için tuhafına gitmiş. Ama şuna inan erkeklerin %100 hep öyle kadınları arzularBenim eşimin pek hoşuna gitmedi. Bir defa boyle abartili topuklu, makyajli hazirlanmistim. Fizigim filan kotu degil 34-36 bedenim beğenir kendisi orda bir sıkıntı yok sadece beni o şekilde gormeyi sevmedi.
Tüllü, dantelli elbise şeklinde gecelik(abartili fantazi ürünlerinden olmayan), tamamen makyajsiz yüz ve dogal halindeki saçlarimi seviyor, topuklu filan giymiyorum. Zaten gunluk hayatimda da giymezdim topuklu.
Bekarsınız değil mi?Eşin seni öyle görmeye alışmadığı için tuhafına gitmiş. Ama şuna inan erkeklerin %100 hep öyle kadınları arzular
Bende bir anormallik var galibaBen çıplak yatıyorum 6 yıldır :))) yatağa kıyafetle girince kaşıntı tutuyor :)
Ten teması çok önemli zaten. Aradaki bağı arttırıyor.Hahaha bizde yazın ev 45 derece olduğu için çıplak yatıyoruz valla öylesi de güzel oluyor direk ten tene değiyor
Kansızlık olabilir bence baktırın derim :)Bende bir anormallik var galibaalttan citcitli atlet uzerine pijama giymezsem donuyorum
Bende bir anormallik var galibaalttan citcitli atlet uzerine pijama giymezsem donuyorum
Canım istedişi zaman yapıyorum ben. Yeni ewli değilim ama olmuş olsaydım herşeyi yapardım. Bakımımı yaptırdığımda şık bir elbiseyle kendimi daha seksi we daha özel hissediyorum. İlk zamanlar saten leopar çarşaflardan jartiyerli iç çamaşırlarından hiç wazgeçmedim. Erotizm we romantizm daha iyi yaşatıyor. Ruhunuz ölmüş sizin wala hi. Kendine bakmazsan gözü dışarı kayar. Erkeğin gözünü doyurmalısın cezbedmelisin erkeğini kadın olarakÖyle bir şey yok. Siz evli değilsiniz bence. Çünkü ben hiç gözü dışarı kaysın diye hazırlanmıyorum eşime. Evet temizliğime dikkat ediyorum ama Bihter ziyagil gibi de gezmiyorum :) evlilik gerçek hayat. Doğal oluyorsunuz.
Tamamen katılıyorum sizeTen teması çok önemli zaten. Aradaki bağı arttırıyor.
Ten teması çok önemli zaten. Aradaki bağı arttırıyor.
Ya kucuk minik tuyler kafaya takilir mi hic?
Adam hakli ama, oncacik tuy kasta kirpikte de var.
O kadar kısa tüyden bir şey olmaz gerçekten de ama eğer buna takılıyorsanız lazere gitmeyi düşünmez misiniz yaz bittikten sonra? Rahat edersiniz.
Valla sırf gecelik giymeyip iki oje ruj sürmedim diye gözü dışarı kayıyorsa buyursun gitsin zihniyetindeyim ben. Riskli bir gebeliğim var ve kaç aydır cinsellik yaşamıyoruz şükür gözü dışarı da kaymadı :))Canım istedişi zaman yapıyorum ben. Yeni ewli değilim ama olmuş olsaydım herşeyi yapardım. Bakımımı yaptırdığımda şık bir elbiseyle kendimi daha seksi we daha özel hissediyorum. İlk zamanlar saten leopar çarşaflardan jartiyerli iç çamaşırlarından hiç wazgeçmedim. Erotizm we romantizm daha iyi yaşatıyor. Ruhunuz ölmüş sizin wala hi. Kendine bakmazsan gözü dışarı kayar. Erkeğin gözünü doyurmalısın cezbedmelisin erkeğini kadın olarak
Yazın aynı yatakta bile yatılmıyor ay çok sıcak oluyor :)Yazın çekilmiyor gerçi o bağlar
Eşin haklı, sinek kaydı olamazsın ki her zaman, normal insani bir durum gayet.
Makyaj önerisi bana garip geliyor. Ben hiç yapmam, bazen sadece tuj ve allık sürerim. Cildim de güzeldir ihtiyaç duymam. Makyajın seksilik veya bakımla ilişkisi yoktur bence. Seven yakıştıran yapar elbette de, bununbir bakım kuralı olarak söylemek saçma.
Cok tesekkür ederim cevaplariniz icin. Lazeri gercekten düsünüyorum, arastiriyorum hatta. Kücük bile olsa tuyler sanki esime pismisim hissi yaratacakmis gibi diye endise ediyorum. Esime soyledigimde abarttigimi, alakasi bile olmadigini soyluyor. Hala cekiniyorum ne yazik ki..
Cok tesekkür ederim cevaplariniz icin. Lazeri gercekten düsünüyorum, arastiriyorum hatta. Kücük bile olsa tuyler sanki esime pismisim hissi yaratacakmis gibi diye endise ediyorum. Esime soyledigimde abarttigimi, alakasi bile olmadigini soyluyor. Hala cekiniyorum ne yazik ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?