Seksi olamamak, problemler..

Benim eşimin pek hoşuna gitmedi. Bir defa boyle abartili topuklu, makyajli hazirlanmistim. Fizigim filan kotu degil 34-36 bedenim beğenir kendisi orda bir sıkıntı yok sadece beni o şekilde gormeyi sevmedi.
Tüllü, dantelli elbise şeklinde gecelik(abartili fantazi ürünlerinden olmayan), tamamen makyajsiz yüz ve dogal halindeki saçlarimi seviyor, topuklu filan giymiyorum. Zaten gunluk hayatimda da giymezdim topuklu.

O öyle olmuyor işte :))))))

Hay ağzınız bal yesin. Değil mi ama nedir bu kalıplar kadının her daim hazır bulunması gerektiği düşüncesi. Kırın zincirlerinizi. Pijama takımından bildirildi

Eşin seni öyle görmeye alışmadığı için tuhafına gitmiş. Ama şuna inan erkeklerin %100 hep öyle kadınları arzular

Canım istedişi zaman yapıyorum ben. Yeni ewli değilim ama olmuş olsaydım herşeyi yapardım. Bakımımı yaptırdığımda şık bir elbiseyle kendimi daha seksi we daha özel hissediyorum. İlk zamanlar saten leopar çarşaflardan jartiyerli iç çamaşırlarından hiç wazgeçmedim. Erotizm we romantizm daha iyi yaşatıyor. Ruhunuz ölmüş sizin wala hi. Kendine bakmazsan gözü dışarı kayar. Erkeğin gözünü doyurmalısın cezbedmelisin erkeğini kadın olarak

Ya kucuk minik tuyler kafaya takilir mi hic?
Adam hakli ama, oncacik tuy kasta kirpikte de var.

O kadar kısa tüyden bir şey olmaz gerçekten de ama eğer buna takılıyorsanız lazere gitmeyi düşünmez misiniz yaz bittikten sonra? Rahat edersiniz.

Cok tesekkür ederim cevaplariniz icin. Lazeri gercekten düsünüyorum, arastiriyorum hatta. Kücük bile olsa tuyler sanki esime pismisim hissi yaratacakmis gibi diye endise ediyorum. Esime soyledigimde abarttigimi, alakasi bile olmadigini soyluyor. Hala cekiniyorum ne yazik ki..

Valla sırf gecelik giymeyip iki oje ruj sürmedim diye gözü dışarı kayıyorsa buyursun gitsin zihniyetindeyim ben. Riskli bir gebeliğim var ve kaç aydır cinsellik yaşamıyoruz şükür gözü dışarı da kaymadı :))

Yazın çekilmiyor gerçi o bağlar
Yazın aynı yatakta bile yatılmıyor ay çok sıcak oluyor :)

Evet maalesef her zaman tuysuz olmak cok zor.. zaten ikinci hafta kucuk kucuk cikmis oluyor. Bende sizin gibiyim, makyaj neredeyse yapmam. Yapinca da bi rimel.. Temiz olmak en mühimi tabi ki. Cok tesekkur ederim gorusunuz icin..

Özellikle esmerlede yazın yandıklarında bronz tende uçuk pembe wişne çürüğü siyah krem leopar gibi mini uzun şortlu saten we tantel iç çamaşırları şahane duruyor. Birde o vucudu misss gibi kokulu vucud losyanları parlatınca harika oluyor. Saçlar fönlü ister açık ister toplu ama fönlü olmalı kadının öz güwenini arttırıyor. El we ayaklarda ojeliyse kadın kendini hazırlamış oluyor özel zamana psikolojik.

Cekinme.
Genital bolge temizligi icin satilan temizleme jelleri oluyor, ph dengesini bozmayan.
Cok pis hissedersen iliski oncesi yika o bolgeyi, tertemuz olur.
Canim kolda da tuy var,kafamiz kil tuy dolu..
Orandaki az bi tuy kil seni bu kadar engellemesin.
Zaten agdayla aldirdikca azalir zamanla.

Henüz yeni evlisiniz, zamanla alışacaksınız birbirinize. Böyle durumlarda eşinize inanın, güvenin, kendinizi geri çekmeyin. Gerçekten çekinecek bir şey yok çünkü. Veya şu yöntemi kullanın. Ağdayı adet bitiminde yapın, tekrar küçük tüyler uzadığında döngünüz gelmiş olur zaten. Ama dediğim gibi o kadarcık şeyden bir şey olmaz, eşiniz o sizin, her halinizi görecek, bilecek. En azından bunu yenmeye çalışın bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…